Extern

UMBRA lui Soros asupra judecătorilor de la CEDO. Manevrele prin care Europa e trasă pe STÂNGA

Cu ajutorul rețelelor Fundației pentru o Societate Deschisă, Soros își plasează la CEDO judecători adepți ai globalismului și liberalismului.
Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) a ales pe 9 octombrie, trei noi judecători pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului promovați de Norvegia, Turcia și Albania.

Fiecare dintre aceste țări desemnează câte trei candidați (dintre care cel puțin o femeie) care sunt supuși unei examinări prealabile a unui „panel de experți”, însărcinat cu consilierea Adunării de a vota în favoarea unuia sau altuia.

Un asemenea filtru este teoretic util, pentru a evita ca judecători slabi să fie aleși. Însă, subliniază publicația Valeurs Actuelles, ea poate crea și un fenomen de uniformizare culturală sau ideologică a judecătorilor, recrutați potrivit aceleiași grile, oferite de aceiași „experți”.

Anul acesta, doi dintre cei trei candidați propuși de Albania, Sokol Berberi și Darian Pavli, au ocupat și funcții înalte în Open Society, rețeaua de fundații și alte OBG-uri creată de George Soros.

 „Soros investește mai cu seamă în țările mici pentru că vocile lor contează la fel de mult ca acelea ale Franței sau Germaniei și unde este mult mai ușor să își exercite influența”, afirmă un bun cunoscător al culiselor de la Strasbourg, citat de Valeurs Actuelles.

Obiectimul miliardarului este de a spori numărul judecătorilor, al căror mandat durează nouă ani și nu poate fi înnoit, cu concepții asemănătoarea celor promovate de Soros: stângiste, globaliste, lliberale, multiculturale, pro-LGBT.

În ultimii 25 de ani, Open Society a investit 130 de milioane de euro în Albania, unde are și mai multe sedii.

„Open Society controlează și finanțează numeroase filiale și organizații – Amnesty International sau Human Rights Watch sunt printre cele mai cunoscute – care, dincolo de acțiunile proprii, lucrează în favoarea stabilirii unei societăți din ce în ce mai liberale și mai individualiste”, spune expertul citat.

 Deviza lor este una singură: să dărâme barierele, frontierele și limitele. De exemplu, European Implementation Network (EIN) și Open Society Justice Initiative (OSJI) organizează miercuri, 10 octombrie, în timpul sesiunii APCE, o conferință chiar la sediul Consiliului, cu titlul „Tribunalele sunt importante! Ameliorarea politicii migratoare prin deciziile Curții Europene a Drepturilor Omului.”

O modalitate de a impune stalelor europene, prin intermediul judecătorilor CEDO, o politică mai favorabilă nomadismului decât controlului frontierelor.

Letonul Nils Muiznieks, fost comisar pentru drepturile omului la Consiliul Europei între 2012 și 2018, care și-a exprimat dezaprobarea față de decizia autorităților franceze de a prelungi durata de reținere a imigranților, este un fost director al Open Society.

Desigur, CEDO numără 47 de judecători (câte unul pentru fiecare stat membru al Consiliului) însă repartizarea lor pe cinci secțiuni face ca de un dosar să se ocupe de fapt doar opt judecători.

Autor: Radu Pădure

Sursa: evz.ro

Despre autor

contributor

comentarii

Adauga un comentariu

  • NUMAI TAMPITII, RETARZII, SCHIZOFRENICII, ETC ii acorda atata importanta acestui BASINOS . El este CONSIDERAT UN FEL DE HARAP ALB al prezentului.PENTRU A SPALA CREERII UNOR FANATOCI.

  • Curtea Europeana a Drepturilor Omului. CEDO.

    Curte
    Europa
    Drepturi
    Om

    Ce intelege onorata Curte prin Cuvantul “Om” in viziunea sec.XXI, in lumina noilor energii planetare, raportat la Normele universal valabile, respectiv Legea Divina?
    Raspunsul il gasiti in rezultatele referendumului din 6-7 octombrie 2018, concluzii inregistrate si consemnate in cronici, Arhiva Universului – sondaj de opinie revelator. Multumesc!

  • AT OM UL, nu moare, se transforma conform Legii transformarii maselor. Energia pura. Esenta vietii vesnice.

  • Pai, nu-i de mirare, caci indracitul Soros e doar seful de facto al infectiei demonice, numita UE! Iar marii sefi ai UE, Juncker, Timmermans, Merkel si Macron, nu sunt altceva decat valetii si majordomii batranului evreu!

