Politică

Ungaria: “SUA sunt responsabile de conflictele din Orientul Mijlociu care au generat refugiati! SUA, la randul lor, au ridicat un gard la frontiera cu Mexicul, iar acum ne dau lectii de “moralitate”!

131438In timp ce in Romania se duce o campanie furibunda de manipulare a romanilor cu privire la „cat de bine este sa aducem refugiati”, alte țări, cum ar fi Ungaria, au reactionat cu vehementa impotriva Planului Kalergi de multiculturalizare si, implicit, de distrugere a natiunilor europene. Trebuie sa ne uitam la francezi, care au ajuns minoritari la ei in tara.

De pe postul de propaganda Antena 3 aflam mai multe:
„Ungaria a respins o solicitare a Statelor Unite privind acceptarea de către UE a imigranţilor, anunţă Laszlo Kover, preşedintele Parlamentului ungar, acuzând Washingtonul că este responsabil de conflictele care au generat refugiaţi şi oferind ca exemplu gardul ridicat de SUA la frontiera cu Mexicul.

Ca reacţie la declaraţii ale preşedintelui Barack Obama, care a sugerat că Europa poate accepta imigranţi suplimentari, Laszlo Kover a amintit că „Statele Unite au construit la frontiera cu Mexicul un gard mai puternic şi mai lung decât ar putea construi vreodată Ungaria la graniţa cu Serbia”.

„În plus, Statele Unite sunt responsabile de haosul care îi împinge pe imigranţi acum spre Europa”, a adăugat Kover, referindu-se la conflicte militare din Orientul Mijlociu şi din Africa.

„În plus, Statele Unite nu par să fie prea solidare cu aliaţii europeni în materie de imigraţie”, a adăugat Kover, notând că Ungaria este din nou vizată de acuzaţii, în mod „nejustificat şi fără să merite”.

Preşedintele american, Barack Obama, a ordonat pregătirea unui plan pentru primirea în Statele Unite a 10.000 de refugiaţi sirieni, în contextul în care Uniunea Europeană se confruntă cu milioane de imigranţi extracomunitari. Decizia preşedintelui Statelor Unite a fost criticată atât de opoziţia republicană, care evocă riscuri teroriste, cât şi de organizaţii internaţionale, care consideră insuficientă contribuţia Statelor Unite.”[1]

In Marea Britanie, exista zone controlate de fanaticii musulmani, adevarate cartiere ghetoizate, iar la intrarea in ele, cat si in interiorul lor sunt afisate mesaje „Warning: Sharia Law” (n.tr. „Atentie: Legea Sharia”), iar femeile care intra in acele cartiere si au un alt mod de a se imbraca, chiar daca sunt de alte religii, isi risca integritatea corporala.

Am vazut cat se poate de clar, acum o zi cum un Consul al Frantei in Turcia a fost destituit, asta dupa ce a fost prins ca vindea barci imigrantilor care vin catre Europa, iar un astfel de individ nu-i sinugurul. Serviciile secrete austricere au stiut de ce au afirmat la inceputul lui septembrie 2015 ca, „George Soros finanteaza imigrantii”.

Odata ajunsi in gara din Ungaria, imigrantii sunt filmati in timp ce arunca baxurile cu apa minerala, care le sunt aduse de catre autoritati, in timp ce persoane din aceasta lume nu au acces la apa potabila, tot din cauza acestui Capitalism dement creat si alimentat de catre Bilderberg.

Mai mult decat atat, imigrantii cunosc mai multe limbi straine, sunt bine imbracati, au telefoane inteligente, au mii de euro cu care platesc calauzele si mai mult decat atat: sunt agresivi ! Acesti indivizi se vor grupa in clanuri interlope si vor actiona in banda, asa cum se intampla in tarile unde au fost pripasiti.

Guvernele stiu ca acesti indivizi fac haos, nu se pot integra, iar haosul este ceea ce doresc acesti indivizi, caci dictonul Iluminatilor este: „Ordo ab Chao”, care se traduce asa „prin Haos ajungem la Ordine!” Ghiciti ce fel de Ordine ? O Noua Ordine Mondiala cu un Guvern Mondial !

Sursa: Departamentul Zero Romania

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • România este o tara democrata,multiculturalã si linistitã.Sunt câteva exceptii,impotriva maghiarimii ,dar spre norocul tuturor se rezuma superficial la fluierarea imnurilor nationale.Dar va face cea mai mare greseala,prin acceptarea pe termen lung al numarului mare de imigranti,ai cãror costuri de integrare ar fi mai bine s-o foloseasca in dezvoltarea sutelor de zone defavorizate ,unde mii de oameni n-au ce pune zilnic pe masã.
    Sunt crestin si cred in ajutorarea saracilor refugiati,dar cu conditia termenului limitat,pe max 2 ani,timp in care se va relua viata normala din zonele bombardate.
    Dar in momentul in care vrei sa-i faci moschee,lucrurile se schimba si nu cred cã in aceste zile tulbure este cazul unor astfel de discutii.
    Orban simte pericolul pentru care a inchis granitele si stie de pe propria piele câte probleme i-au facut cei 450 mii de tranzitari in anul trecut.
    România ar fi bine sã-si facã propriul plan de dezvotare,sã se concentreze mai mult la propriile idei,la cresterea tarii pe mai departe,fara sã mai depinda de interese strãine.Orban este de urmat.

  • Cata dreptate are Orban!
    Mizerabila si infecta politica americana si-a dorit intotdeauna, o pozitie dominatoare, de intaietate, oriunde in Lume, acest deziderat urmand sa se realizeze prin intermediul varfurilor ei de lance: ambasadori, diplomati , membrii ai serviciilor de informatii. Asfel, orice stat, guvern , autoritate nationala sau individ care nu era intru totul de acord cu politica SUA, era etichetat drept extremist, retrograd, totalitar, nedemocratic, antisemit, rasist , homofob, etc, de parca americanii ar fi posesorii de drept ai sensurilor si intelesurilor acestor cuvinte.
    In Romania si-au indreptat mai mereu acuzele, atacurile sub centura , mijloacele meschine asupra Bisericii Ortodoxe, deoarece ei stiu foarte bine ca aceasta reprezinta flacara credintei stramosesti, fibra de veacuri a acestui neam, purtatoarea peste timp a Cuvantului lui Hristos.
    Asa ca noi, romanii suntem datori(ca si inaintasii nostri) sa facem scut in jurul Bisericii si sa strigam: yankeilor, luati-va labele voastre murdare si dracesti de pe Sfanta noastra Biserica si Credinta si carati-va odata pt totdeauna, de pe acest pamant binecuvantat de Dumnezeu!