Politică

Vorbe de fumoar- 13.11.2017 – Luluța, cot la cot cu șeful OLAF care l-a făcut pe Dragnea

 Intre sefa DNA Laura Kovesi si seful OLAF Giovanni Kessler in mandatul caruia s-a facut sesizarea care a stat la punerea sub acuzare a liderului PSD Liviu Dragnea in dosarul “Tel Drum” a existat o buna relatie profesionala.



Cei doi au luat parte la mai multe evenimente, unde au discutat despre asa-zisa lupta impotriva coruptiei din Romania, dovada fiind pozele pe care le puteti vedea mai jos. Va asteptati ca acest Giovanni Kessler sa fie vreun exemplu de etica si profesionalism, avand in vedere functia pe care a ocupat-o. Ei bine, va inselati.

Kessler a fost implicat intr-un urias scandal, Comisia Europeana ridicandu-i imunitatea din cauza ca OLAF, sub conducerea sa, a folosit interceptari ilegale intr-o ancheta. Mai exact, OLAF a deschis dosare pentru sute de firme, cauze pe care apoi le-a inchis, cu scopul ca acestea sa nu mai poata accesa fonduri europene. Ce sa vedeti, peste 70% dintre acele societati erau din Romania si Bulgaria. Tot atunci, au fost interceptate ilegal sute de persoane care aveau legatura cu respectivele firme. Iar in operatiune, asa cum presa internationala a scris, ar fi fost implicat si actualul sef al OLAF Nicholas Ilett. Despre acesta din urma, auzim ca ar fi participat la randul sau la niste intalniri cu Giovanni Kessler si Laura Kovesi. S-o fi vorbit oare si despre cazul Dragnea-Tel Drum?

S-au bagat bani in rostogolirea pe Facebook a comunicatului DNA in care s-a anuntat inceperea urmaririi penale impotriva liderului PSD Liviu Dragnea. A observat asta jurnalistul Dan Andronic, directorul publicatiei Evenimentul Zilei, care a si postat o captura care arata cum postarea cu comunicatul DNA despre Dragnea a fost sponsorizata pe Facebook, astfel incat sa fie distribuita cat mai mult si, implicit, citita de un numar cat mai mare de oameni (vezi foto):

Pagina DNA sponsorizeaza o postare care conține comunicatul cu dosarul lui Dragnea!

Despre care DNA spune ca nu-i apartine! Pagina…

Cont fals sau real, sponsorizarea ramane!

Asa ceva n-am mai pomenit, trebuie sa fiu sincer ca m-au lasat cu gura cascata!

De unde au luat banii? Fonduri norvegiene sau direct de pe cardul Lulutei?

Cat au bagat? 100 sau 500 de dolari? Mai mult…

Dragnea, cred ca au facut-o ca sa citeasca toata lumea finalul cu prezumtia de nevinovatie!

In sfarsit apar semne ca unuia dintre cei mai abuzivi procurori din DNA i s-a infundat. Autor a nenumarate facaturi si inscenari, procurorul DNA s-a trezit el insusi cercetat intr-un dosar penal. Si este cercetat tocmai pentru mizeriile pe care le-a comis si pentru cum a nenorocit niste oameni. Despre cine anume este vorba, veti afla in curand. Va spunem doar ca este un personaj celebru.

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

Sursa: Lumea Justitiei