Politică

Viitorul cu coviltir al țării, „România educată” a klausului

Generația degeneraților sau educație cu felație



Un grup de absolvenți ai liceului teoretic „Miron Costin” din Iași a apărut într-o fotografie scandaloasă pe rețelele de socializare, expunând fără sfială același text vulgar, deja banalizat prin perseverența propagandei #rezist și pe care sasul mitocan îl aprecia ca fiind „opinie publică”. Porcăria licențioasă devenită slogan a fost postată în spațiul public cu doar câteva zile înainte de alegerile europarlamentare.

Mesajul țigănesc a fost pregătit cu o meticulozitate demnă de o cauză mai bună, fiecare băiat nespălat și fată crăcănată având atașată câte o litera pe toca academică, purtată aiurea de niște absolvenți de studii medii, roba și toca fiind costumația licențiaților care au terminat o facultate și a magiștrilor de la catedrele universităților, „cocoșați” de doctorate. Sfertodocții, lipsiți de o educație autentică, nici măcar nu știau cum se numește accesoriul pentru căpățânile lor seci, ei numindu-l „tichie”, așa cum se vede pe captura de pe pagina de Facebook a liceului ieșean. (https://www.facebook.com/pages/Liceul-Teoretic-Miron-Costin-Iasi/1547680438806415)

Nu, băi loazelor, „tichii” purtați doar voi, ca niște jalnici bufoni care, în prostia lor, se cred haioși, fiindcă tichia face parte din costumația grotescă a măscăricilor. Epigonii bădărani au adăugat pozei regizate și cei trei trandafiri, simbolul electoral al PSD-ului, ca să obțină un efect maxim în rândul celor de aceeași teapă cu ei.

Aceștia sunt viitorii politruci indecenți, care vor scufunda definitiv România! Ele, tutele vulgare, sunt viitoarele profesoare și jurnalizde agramate, care vor spăla creierii copiilor și nepoților voștri! Ei, bufonii cu „tichii”, sunt inculții sfertodocți care și-au terminat scremut pseudo-studiile pe baza unor teste-grilă ironizate în imaginea de mai jos.

Subscriu la cele spuse de domnul Albert Toma pe Facebook: „Plăvane, parcă ziceai că ai fost profesor, nu? Și din meditații și acte false ți-ai tras șase case? Și legitimai asemenea mesaje ca fiind opinii politice, nu? Asta se întâmplă când un gunoi al omenirii ajunge în vârful statului! Mizeria lui morală și intelectuală coboară și se multiplică până la baza societății! Mă doare că așa ceva s-a petrecut la Iași, la „liceul” Miron Costin. Mă durea la fel de mult, indiferent de destinatarul „mesajului”. Chioru’ Demolatoru’ spunea că școala românească produce tâmpiți, Plăvanu’ a ținut să demonstreze că așa e.

Vă spun sincer! Dacă aș fi ajuns să am un plod atât de imbecil și de prost crescut, îmi luam lumea în cap și mă duceam să trăiesc în sihăstrie, rugându-mă Domnului să mă ierte că în loc să fac ceva bun pe lumea asta, eu am adus pe lume o buruiană otrăvită. Da’ nu aș fi sperat prea mult la iertare! Pentru toți părinții și profesorii care au produs aceste buruieni, am doar un mesaj: Să vă fie rușine și vă doresc să primiți însutit și înmiit exact ce transmit rebuturile pe care le-ați produs.

Aceasta este „România educată” a infatuatului Klaus Iohannis! La fel de bădărană ca el, cel care tratează românii disprețuitor, cu aroganța ariană a antecesorilor săi sași, înregimentați în organizația hitleristă Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien). La fel de necioplită ca el, cel care jignește permanent premierul României, cu toate că mai este și femeie pe deasupra. Băi, Klausule – că doar așa mă pot adresa unuia care vorbește despre adversarii poltici cu golănescul „ăștia” –, voi aveți în germană sau „luxemburgheză”, pe care a zis bețivoiul Jean-Claude Juncker că o vorbește cu tine, un proverb similar ăstuia: „Cum e turcul, și pistolul.”? Că vorbim de „România educată” și de manierele tale, identice cu ale copiilor mojici de la Iași… Să vă fie rușine!

Autor: Marius Albin Marinescu

Sursa: Justitiarul

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • STATUIA LUI IOHANNIS IN PIATA SFATULUI: KLAUS PE BICICLETA INSOTIT DE JUNCKER CETATEANUL TURMENTAT SI GASCA DE OFICIALI NEVERTEBRATI DE LA BRUXELLES. PENTRU ISTORIA PLANETARA. A FOST ODATA CA NICIODATA DACA NU ERA NU SE POVESTEA…

  • D-le Marinescu, asta nu e tot. Sa vedem ce perle sau sopirle ies cind va veni papanasul pe papainoage sa-si vada multimea de papa-lapte si papa-rude si ascultind un discurs de papagal.