Analize și opinii Cultură și Familie Extern

Cei mai sanatosi copii in viitor vor fi cei nevaccinati

Generatia de copii nevaccinati ce se dezvolta va fi una dintre cele mai sanatoase din lume, si vor trebui sa le multumeasca parintilor lor pentru asta. Refuzul unui numar semnificativ de parinti de a-si vaccina copiii a dus la formarea unei populatii de milioane in intreaga lume si a pus in discutie importante chestiuni de sanatate publica, de exemplu de ce mai continuam sa facem vaccinuri.

Copiii nevaccinati nu vor primi niciodata in corpul lor substante chimice cauzatoare de infertilitate, cancerigene, neurotoxice, care le inhiba sistemul imunitar. Acestea sunt toate acele substante chimice care se regasesc in aproape toate vaccinurile aprobate de Institutiile responsabile.

Dupa Dr. Buchwald, “motivul pentru care vaccinurile sunt promovate cu asa o intensitate este acela de a-i impiedica pe oameni sa realizeze ca faptul ca acestea nu ii protejeaza, si ca in eventualitatea unei epidemii cei vaccinati sunt supusi unor riscuri la fel de mari de contaminare ca si cei nevaccinati. Adevarul poate fi ascuns daca numarul celor nevaccinati ramane necunoscut, astfel incat o comparatie dintre vaccinati si nevaccinati sa fie, practic, imposibila. Acesta este si motivul real pentru presiunea neobosita de a vaccina cat mai multi copii posibil.”

“Printre Amish nu am vazut autism,” declara Dr. Frank Noonan, medic de familie in Lancaster County, care a tratat mii de Amish timp de 25 de ani. “Gasesti toate celelalte boli, dar nu autism. Suntem chiar in centrul unei tari Amish si nu exista niciun caz, asta-i adevarul.”

Parintii cu mai multa educatie sunt mai predispusi sa renunte la vaccinare, ceea ce contrazice prejudecatile multor profesionisti din domeniul medical care sunt de parere ca parintii nu-si vaccineaza copii pentru ca nu sunt educati, sunt saraci, sau prost informati.

Mai incurajator pentru militantii anti-vaccin este sa descopere faptul ca parintii cu educatie superioara folosesc tot mai putine sau alte vaccinuri necontroversate decat cele folosite in copilarie, un semn bun ca cele mai multe dintre toxinele ascunse in vaccinuri sunt incet-incet descoperite de parinti si de public in general.

Daca ne luam dupa arhive, grafice si cele doua secole de statistici oficiale, stim ca vaccinurile nu au prevenit niciodata vreo boala si nu sunt in niciun fel responsabile pentru imbunatatirea sperantei de viata si supravietuirea in timpul unor boli in economiile din vest. In America de Nord, Europa si Pacificul de Sud, reveniri majore in epidemii de boli infectioase mortale au avut loc fie fara interventia vacinarilor fie cu mult inaintea campaniilor de vaccinare publica pentru unele boli specifice.

Intr-un studiu socant recent publicat, cercetatori virologi de la Centrul Medical din Erasmus – Olanda au demonstrat ca un vaccin obisnuit de gripa pentru copii de fapt dauneaza unui aspect esential din sistemul lor imunitar in lupta cu gripa. Acest studiu nu a fost condus de oameni de stiinta care militau impotriva vacinurilor. Dimpotriva, a fost condus de cercetatori pro-vaccinare, care si-au dedicat intreaga cariera incercarii de a dezvolta vaccinuri mai bune. Principalul autor Rogier Bodewes a transmis mesajul de trezire la realitate cand a explicat ca vaccinurile impotriva gripei “au potentiale neajunsuri care au fost subapreciate pana acum si care sunt, de asemenea, subiectul unor dispute”.

Studiul a implicat o evaluare foarte avansata din punct de vedere stiintific a sistemului imunitar. Cercetatorii au colectat sange de la 27 copii sanatosi si nevaccinati in jurul varstei de 6 ani si 14 copii cu fibroza chistica care au primit anual vaccinul antigripal. Copiii nevaccinati au avut un raspuns mai bun din punctul de vedere al sistemului imunitar, dandu-le o protectie mai vasta pentru ceea ce ar putea avea de infruntat intr-un sezon de gripa, inclusiv in cazul unei pandemii.

« Am ingrijit peste 30,000 sau 35,000 de copii de-a lungul anilor si nu cred ca am avut un singur caz de autism la copiii asistati la nastere de noi si care nu au fost vaccinati… Fiecare doctor din aceasta tara a facut ceva la fel de crancen ca si nazistii, fara sa-si dea seama,” a declarat Dr. Mayer Eisenstein.

Conform “Starii sanatatii copiilor nevaccinati (aug 2011): Boli ale copiilor nevaccinati”, rezultatele arata ca cei nevaccinati sunt mai putin afectati de boli comune.

