Analize și opinii

Ce Va Fi In Romania Anului 2011

Prognoza si Predictii cu Mircea Batranu: Anul 2011 va fi un an care va zdruncina rău de tot România

Anul 2011 va fi un an care va zdruncina rău de tot România

Suntem într-o criză triplă (morală, economică şi socială) determinată de lichelismul politic şi de ridicarea minciunii la rang de politică de stat. Această criză românească se suprapune crizei mondiale! Prostiile declarate de preşedinte şi primul ministru privind iesirea din criză nu mai sunt crezute de nimeni.Radicalizarea societăţii româneşti va duce la revolte şi apariţia unor acţiuni politice şi individuale extrem de grave dar unele pot duce la schimbarea situaţiei.
România lui 2011 înseamnă aducerea ţării în prag de război civil, identificarea minciunii drept cauză a tuturor relelor, sărăcie, buget fals, hrană proteică, prăbuşirea pieţei imobiliare, revolte, dreptate personală, incendieri, declararea primului oraş liber după 1989, asasinat politic şi introducerea monitorizării UE.

  1. Război civil – Segmentarea vizibilă a societăţii româneşti între grupul celor ce deţin puterea (centrală şi locală) şi restul populaţiei determină formarea a două tabere aflate în prag de război civil.
  2. Un sondaj de opinie – va demonstra ca peste 90% din populaţie consideră că numai introducerea pedepsei capitale (sau maxime) pentru minciuna politică, mai poate salva ţara!
  3. Sărăcia – se va extinde şi asupra unor categorii ale populaţie neafectate încă, provenite din rândul bugetarilor dar şi al proprietarilor de mici afaceri (tonete, meseriaşi, agricultori, transportatori) iar grija zilei de mâine şi protecţia familiei vor deveni principala preocupare a oamenilor.
  4. Bugetul de statse va realiza în clasa de venituri în proporţie de 60-70% şi asta va determina acutizarea sărăciei, salarii şi pensii plătite cu întârziere.
  5. Hrana proteică – denumire sub care se vor produce şi comercializa produse realizate din făinuri vegetale şi animale, va deveni din ce în ce mai uzitată şi va înlocui termenul de alimente. Prezintă avantajul că evită utilizarea denumirii de „furajare umană”!
  6. Prăbuşirea pieţei imobiliare – cu peste 30% va duce la falimentul investitorilor şi la situaţii foarte grave în relaţiile dintre bănci şi clienţi pe tema garanţiilor imobiliare. Băncile vor solicita clienţilor aducerea unor garanţii suplimentare pentru creditele acordate.
  7. Revoltele – sindicale dar şi cele declanşate instantaneu vor fi din ce în ce mai multe şi mai radicale iar unele dintre ele vor duce la agresiunea unor reprezentanţi ai puterii.
  8. Dreptate personală – în relaţia cu autorităţile şi cu diverse alte instituţii, ajunşi la capătul răbdării, unii îşi vor face dreptate singuri. Sunt peste 3000 poliţişti cu credite restante, venituri tăiate şi tracasaţi de către firmele de recuperare. Probabilitatea ca unul dintre ei să-şi facă dreptate intrând cu forţa şi făcând prăpăd, e foarte mare. După eveniment se va limita activitatea acestor firme.
  9. Incendieri – Tot ca un efect al răzbunării, vom asista la incendierea unor magazine de vise (numite impropriu etnobotanice) şi chiar a altor instituţii, posibil financiar bancare, administraţii locale, sedii de firme care se ocupă cu ridicarea maşinilor de pe stradă.
  10. Oraş liber – Ca urmare a politicii catastrofale duse împotriva propriului popor, prin dezbinare, minciună şi presiune, o mare comunitate locală din România îşi va declara statutul de oraş liber, refuzând plăţile la bugetul de stat şi comanda politică a Bucureştiului! Tensiunea se va propaga în ţară şi în Europa iar în Grecia se vor proclama alte oraşe libere! Posibil pentru România să fieTimişoara (din nou), IaşiConstanţa sau Braşov.
  11. Asasinat politic – Insecuritatea personală şi traiul de zi cu zi, extrem de greu, identificate cu politica catastrofală dusă de actualul regim va determina primul asasinat politic după 1989!
  12. Monitorizarea UE – Anomia statului român, creşterea sărăciei şi a dezordinii, vor determina UE să instituie monitorizarea României şi chiar introducerea unui sistem de decizie politică.

