Extern

“US fertilizes foundation for more terrorism” – trends forecaster

The year 2010 and following decade will be marked by an increase in terrorism, says trends forecaster Gerald Celente, who believes the US and NATO are “fertilizing the foundation” for it.

He also says a strong anti-immigration movement will start in 2010 in “every major country.” (pravda.ru)

Subiecte ale interviului prezentat in videoclipul de mai sus:

Criza din 2008-2010: in 2008 a fost inceputul cu panica de rigoare, in 2009 a fost colapsul dar care n-a fost atat de vizibil din cauza pomparilor de fonduri in sistemul bancar, iar in 2010 va fi caderea totala.
Supravietuirea: nu va fi ca cele prevazute pana acum, adica te inarmezi si te inchizi in casa cu provizii ca in cazul unui atac atomic… Va fi ceva in genul supravietuirii practicate de taranii care nu au tehnologia moderna de productie agricola (taranii romani sunt exemplul concret), oamenii vor redeveni tarani ca sa poata manca sanatos si ieftin. Ar mai putea fi in felul urmator: te inarmezi, intri intr-o banda si iti castigi necesarul pt supravietuire jefuind, asa cum fac de ani de zile bandele de cartier.
Terorismul: cauza lui nu este faptul ca unii urasc libertatea americanilor, ci politica imperialista a SUA in anumite zone pline de resurse. In ziua de azi nu mai e nevoie de o organizatie terorista, poti fi un terorist singuratic daca ai acces la anumite “arme” uzitabile intr-o actiune terorista, plus ca avem o lume plina de armament de distrugere in masa; oricine poate fi terorist, deci SUA alimenteaza aceste tendinte -de a transforma pe oricine se opune sistemului, in terorist.
Iranul: SUA mediatizeaza ideea ca poate ataca “cu finete” Iranul si sa rezolve problema. Nu este posibil asa ceva: daca ataca Iranul, va porni al treilea razboi mondial. In discutiile despre razboi se reproseaza lasitatea pacifistilor. Dar asta o fac propagandistii si generalii care nu-si pateaza mainile cu sange, care nu se expun pericolelor razboiului. Ei iti trimit familia la razboi, te ataca cu propaganda lor razboinica, tu suferi, ei au de castigat.
Antiemigratia: emigratia va deveni o problema majora. Pe fondul pierderii locurilor de munca, problemelor economice, terorismului, antiemigratia se va amplifica, va ajunge la extrem.
Politica americana: este un sistem al unui singur partid cu doua capete. Ar putea aparea pe scena politica americana al treilea partid inainte de viitoarele alegeri prezidentiale.
Mass media: majoritatea institutiilor media americane (eu as spune ca din toata lumea capitalista) prezinta stiri neinsemnate, fara importanta in viata noastra de zi cu zi. Aici chiar voi traduce ce a spus pt ca mi se pare foarte important, mai ales pt noi -romanii, in contextul in care el descrie mentalitea oamenilor de media capitalisti vizibila si la noi:

Mentalitatea celor din mass-media este urmatoarea: “asta e ceea ce vor oamenii”- asta e “apararea” lor. Poate este ceea ce vor ei, poate doar pana acolo ii duce mintea, sau poate ei se adreseaza doar acelui segment pe care il intereseaza doar aceste gunoaie de stiri. Dar ignora oamenii care vor stiri adevarate, oameni care gandesc, pe care ii intereseaza soarta altora si vor stiri de calitate. Dar acum, cu tehnologia moderna, vedem noi retele de stiri bazate pe internet care vor lua procentaje mari din afacerile “clasicilor” din mass-media. Totul este despre continut, iar ei au dovedit de atatea ori ca sunt ignoranti in privinta asta, altfel nu ar scoate pe piata gunoaiele pe care le vedem.

sursa: la-deruta.blogspot.com

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Iata ca punctul cu supravietuirea se confirma cu ocazia dezastrului (natural sau nu) din Haiti.
    In acelasi timp, americanii au si intervenit (armat) acolo, cu urmatoarele motivatii oficiale: cetatenii americani au donat zeci de milioane de $, impartirea ajutoarelor, mentinerea ordinii si limitarea infractiunilor comise de supravietuitori.
    Sau poate doar au vrut sa confirme mediatic predictia din acest interviu :)