Analize și opinii

„Alianța Vestului” – paradoxala unire a patru primari separatiști

Trădătorii României din Transilvania și Banat au lansat „Alianța Vestului”, găselnița instigatoare la secesiune a patru primari liberali.



Trei oraşe mari din Transilvania și unul din Banat, toate conduse de primari liberali, au înfiinţat sâmbătă, 8 decembrie,  Alianţa Vestului. Primarii „aliați” sunt toți liberali: Emil Boc – primarul municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Falcă – primarul Aradului, Ilie Bolojan – primarul municipiului Oradea și Nicolae Robu – primarul Timişoarei.

Sub pretexte economice demagogice și sforăitoare, menite să inducă în eroare naivii, cei patru trădători ticăloși au declanșat un atac cu bătaie lungă la integritatea României, punând în practică teoriile ideologului secesioniștilor, Sabin Gherman, despre o așa-zisă „căpușare” financiară a Transilvaniei de către românii de dincolo de Carpați. Ca să invoci necesitatea autostrăzilor – o temă care prinde la turma naivilor! – , cum fac cei patru trădători, reprezintă un tupeu grosier, nu glumă, având în vedere că toate investițiile în infrastructura rutieră de mare viteză (autostrăzi) s-au făcut în ultimii ani doar în Transilvania!

Nici nu mai avem nevoie să ne sape  unguri, că ne dezmembrăm singuri! În timp ce primarii secesioniști invocă Europa (chipurile, accesarea de fonduri europene în comun) pentru „alianța” lor dezbinatoare și antiromânească, iată ce declara patriotul  Viktor Orbán, premierul Ungariei, despre unire, solidaritatea tuturor ungurilor și viitorul țării lor: „Noi, ungurii, vom avea un viitor şi vom putea să ne protejăm comunitatea, clădirile şi patrimoniul intelectual doar dacă ne unim. Vom avea un viitor dacă vom crea condiţiile pentru ca voi să puteţi trăi în ţara în care doriţi. Europa occidentală – din neglijenţă sau naivitate – şi-a ascuns simbolurile religioase şi şi-a întors spatele de la cultura proprie, fără să-şi dea seama că, făcând acest lucru, renunţă la propriul viitor.

Asta spune Orban, ce spun „ai noștri”? Păi, cam ce se spune pe noua pagină de Facebook a celor patru cozi de topor de mai sus și pe pagina PNL-ului clujean, unde este plin de mesaje împotriva „miticilor”, a „ciumei roșii” și a restului țării. Iată citate, direct de la sursă, ca să nu avem discuții: „Ne trebuie autonomie ca sa ajutam zona de vest sa se dezvolte.”, ,„Trebuie sa scapam de ciuma rosie” , „Felicitari, ne scapati de Dracnea.”, „Cea mai buna soluție. Trebuie să ne separăm de mitici dacă vrem să prosperăm.”, ș.a.m.d.

Serios?! Păi cu ce vă împiedica „miticii”? E musai ca noi să fim divizați și separați, când alții luptă pentru afirmarea identității lor? V-a împiedicat cineva să faceți proiecte pentru comunități, să aduceți investitori în orașele voastre sau să accesați fonduri europene? Asta nu este autonomie economică?! Ciudat! Ce altfel de autonomie vreti voi, de fapt? Să completați teritorial „ținutul secuiesc” din mijlocul țării, ca să aibă iesire la Ungaria, vreți să le asigurați „coridorul” de legătură cu Ungaria? Nu-i așa? Păi, hai să ne uităm pe hartă! Zona aia de vest este fix la frontiera cu Ungaria, între granița ungurilor și așa-zisul „ținut secuiesc”. Absolut „întâmplător”! În plus, de când Clujul este în vest?!

Acum  înțelegeți de ce suntem dezbinați și învrăjbiți, de ce unii sunt stimulați să se creadă superiori celorlalți români, deși, cu tot dragul, nu-i duce „mincea” să vadă minciunile și manipulările? Ce fac cele patru lichele este începutul unei mișcări secesioniste, care v-a urma să se amplifice „pas cu pas”, vorba impostorului ajuns președinte, grație trădătorilor care conduc serviciile secrete și la ordinul stăpânilor acestei țări, redusă la rangul de umilă colonie. Din păcate, o să vedeți că mișcare secesionistă va avea susținere în Transilvania, ardelenii și bănățenii vor adera în număr mare, fiindcă așa li s-a inoculat de ani de zile teoria falsă că ei nu se pot dezvolta din cauza „miticilor” și a „ciumei roșii” de care suferă – vezi Doamne! – restul României.

Atât de „frunce” sunteți, că nici măcar nu realizați ce mare ticăloșie faceți. Ați uitat de neamul românesc, de cei morți cu arma în mână pentru Marea Unire! Ați uitat de identitatea națională, de rădăcinile neamului, de istoria noastră! V-ați băgat în pat cu dușmanul, ați trimis dușmanul să vă reprezinte în Europa, de nătângi și fandosiți ce sunteți, nu de deștepți! Cum să crezi că László Tőkés sau Klaus Werner Iohannis vor reprezenta vreodată România cu loialitate?! Cum oare petrolul, gazele, băncile importante și pădurile sunt la dușmanii României, deveniți „prietenii” voștri, deși sunt taman cei care vă înrobiseră și vă persecutaseră până în urmă cu exact o sută de ani?! În schimb, vă sunt dușmani „miticii”. Ce v-au luat? Ce v-au făcut? V-au ajutat să scăpați de hidra care vă căpacise la un moment dat? Au făcut rău? Era mai bine dacă dispăreați precum alții, tot din Ardeal? De când vă sunt dușmani frații voștri, măi românilor „de categorie superioară”?