Astmul, febra fanului si neurodermatita

Un studiu recent din Germania asupra unui numar de 17461 copii cu varste cuprinse intre 0-17 ani (KIGGS) a aratat ca 4.7% din acestia sufereau de astm, 10.7% dintre ei de febra fanului si 13.2% de neurodermatita. Aceste numere difera in tari vestice, de exemplu astmul predomina in SUA la 6% dintre copii, in timp ce in Australia este vorba de un procent de 14-16% (Sanatatea Australiei 2004). Procentul de astm printre copiii nevaccinati este, conform studiului, de 0.2%, febra fanului de 1.5% si neurodermatita de 2%.

Conform studiului KIGGS peste 40% dintre copiii cu varste cuprinse intre 3 si 17 ani au dezvoltat sensibilitate la cel putin un alergen testat (s-au facut teste pentru 20 de alergeni obisnuiti) si 22,9% aveau o boala alergica. Desi s-a efectuat o analiza a sangelui, mai putin de 10% au declarat ca aveau copii cu alergii.

Sunt si cazuri de autism printre copiii nevaccinati. Cu toate acestea peste 80% au declarat ca este o forma usoara de autism sau o forma de functionare avansata. Dintre toti participantii au fost 4 cazuri de autism. Dintre acestia 4, unul a avut rezultat pozitiv la testul de metale grele (mercur, aluminiu, arsenic), iar in altul mama fusese testata pozitiv pentru mercur.

Studiul KIGGS a aratat ca 12.8% din copiii din Germania au avut herpes si 11% au suferit de otita medie (o inflamare a urechii mijlocii). Daca se compara cu copiii nevaccinati, se poate vedea ca herpesul la copiii nevaccinati este extrem de rar (mai putin de 0.5%)

La copiii cu varste sub 3 ani negii sunt foarte rari. Dupa 3 ani, insa, raspandirea acestora creste. La grupa de varsta cuprinsa intre 4 si 6 ani 5-10% dintre copii au negi, in grupa de varsta de 16-18, 15-20% au negi. (Sursa: netdoktor.at). Numai 3% dintre copiii nevaccinati din studiul aveau negi.

“Am observat copiii nevaccinati ca sunt mai sanatosi, mai puternici si mai vigurosi decat cei vaccinati. Alergiile, astmul, afectiuni ale comportamentului, probleme cu atentia si paloare erau in mod clar mai comune la tinerii mei pacienti vaccinati. Pacientii mei nevaccinati, pe de alta parte, nu au suferit de vreo boala infectioasa cu vreo freceventa sau severitate mai mari decat a celor vaccinati: sistemul lor imunitar de regula s-a descurcat foarte bine cu acestea..” Philip Incao MD

Copiii nevaccinati sunt de 5 ori mai putin predispusi riscului de a avea astm decat cei vaccianti, de 2.5 ori mai putin predispusi sa aibe probleme de piele si de 8 ori mai putin predispusi sa fie hiperactivi.

Copiii vaccinati sunt de 14 ori mai predispusi sa aiba astm decat cei nevaccinati si de 9 ori mai predispusi la probleme de piele

Intrebarea pe termen lung pe care sustinatorii vaccinurilor continua sa o puna este cum va arata sanatatea generala a acestei populatii nevaccinate? Ei bine, din ce putem deduce din datele de pana acum, exista o indicatie puternica ca acesti copii nevaccinati vor forma intr-o buna zi populatiile cele mai sanatoase. Multumesc, mama, tata, si fiecarui cercetator si jurnalist care au aratat vaccinurile asa cum sunt ele de fapt.

Autor: Dave Mihalovic este un doctor naturopat, specializat in cercetari asupra vaccinurilor, prevenirea cancerului si cu o abordare naturala a tratamentului.
sursA: viataverdeviu.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Buna, imi pare rau sa spun si incerc sa o fac intr-o maniera cat mai putin dura insa acest articol este putin spus mediocru. In primul rand, spun acest lucru din lipsa totala a resurselor credibile in ceea ce priveste informatia transmisa. Cand introduci citate pe subiecte de acest gen ti-as indica sa vii cu surse credibile (gen studii facute de universitati cunoscute, institutii cunoscute, rapoarte ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii etc) Apoi, da-mi voie sa iti transmit ca in Romania mor zilnic 6 femei din cauza cancerului de col uterin (surse: Raporturile Fundatiei Renasterea, Ministerul Sanatatii). De asemenea, ai face bine sa studiezi evolutia Hepatitei in Romania ante introducerea vaccinului si post introducerea lui in anii 90. Vei vedea in statistici (google it si cauta, pentru credibilitate si institutiile ce le-au intocmit) ca numarul bolnavilor de hepatita este in scadere mare, lucru ce se simte si in vanzarile companiilor farma (scaderi dramatice in vanzari). Ca orice medicament exista si efecte adverse, tocmai de aceea este indicat ca inainte de vaccinare sa iti efectuezi niste analize specifice.

