Analize și opinii

Bideul Primei Doamne

Lucram la un alt articol! Mă întrerup, îl amân, pentru că nu pot pierde prilejul de a trăi acest moment de jubilație alături de dumneavoastră, în direct.



Prima doamnă, nedând curs citației procurorilor, i-a răzbunat ieri, public, pe toți năpăstuiții justiției noastre independente.  Și-a suflecat cu grație underwear-urile și, așezându-se pe buza Parchetului General ca pe bideul prezidențial de la Cotroceni, a „strănutat” peste magistrații României, ce se uitau la ea în sus, cu gura căscată, toată răceala acumulată de penalii nației în anii grei de anticorupție.

La tot acest spectacol a privit prin gaura cheii, cu sentimentul voaieristului fascinat de prea mult inedit, consortul dânsei din stejar masiv.

Crengile îi tremurau,

ghindele îi zornăiau!

Bărbăția-i o povară,

Cu atâta astereală!

Nu se putea ironie mai acidă, bătaie de joc mai înmuietoare la adresa „republicii procurorilor” decât flitul sfidării prin neprezentare cu care chiar Prima Doamnă a României a tratat-o.

Și mai e ceva: propaganda cu epoleți tace. Zărghiții de la USR și-au înghițit limba. Moraliștii de la PNL fac gargară cu zeamă de urzici. Ce amuțire reconfortantă!

Evacuarea bideului lady-ei Iohannis i-a atins pe toți. Și ne mai plângeam că nu există, în țărișoară, sisteme de canalizare…

Autor: Contele de Saint Germain

Sursa: conteldesaintgermain.ro

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Dacă Prima Doamnă n-a dat curs citației procurorilor, noi, muritorii de rând, cum să procedăm atunci când suntem citați?!

    Să ne prezentăm, să nu ne prezentăm, DNA să vină să ne ia, să nu ne ia, da cine să ne instrumenteze și pe noi?! Prin popor se spune că cine are carte, are parte. În ziua de azi dacă ai dosare, mega dosare, ai parte de poziție socială, rang, onoruri. La limita … universului … ca să nu spun altfel, adică ceva în legătură de cauzalitate cu niște trimiteri la manualul de psihi.