Politică

Luminița Arhire: ”O TRAGEDIE LA VÂRFUL LU’ PENELEU”

MOTTO: „Am depus o contestație pentru că eu cred că am făcut de minim 5 la Româna. Îmi era frică de Limba și Literatura Româna, că nu o stăpânesc foarte bine” (Daniel Moroșanu, proaspăt picat la BAC, dar cu o carieră politică de succes, deoarece e prim-vicepreședinte la PNL Vrancea, 30 iunie 2020)



Vă anunț, compatrioți, cu multă și îndreptățită tristețe, că taman „catindatul” nostru preferat, cel care s-a pregătit pentru BAC luând și meditații la Limba și Literatura Română, a luat la această materie pur și simplu in-fer-na-lă!!! nota 3,60 (1 punct fiind din oficiu). Eu zic să-i ia banii înapoi lu’ ăl de l-a meditat și să-i bată și obrazul… doar avem exemple celebre de meditatori în această țară, care și-au luat „căși” din munca afterschool, abnegația lor de meditatori-emblemă fiind recunoscută de toată lumea liberală, inclusiv de Rareș Bogdan.

Dar Moroșanu-al nost’ n-a luat decât 3,60… Și din această tragedie trebuie că s-au născut versurile:

„După pui de MOROȘEN

Să nu dai cu egzamen

Că dacă-l vei nimeri

Vai de capul tău a fi!”

Personal, eșecul lui Daniel Moroșanu, prim-vicepreședinte PNL Vrancea m-a durut… cam la fel de mult ca atunci când n-a intrat Godină la Academia de Poliție…

P.S. La Istorie, așa cum am estimat, Daniel Moroșanu a nimerit la subiectele care aveau răspunsul inclus în întrebare, însumând cele 7 puncte previzibile. Spre surpriza mea însă, dânsul a scris ceva -probabil- și la blestematul de eseu despre diferitele Constituții ale patriei, din moment ce a mai luat și 0,55 puncte peste 7! Așa, da! Bravo, Moroșene! Autodepășirea este calea către o funcție în PENELEUL CENTRAL, oportunitate care sperăm cu toții că nu va întârzia să apară…

Autor: Luminița Arhire

Sursa: Luminița Arhire Facebook

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Doamna sau domnișoară Arhire,cind se folosește causticitatea împotriva porcilor, rezultatul este săpun. Dar cu porcii din crescătoria lui basescu(cind a dat replica în parlament lui dragnea”pai nu eu v-am crescut”?) trebuiesc tone de soda caustica ptr a Topi șoriciul. Și apoi, ăștia sint oameni cu un singur defect; NU Au NICI O Calitate! Dați în ei și ei se îngrașă!