Analize și opinii Extern

Noua Ordine Mondială

Acest termen ar trebui în mod firesc să atragă atenția oricărui om care citește acest titlu.Cei care mai reprezintă o șansă în evoluția umanității vor parcurge până la capăt.Cei care au conștiințele adormite vor avea o reacție de genul: ”iar prostii conspiraționiste!”.

Cei din urmă pot să doarmă liniștiți nu mă interesează.Celor din prima categorie le spun că mă bucur că-și pun întrebări. Este semn de sănătate intelectuală.Ei sunt speranța unei schimbări spirituale.Profunde.Benefice.

Statul care exportă democrație, mai ales în țările cu resurse de petrol, ”gustă” din proriul meniu: mișcări de stradă care încep să capete proporții  de masă.Tocmai de aceea au procedat nu la înăbușirea manifestanților ci la ARESTAREA lor.Peste 700 de persoane care  MANIFESTEAZĂ PAȘNIC  pe strada Lăcomiei Planetare (Wall Street) au fost arestate de cei pe care i-am denumit ”câinii de pază ai așa-numitei democrații”.

În țara care a adus schimbări majore la nivel planetar (multele extrem de pozitive) libertatea de exprimare este încălcată pe față fără pretexte de această dată.

Protestatarii nu au încălact nici o lege. Nu au spart, distrus, sau atacat clădiri sau persoane. Nu au protestat în fața vreunei instituții a statului american.Nu au blocat accesul vreunui înalt demnitar sau oficial.Pur și simplu au identificat sediul central al tuturor relelor de pe această planetă: strada cu centrul financiar a lumii.

Reacția autorităților este VIZIBILĂ ȘI CONCLUDENTĂ.Se vede clar subordonarea establisment-ului american și al președintelui Obama față de instituțiile financiare iluminate.

Nu credeam să pot vedea atât de clar, atât de concludent, atât de vizibil la lumina zilei tot ceea ce am argumentat în ultimele 8 luni pe acest portal.Sincer să fiu este prima dată când îmi pierd speranța că  ar fi existat vreo șansă să mă înșel cu privire la cine conduce lumea și ce doresc cu adevărat aceste personaje grotești.

Noua Ordine Mondială s-a declanșat odată cu evenimentele din  11 septembrie 2001 și este în plină desfășurare.Obiectivele NWO sunt:

reducerea numărului de locuitori ai planetei prin orice mijloc: otrăvirea mâncării cu E-uri cancerigene, otrăvirea apei, otrăvirea aerului (ChemTrails), otrăvirea minții (inclusiv prin cenzura internetului), războaie civile și/sau militare, medicamente care tratează boli minore dar slăbesc și distrug sistemul imunitar(un om bolnav nu se mai poate apăra și este ușor controlabil);

– control total (sub pretextul cercetării prezumtivilor teroriști se renunță la drepturile oamenilor, chipurile,implanturile,arestarea fără mandat, supraveghere electronică COMPLETĂ, forțarea oamenilor să migreze către orașe pentru un control mai eficient);

– anularea dreptului la proprietate (fără casă și pământ nici un om nu este liber indiferent cum trăiește- experimentul sionist cunoscut sub numele de COMUNISM a demonstrat eficiența acestor măsuri);

Vă las să vedeți în final imagini pe care massmedia NU LE PREZINTĂ deși sunt similare cu revolta din piața TIANANMEN când studenții și intelectualii din orașul Beijing au fost urmăriți și împușcați deși au protestat NONVIOLENT.

Cum am mai scris Imperiul American decade odată cu reprimarea brutală a protestelor.Cei arestați și ”cercetați” la sânge pentru suspiciuni de ”terorism” nu vor uita și nici cei care-i vor vedea pe Internet.Tocmai din acest motiv sunt convins că STĂPÂNII din UMBRĂ vor ajunge să controleze total acest extraordinar mijloc de comunicare care este rețeaua globală accesibilă aproape gratuit.

Tot în China am putut vedea CONTROL TOTAL al Internetului.Am scris în articolele despre China că este cel mai reușit experiment de lagăr de muncă forțată din lume și acolo ne vom îndrepta: MUNCĂ FĂRĂ DREPTURI SAU PLATĂ CORECTĂ, IMPOSIBILIATEA DE A EVADA, IMPOSIBILITATEA DE A COMUNICA, REPRIMARE FORȚATĂ INCLUSIV PRIN PEDEAPSA CAPITALĂ PENTRU DIZIDENȚI, LIPSĂ PROPRIETATE, CONTROL SPOR DEMOGRAFIC.

Dacă s-a reușit acest experiment pentru 1.3 Miliarde de locuitori de ce nu s-ar reuși pentru 6.8 miliarde?

Mă bucur pentru cei care cred că Umanitatea se îndreaptă către o destinație pozitivă.Mă bucur mult pentru cei care DORM și un grătar în weekend și un material porno pe Internet înseamnă Fericire.Mă bucur pentru cei care cred că vor trăi suficient de mult să încaseze pensii.Vor muri fericiți căci IGNORANȚA ÎNSEAMNĂ FERICIRE!
Acei oameni care scandează: ”Acesta este un protest pașnic! ” și ”Rușine!” sunt eroii moderni ai Umanității! Acolo ei sunt și pentru mine și pentru tine cititorule pentru a ne apăra și drepturile noastre.
Sunt convins că în zilele ce vor urma pentru a justifica o reprimare brutală și totală vor fi ”introduse” elemente violente care vor încălca în mod flagrant legea: cocteiluri molotov, bătaie cu forțele de ordine, etc.
Mi-ar plăcea să cred că este adevărat acel slogan strigat cu patos: ”The ALL WORLD IS WATCHING!!!”

Ceea ce vedeți este începutul primei și ultimei revoluții cu adevărat CURATE, DE CONȘTIINȚĂ din istoria UMANITĂȚII!

În anii ce vor veni veți realiza, sper din suflet, ce începe acum pe WallStreet!

Pentru a vedea cum se construiește democrația în Afganistan de către militarii USA, puteți vedeacum este asasinat un om care merge pe o bicicletă în deșert CU O RACHETĂ de mică acțiune ghidată prin satelit.Pentru că analiștii militari citiseră pe spițele bicicletei cuvântul TALIBAN (umor negru desigur) au trimis o rachetă de zeci de mii de dolari să distrugă o bicicletă de 30 și să ia viața unui om nevinovat.Noua Ordine Mondială aici dorea să ajungă: să poată asasina pe oricine în baza unei simple presupuneri și fără dovezi concrete.

Pe acea bicicletă și Carlos Șacalul dacă ar fi mers (de parcă adevărații teroriști sunt atât de proști) tot nu trebuia asasinat în acel fel.Trebuia așteptat un moment în care ar fi făcut ceva concret.

sursa: thinkagain.ro

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Mulțumesc din suflet și pentru munca grozavă extrem de utilă pentru toți cei care NE-AM TREZIT!Imagini live despre evenimentele de acolo puteți urmări nonstop 24 ore pe thinkagain.ro!
    JOIN THE GLOBAL REVOLUTION!