Prognoza mea se bazează pe evenimentele ultimilor ani şi tendinţa acutizării conflictelor din societatea românească. Totodată iau în calcul tendinţele mondiale. Nu sunt ghicitor, nu pot spune că va fi cutremur în 12 mai, că în 14 iunie vom scăpa de Traian Băsescu, că s-au arătat „patru rigi pe cruce”,  că în Bărăgan va apare o gaură de 40m diametru şi 30 m adâncime sau că renaşterea României se va produce din 2012 pentru că suntem buricul pământului! Dar există o posibilitate ca toate acestea să se producă!

Gânduri bune şi curaj tuturor! Împreună vom reuşi!

Mircea Batranu

Sursa: Cronica – România de azi

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Faci copy paste chiar la toate aberatiile?
    Raspandirea la astfel de idei sa le numesc constipationiste ca nici macar conspirationiste nu sunt nu face de cat sa decredibilizeze idea de blog…. si seriozitatea acestuia.

  • “Dar există o posibilitate ca toate acestea să se producă!” da…1 la 1 mld. ai cam baut dupa Hancu? zau asa…daca aveai macar intentia de a face o prognoza serioasa nu ieseau concluziile acestea apocaliptice….

  • Prognoză e cam mult spus.Nu există aşa ceva în România.Comunismul a reuşit să coalizeze marea masă a românilor împotriva sistemului comunist.Cum sistemul comunist este o creaţie a capitalismului şi nu viceversa, capitaliştii au reuşit să dezbine marea masă de oameni.Adică să ducă individualismul şi sistemul concurenţional dintre oameni pe cele mai înalte culmi ale perfecţiunii.Exemplele le vede românul zinic la televizor, care este fereastra prin care priveşte românul lumea.Ce vede la televizor?! Scopul principal în viaţă este banul.Emisiuni unde trebuie să existe obligatoriu, un atac la adresa altui român.Politicienii îşi dau la gioale, mogulii mass media îşi dau la gioale, universitaţile private îşi dau la gioale, lideri de sindicat îşi dau la gioale, primari îşi dau la gioale, patroni de cluburi de forba îşi dau la gioale, au ajuns şi mafioţii să-şi dea la gioale, cetăţenii între ei îşi dau la gioale, etc. Păi când occidentalii nu văd în România decât un popor ocupat să-şi dea la gioale, adică panaceul,”divide et impera” îşi arată roadele neaşteptat de reuşite la o naţiune, crede cineva că nu suntem un popor ales?! Adică primul popor de sclavi patentaţi! Scopul este acesta, a avea o naţiune dezbinată, şi cu cât mai mulţi de genul celor ce strigă, “aux armes citoyens”,fără nici un rezultat, iar oamenii au dureri nici în cur de îndemnurile lor, spaţiul virtual, rămâne în continuare, barometrul gradului de supuşenie şi prosteală a unei naţiuni.România este o ţară atipică, ce a dat peste cap orice plan al oricărei minţi.Îmi pun viaţa chezaş, că dacă vine Obama pe 1 februarie, inopinant la Bucureşti şi ţine un discurs televizat în centrul capitalei, şi va declara că Congresul american a hotărât să alipească România la Statele Unite ale Americii, adică să ne facă americani, va fi aclamat de 90% dinpopulaţia României.Ar fi pentru prima dată în istoria umanităţii,când o ţară ar fi cucerită prin cuvânt.Şi aceea ar fi numai România.Asta este ţara în care trăim.O ţară cu 20 de milioane de lideri, şi de fapt fără nici unul.Românii au un singur ţel în viaţă, să dea la cap altui român, indiferent motivul.De aici trebuie plecat cu schimbarea.

  • si am inceput 2011 bine de tot , se scumpesc carburanti , avem cea mai scumpa benzina din europa mai putin suedia si grecia, si ue tot vrea sa ne aliniem la standardele lor , care standarde cand deja ii depasim la preturi, avand in vedere puterea de cumparare foarte slaba , santem o tara de fraieri care acceptam tot ce vor o gasca de smecheri ,adevarul ii ca ce viseaza ei noaptea pun in aplicare ziua ,ce sa va zic decat” bine ati venit in lagarul de exterminare romania”

    Powered by http://internet.org.ro