Politică

Viața nu contează. Democrația nu contează. Oamenii nu contează. STS ucide.

Un procuror a intrat într-o curte de om și a tîrît pe asfalt o copilă, o fată. A aplicat legea. A avut o mică armată de polițiști la dispoziție. Să poată să tîrască fata cu nădejde. Fata a fost dată la export, smulsă de lîngă cei care au crescut-o pînă acum. Un fleac. Viața nu contează. Oamenii nu contează.



Un procuror n-a lăsat polițiștii să intre într-o curte de om, de unde se auzeau urletele unei fete. A aplicat legea. A împiedicat eforturile unei mici armate de polițiști care căutau să salveze fata. Fata a fost tranșată în bucăți, băgată în butoi. Un fleac. Viața nu contează. Oamenii nu contează.

Un STS a gestionat tabletele cu ajutorul cărora s-a votat la alegerile europarlamentare de anul ăsta. A aplicat legea. A folosit tehnologie scumpă, de ultimă generație. O grămadă de bani publici. Mii de procese verbale au fost descoperite că nu li se închidea cheia de control. Un fleac. Votul nu contează. Democrația nu contează. Oamenii nu contează.

Un STS a gestionat apelurile 112 de la fata aia care urla și care urma să fie tranșată de vie. A aplicat legea. A folosit tehnologie scumpă, de ultimă generație. O grămadă de bani publici. Tehnologia STS i-a trimis pe cei care căutau fata la dracu în praznic. Fata a fost tranșată în bucăți, băgată în butoi. Viața nu contează. Oamenii nu contează.

Teoretic, toți aplică legea. Teoretic, toți se bat cu pumnul în piept că fără ei nu se poate. Interesul superior al statului. Forțele de ordine și siguranță.

Practic, oamenii nu contează. Voturi ignorate. Voturi inventate. Vieți distruse. Oameni morți cu zile prin Apuseni. Fete trimise la export. Fete tranșate în bucăți și băgate în butoi.

În timpul ăsta, ei controlează țara prin mijloace specifice militare. Controlează justiția. Procese inventate. Controlează comunicațiile. Oameni urmăriți și în baie. Controlează statul român. Îi controlează pe cei care dau legi, inclusiv legile alea absolut necesare, privind pensiile speciale, fără de care țara clar nu poate funcționa.

Stăpînii militari ai țării își încasează pensiile speciale. Stăpînii militari ai țării se bucură de privilegii medievale. Stăpînii militari ai țării au pus fundul pe putere și se pișă maiestuos pe democrație.

Legea nu contează. Democrația nu contează. Viețile nu contează. Oamenii nu contează. Doar pensiile lor speciale. Doar puterea pe care o dețin ei și n-o dau nici morți din mînă.

Netrași la răspundere. Necercetați. Nepedepsiți. Deținători ai unei impunități absolut cutremurătoare.

Am două fete. Una cam de o vîrstă cu cea care urla în curte, care a fost tranșată în bucăți. Una cam de o vîrstă cu cea care era tîrîtă prin curte, care a fost dată la export cum se dau berbecuții sau cheresteaua.

O să le învețe tata să se ducă învîrtindu-se de aici. O să fac exact ce zicea judecătorul ăla care a aplicat legea: în interesul superior al copilului, trebuie să plece din țară. Să plece, să-și caute soarta în altă parte.

Într-o țară în care statul salvează viețile oamenilor, nu caută chichițe să apere drepturile funcționarilor medievali.

Într-o țară în care își apără cetățenii, nu-i omoară prin neglijență.

Într-o țară în care apără dreptul la vot, nu mînărește voturile din tabletă.

Într-o țară în care sînt respectate drepturile omului și nu există hărțuire prin tehnică, protocoale secrete și oameni ascultați și-n baie.

Într-o țară în care se construiește, nu se îndobitocesc oamenii prin manipulare.

Într-o țară care nu are mecanisme medievale de control social, de-alea nesimțite, pe față, de nici nu se mai chinuie să mai mimeze democrația, ci aplică direct metodele de poliție politică.

Curat neconstituțional, dar umflați-l. Băgați o erată la miezul nopții. Nu uitați să băgați și o rochie. Și niște struți. Și niște capre. Băgați un Colectiv. Băgați niște unii civili rezistenți care să dea cu borduri și cu căcat și să vrea să intre peste jandarmi în Guvern.

Hai, vă pup. Dormiți în liniște. Fiți niște tefelei ascultători. Statul ucide. Ne merităm soarta.

A, era să uit: să nu uitați să votați cu Barna. Sau măcar cu Iohannis, dacă totuși nu vă lasă inima cu Barna…

Ar fi păcat să nu-i ajutăm cu votul nostru să-și ia țara înapoi, să mai poată trimite niște fete la export, niște fete în butoi și niște pensii speciale către cei care merită cu adevărat.

#PROCURORIIucid

#STSucide

#STATULucide

Autor: Teodor Palade

Sursa: Teodor Palade Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Colonie de reeducare neomarxista, in care se pun in practica toate experimentele diabolice pe romanii obisnuiti! Scapa cine poate!

  • …asa ne trebuie… meritam absolut TOT ce ni se intimpla… natiune de viermi si o tinara generatie decerebrata… DA! si-au ”luat” total tara… si acesta este chipul ei… AL NOSTRU! este tardiv de tirziu sa se mai mai indrepte ceva… ”voteaza” in tara peste 18 MILIOANE de… cetateni… eram 24 de milioane in 1989… au plecat 9,7 MILIOANE in anii astia si indicele de crestere este negativ (ce ineptie de expresie moderna!)… de minori sa mai pomenesc? si totusi, cu totii, ”inghitim” facatura asta monstruoasa… EI ne mint si ne fura, ne scuipa in fiecare secunda iar NOI mai cerem si inghitim cu nesat… MERITAM TOT si TOTUL…

  • Insa cf legii aveau dreptul (ba chiar obligatia) sa vada de ce urla fata. Chiar daca spargeau poarta usa samd .Bientels ca sunt unele restrictii de bun simt

  • Palade,ce timpenii debitezi?Ce urlete se auzeau din curtea omului acela acuzat aiurea?Daca tot vrei sa-ti educu fetele sa plece din Romania,pleaca si tu,imediat,cine nu-si iubeste cu adevarat tara,cu bune sau rele,nu are ce cauta aici!Du-te si tu,invirtind-u-te,du-te si fa-te sluga la straini!