  • aceasta idee ar fi fost valabila acum cativa zeci de ani.
    v-ati gandit o clipa cat de mult s-au schimbat ingredientele din ceea ce mancam zilnic?
    exemplu: acel copan de pui… Oare cat mint televiziunile cand arata cum au fost crescuti puii respectivi de tie mila de tine.
    Deci terminati-va cu povesti de astea care sunt pentru adormit copii.
    Traim intr-o lume care se schimba pe zi ce trece.
    Deci nu puteti veni cu astfel de idei.
    PS sunt de acord cu medicamentele naturiste si homeopate, dar asta nu inseamna ca putem renunta la medicina traditionala.

    In acest moment numai ai cum…

    Mai adaugati si “foametea mondiala”

  • Din punctul meu de vedere este foarte periculos ce faceti. Nu stiu daca persoana care a scris acest articol are copii sau nu, insa articolul pare dezlanat, fara logica si scris pe genunchi. Asta pentru ca daca citesti citatele date din faimosii doctori este vorba despre vaccinurile antigripale, care sunt optionale, si nu despre vaccinuri in general, asa cum reiese din titlu si din articol. Vaccinurile obligatorii pentru copii chiar sunt necesare pentru ca permit formarea de anticorpi pentru niste boli care intr-adevar au decimat populatia acum 2-300 de ani. stiu ca alergati dupa senzational insa

  • Gabriela daca mai multi parinti ar citi cu MAI MULTA ATENTIE prospectul vaccinurilor in special REACTII ADVERSE POSIBILE(eu sunt sigura ca nici 2%din parinti nu au citit un prospect cap -coada), cu siguranta ca nu si-ar mai vaccina copii asa in masa,noua ni se expun doar indicatiile si avantajele vaccinurilor si indiferent de medicament, uitam sau ignoram cu desavarsire reactiile adverse pe care TOATE medicamentele alopate le dau,nu este posibil sa bagam toti copii in aceeasi galeata,vaccinurile ar trebui date in functie de predispozitia copilului fata de boala respectiva…la noi este spiritul de turma foarte bine intiparit fara a mai cerceta .

  • Daca manci pui din aia, maine poimaine iti vor creste pene :P
    Problema proasta este ca sistemul imunitar al generatiilor tinere este pe sponci! Aproape ca au devenit copii de laborator, super dependenti de toate tampeniile de medicamente. Consider ca este necesar de a intari sistemul imunitar propriu decat sa fie indopati de produse mai mult sau mai putin perfecte, uneori poate mai nocive decat boala in sine. Cred cu toata convingetrea ca stimularea sistemului imunitar propriu este mult mai bun decat multe medicamente. Oricum nimeni nu spune sa nu mai folosim medicamente, dar nu odata am vazut oameni vaccinati antigripal care au bolit mult de…. gripa. Si inca ceva CEL MAI BUN DOCTOR ESTE ORGANISMUL NOSTRU, dar! Trebuie ajutat si NU INLOCUIT

  • Ok! Am uitat ieri de nervi sa scriu. Orice organ care nu se foloseste se atrofiaza (inclusiv creerul :P) Daca nu dam de lucru sistemului imunitar se va atrofia si el. Alta problema este ca majoritatea virusurilor au o adaptabilitate mare si posibilitatea de acumulare a mutatiilor pozitive este imensa, astfel riscam … fara sistem imunitar sa devenim victime al unui virus sau ma rog al altui microorganism banal. Recomandarea mea ar fi. Oameni BUNI intariti sistemul imunitar si stimulati-l sa lucreze. Va doresc sanatate si un sistem imunitar harnic

  • Analiza asta e ca sa fie facuta, nu are nimic de-a face cu statistica adevarata, cea pe care ar trebui sa se bazeze luarea unei decizii importante. N-ai decat sa-ti dai seama ca se compara populatii cu marimi radical diferite, raportul fiind cam de 5/95 (cam 95% din copiii nemti sunt vaccinati).Si acum va intreb: trebuie sa fii specialist in statistica pentru a-ti da seama ca probabilitatea de a se imbolnavi cei 5 copii de tot atatea boli si tot de-tatea ori ca un numar de 95 de copii este foarte mica? Dar cum tre sa fii nu numai ca sa crezi asa ceva, dar sa mai scrii si articole si sa si mai popularizezi asa ceva.
    Si aceasta doamna Walter la care ma trimiteti, sa-si infecteze copilul voluntar cu virusul rabic, cel de care tocmai a murit o fetita nevaccinata zilele trecute in Romania, si apoi jur ca o sa cred tot ce spune. Si apoi si pe voi.