  • 47 JUDECATORI CEDO NUMITI SPECIAL SA SANCTIONEZE tarile membre INDATORATE – ATRIBUTIA CEDO, POLITICA CEDO. SOMNUL RATIUNII.
    CEDO sustine PLANUL FMI de austeritate pt. TARILE INDATORATE astfel incat acestea sa-si vanda bunurile/bogatiile naturale, minerale in SCOPUL achitarii datoriilor, dovada STAREA DE SUPRAINDATORARE A TARII in intervalul scurs de la 1989.
    CEDO a ingaduit MVC in SCOPUL obstructionarii JUSTITIEI, inchis ochii la PROTOCOALELE SECRETE, INCARCERAREA oamenilor, SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE. Informam Onorata Curte asupra faptului ca POPORUL nu a avut cunostinta despre conditiile impuse la aderarea in UE / NATO, respectiv CEDAREA SUVERANITATII TARII.
    CEDO incurajeaza excrocheriile financiar-bancare savarsite pe teritoriul tarilor supraindatorate.
    CEDO incurajeaza PSIHOPATOLOGIA MANIFESTARILOR INSTINCTIVE. Amintim ca INSTINCTUL reprezinta o trebuinta biologica, fiind un complex de insusiri ereditare ce reflecta dezvoltarea speciei. TULBURARILE INSTINCTELOR apar in:
    – leziuni organice cerebrale;
    – procese patologice de intensitate psihotica;
    – psihopatii (dezvoltari dizarmonice ale personalitatii);
    Cu tot respectul, CEDO nu distinge intre TULBURARILE INSTINCTULUI SEXUAL si TULBURARILE DINAMICII SEXUALE.
    Manualul de NEUROLOGIE si PSIHIATRIE descrie TULBURARILE INSTINCTULUI SEXUAL: 1. HOMOSEXUALITATEA masculina sau feminina (LESBIANISM); 2. PEDOFILIA; 3. EXACERBAREA INSTINCTULUI SEXUAL: SATIRIAZIS la barbati, NIMFOMANIE la femei; 4. SCHIMBAREA OBIECTULUI SEXUAL: ZOOFILIA, NECROFILIA;
    TULBURARILE DINAMICII SEXUALE sunt tulburari functionale ce nu tin de INSTINCT, ci de STRUCTURA PERSONALITATII. Absenta unei reglementari in materie, denota faptul ca CEDO incurajeaza aceasta INDUSTRIE A PLACERII sau a SEXULUI – o PIATA DE VANZARE-CUMPARARE la fel de sofisticata si de stratificata ca oricare afacere. MEGA Afacerea deviatiilor sexuale: poligamie, incest, zoofilie, necrofilie, PEDOFILIE, hermafrodism, lesbianism, exhibitionism, fetisism, frotteurism, masochism, sadism, voyeurism, fenomenul gender…
    Extrem de grav: persoane afectate de tulburari ale instinctului sexual apar in LISTE ELECTORALE EUROPARLAMENTARE, vezi in acest sens LISTA USR!
    Umbra lui Soros?! Umbra lui Satan?! A cui umbra?!
    47 JUDECATORI CEDO. O umbra. Cu toata dragostea,

  • “Sunt imprejurari cand trebuie sa tacem, dar niciodata sa nu tradam ADEVARUL prin MINCIUNA.”
    Fericitul Augustin – Tacere

  • Infiltrarea lui Adrian Coman si efectul razelor de luna asupra galosilor de guma. TaNpizarea, sexualizarea electoratului si a candidatilor in FUNCTII PUBLICE INTERNE si INTERNATIONALE. Absolut demential!

  • Credinta TA Te-a vindecat! Iisus

    In conditiile in care suntem deficitari la capitolul CREDINTA din diverse cauze neelucidate inca, si ne imbolnavim, ne adresam firesc medicului, in cazul persoanelor afectate de tulburari ale instinctului sexual, medicului psihiatru, conform manualului de neurologie si psihiatrie. Primul pas. A fi tolerant, a da dovada de compasiune, a fi un bun crestin, in speta, presupune sa recomanzi aproapelui suferind terapie de specialitate. Modificarea Constitutiei, a Codului Civil, crearea unui climat favorabil impregnarii societatii cu suferinzi pe fondul psihopatogeniilor instinctive, mai mult includerea acestora pe listelor de candidati la functii publice interne si internationale …STRIGATOR LA CER!

  • IQ = EQ = AUTOCONTROL = ECHILIBRU

    O persoana echilibrata nu ucide, nu minte, nu fura. Este constienta. Vie.

    Emotia. In invatatura sacra, fundamentala, duhovniceasca, emotia reprezinta traire, evlavie, indumnezeire.

    Bio – Tehno – logos = Biotehnologie in parti EGALE!

    Asociem ATOMUL cu centrala nucleara, bomba atomica. Atomul se gaseste in fotoni = lumina din lumina, in molecule, celule, tesuturi, organe, sisteme, organisme vii (organismul uman, vegetal, animal). Organismele umane alcatuiesc Umanitatea pe planeta. Omul din om. “Nascut iar nu facut …”. Crezul. Varful Omu. Zal = Aur = Lumina condensata. Zalmoxis, Gebeleizis, Iisus … Si se facu lumina! Povestea de la malul Marii Negre, cea de toate zilele, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, lumina din lumina. Evanghelia lui TOMA. TOMA necredinciosul?! Pai, ce Dumnezeu Creatorul a toate cate sunt stiute si nestiute, vazute si nevazute, detectabile si nedetectabile in infinitul Univers, a creat / “legat”, omul sa nu strice / “dezlege”. Taina. Sfintele si binecuvantatele taine. Gandim…

    In viziunea AGENDEI GLOBALE, emotia vine din tulburare instinctiva psihopatogenica, temelia pe care se construiesc imperii bolnave de nebunie. MegaIndustrie a SEXULUI. PROFIT. PUTERE. DOMINATIE. NeBune. Gandim…