Cei patru primari nu sunt decât niște „oameni” fără caracter, trădători de țară, proști fuduli, cozi de topor, indivizi slabi și șantajabili.  Doar nu credeți că sunt votați de unele minorități de corecți și cinstiți ce sunt? Minoritățile acelea, entice sau sexuale, știu ce vor, sunt unite și determinate, propaganda lor și „educația” făcută de ele tinerei generații are aproape trei decenii vechime,  în timp ce, în școli sau prin mass-media, istoria pusă la dispoziția românilor și a odralelor acestora este despre toate neamurile, mai puțin neamul lor!

Firește că separatiștii nu pot face secesiunea brusc,  brutal și peste noapte. Își dau seama că suntem în UE, în NATO, așa că fac separația prin politica „pașilor mici”.

Constituția spune că „România este un stat suveran și independent, unitar și indivizibil.” Oare ce o însemna asta: stat unitar?  Într-un stat unitar există un singur rând de organe centrale de stat, care își exercită autoritatea asupra întregii populații. Astfel, într-o țară cu o astfel de structură există o singură cetățenie, o singură constituție și legile se aplică uniform pe întregul teritoriu al statului.

Hmmm! Nu prea se potriveste cu ce își doresc cei din spatele vostru domnilor primari „europeni”, nu?! Dar mai contează pentru voi Constituția sau legile Statului? Nu vă mai încurcați voi în asemenea „amănunte”…

Mai ales că în România alogenii și slugile globaliste controlează și dictează. Avem alogeni, din decembrie 1989 până azi, la cârma SRI, în parlament, în fruntea instituțiilor, infiltrați la vârful partidelor… azi și în fruntea țării! Europa îi susține și ea, doar globaliștii „europeni” vor FEDERALIZARE și METISARE, că doar nu degeaba a primit Merkel premiul Kalergi. Nu vor patrioți sau naționaliști, ălora le stă bine în morminte sau arestați. Vor lua țeapă și ungurii evident, doar nu își imaginează că ei vor scapa de mâna lungă a globaliștilor și de Noua Ordine Mondială…

Doar că, până atunci, noi ne dezmembram singuri, de „deștepți, civilizați, moderni, multiculturali, cosmopoliți, lingușitori ai străinilor, cu iobăgia în ADN și progresiști” ce suntem!

Unirea tuturor românilor au făcut-o strămoșii noștri cu sacrificii umane deosebite, dar mai contează? Ei sau Eminescu erau niște „proști naționaliști”,  așa ne spun preacinstiții propagandiști ai statului subteran și „câinii de pază” ai acestuia, cei care ar trebui să vegheze la securitatea statului real, cel oficial. Da, e greu cu vegheatul statului, când din slujbaș în serviciul țării ai ajuns mare afacerist, arendaș pe tarlaua țării și stai să cureți scamele de pe paltonul unui președinte ostil neamului românesc.

Patria trădătorului e buzunarul plin și interesul său personal, ea fiind făurită de istoria mincinoasă a unuia de teapa lui Lucian Boia, finanțat fățiș de la Budapesta, în timp ce dușmanii acestui neam, cu care „iudele” s-au împrietenit, își respectă rădăcinil! Austriecii și ungurii, cei care suspină nostalgic după imperiul lor dualist,  îi învață pe tinerii lor să fie patrioți și loiali țării, nemernicii care poartă ipocrit eșarfa tricolor românească la festivități, duc noțiunea de patriotism în derizoriu, iar naționalismul îl prezintă ca pe ceva toxic, nociv pentru viitorul globalist al Europei „lor”. Propaganda locală a celor patru trădători nu face altceva decât să semene vrajbă, ostilitate, zâzanie între români pentru divizarea țări, la fel cum a făcut timp de 14 ani propaganda iohannistă la Sibiu și continua și acum! Asta au produs infamii aceștia înTransilvania și Banat de două decenii încoace: URĂ! Atât. Ei ne dau lectii de „democrație”,  în loc să le putrezească oasele în pușcării pentru înaltă trădare de țară și propagandă antiromânească!

Nici nu mai avem nevoie de dușmani, ne distrugem singuri. Dormi popor român și aplaudă când ești hăituit, vândut, trădat! Înjură-ți frații, credința și neamul, pe puținii patrioți care au mai rămas să țină făclia acestui neam aprinsă, înjură-i doar pe cei care încearcă sa te ajute, ei sunt de vina pentru nenorocirea ta, iar dușmanii dintotdeauna au devenit acum „parteneri” de încredere! Bravo!

Somn ușor, dormi liniștit popor român, veghează pentru tine măscăricii trădători cu nume predestinate (Boc-Poc, Falcă, Bolojan-Bolovan și iobagul Robu), plus alogenii Iohannis și Hellvig!

Autor: Ioana Girbovan

Sursa: justitiarul.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • UNDE ŞI CAND IN ISTORIA OMENIRII HOTII AU PRADUIT TARA TIMP DE 30 DE ANI INFOMETAND POPORUL , APOI IN NUMELE CLEPTOCRATIEI AU AJUNS SA GUVERNEZE SI SA EMITA LEGI PENTRU IERTAREA FARADELEGILOR COMISE DE EI ……????

  • Este de fapt, alianta valetilor tradatori si hoti de bani publici! Iudele astea dau tonul regionalizarii si al dezmembrarii, iar in schimb, papusarii externi le acorda permisiunea de a fura fara sa pateasca nimic, lor si famigliilor lor corupte. Serviciu contra serviciu! Evident, in detrimentul integritatii teritoriale a Romaniei!