  • http://en.wikipedia.org/wiki/Amish_anomaly

    este destul de periculos acest articol dupa parerea mea. Ar terbui sa ne gandim ca acesti copii nevaccinati in procent relativ mic nu se imbolnavesc tocmai pentru ca majoritatea copiilor din jur nu transmit bolile respective, fiind vaccinati..de acord ca vaccinul antigripal sa ramana optional, pentru acei parinti care de dragul naturii prefera sa ingrijeasca copii cu febra, dureri musculare si penumonie..uitati-va la cazurile de polio care inca apar in Pakistan, Afganistan si alte tari unde programele de vaccinare sunt deficitare..eu nu as avea curaj sa imi asum asa un risc cand e vorba de polio, TB, chiar si hepatita B..

  • Daca cineva doreste cu adevarat sa fie sanatos el si copii lui,se informeaza,dar NU haleste doar ce ii da mass-media ci cerceteaza parerile pro dar si contra,pe cat posibil cat mai aproape de sursa,ca sa nu poata fi denaturate.Fie ca cel mai puternic si implicit cel mai inteligent sa supravietuiasca.Un imbecil care haleste tot ce ii ofera guvernul mondial,atrage cu mana lui boala asupra sa.Ce beneficiu aduce el societatii cand procreeaza copii pe care ii umple de vaccinuri “binefacatoare” dar pline de chimicale,apoi ii educa “ca la carte”?Nu mai bine ramane infertil si isi vede de treaba?Dati buzna la medicul de familie,la hypermarket..lasati plantele si natura deoparte..multa bafta! Fie ca cel mai inteligent prin urmare mai adaptat sa supravietuiasca..in intelepsiunea Sa,Dumnezeu a creat o ordine perfecta.In urmatorii ani se va cerne graul de neghina..Priviti zecile de mii de copii cu capacitati paranormale veniti in ultimii 10-20 de ani care ne dau clasa..astia da mostenitori ai Pamantului!

  • Sunt medic si sustin complet acest articol! De fapt, as face o adaugare: NU mai folositi medicamente alopate mai deloc, decat in cazuri de mega-urgenta. E mult mai indicat sa folositi numai tratamente naturiste, ceaiuri si plante, care nu dau efectele secundare ale medicamentelor. Tineti minte ca doctorii va dau medicamente pentru ca si ei isi primesc bani pentru asta! Daca tineti la sanatatea voastra, evitati pe cat se poate spitalul si medicina alopata si tratati-va la nutritionist si naturisti.

  • E o porcarie articolul asta,nu sunt nici pro nici contra vsccinarii,fiecare e librr sa aleaga,dar eu stiu ca fibroza chistics e o boala genetica, te nasti cu ea,asa ca eu nu vred in acest articol,argumentele nu sunt din cele mai bune!

  • In Africa inca se mai moare din cauza ca nu exista un vaccin impotriva antitetanosului…malariei…iar acolo sunt boli produse nu din cauza mizeriei sau a saraciei ci si de diversi virusi patogeni care traiesc in apa nu stiu daca ati auzit de dezinterie si de bacilul care produce aceasta boala de aceea copii nostri sunt vaccinati impotriva bacilului hidric…la fel virusul poliomelitic nu se ia din cauza mizeriei …ar fi bine sa ne informam inaninte de a scoate asemenea aberatii…sa nu uitam ca medicul din Marea Britanie care a emis ipoteza ca vaccinul ROR produce autism a fost demis de colegiul medicilor din lipsa de probe relevante…In toate tarile Uniunii europene si in America parintii isi vaccineaza parintii fara prea multe dezbateri de aceea rata de deces si de mortalitate infantila este cea mai redusa si totusi Romania este pe primul loc…un ex concludent a fost cel in care 15 copii dintr-un sat din Suceava au murit din cauza rubeolei pentru ca nu au fost vaccinati…Iar despre efectele adverse pe care le produc…fiecare copil e unic si nu este concludent daca din 100000 de mii de copii doar 3 au facut reatie adversa…gata nu mai vaccinam copii..Daca tot suntem impotriva vaccinurilor care fac atat de mult rau…de ce nu suntem impotriva antibioticelor care au mai multe tulpini de virusuri…Mass media nu face altceva decat sa dezinformeze masele si sa creeze senzational ..propun intai jurnalistilor in cauza care fac astfel de publicatii dar si celor care sunt contra sa vina cu argumente solide si probe relevante si mai apoi sa-si dea cu parerea…mai ales ca articolul in cauza este lipsit de fundament stiintific iar citatele cu trimitere la diversi doctori oportunisti de care nu s-a auzit si nu au publicat nici o lucrare stiintifica bazata pe cercetare si aprobata de OMS lasa de dorit …Sa nu mai credem inaninte de a cerceta INFORMATIA ESTE LA UN CLICK DISTANTA…:)))