Politică

Unde este România noastră, o mai stăpânim noi?

romania-de-vanzare-620x350Anual, 5 milioane de euro merg în buzunarele parlamentarilor pensionați, în timp ce 46% dintre cei aproximativ 19 milioane de români cât au mai rămas în țară, trăiesc la limita sărăciei. Agențiile de dezvoltare regională scot la suprafață procente alarmante ale creșterii nivelului de șomaj, renunțarea la studii de la începutul școlarizării, boli datorită lipsei de igienă, hrană și de informare corectă. Nu există nicio șansă de combatere a sărăciei atâta timp cât nu se iau măsuri în beneficiul populație, dar cine să o facă? Dușmanii poporului român, tagma jefuitorilor străini de neamul nostru ca origine și interese?

Cum s-au gestionat atâția banii împrumutați de la organismele bancare internaționale? Cum ar fi arătat România astăzi dacă am fi avut niște lideri adevărați cu dragoste față de țară și popor?….…și dacă noi românii ne-am fi mobilizat în virtutea conștiinței colective care ne leagă, să acționăm împotriva fărădelegilor asupritorilor?

Ne-am abandonat controlului exclusiv al elitei sataniste fără să conștientizăm că noi reprezentăm forța majoră și tribunalul suprem. O lege emisă de un stat de drept nu reprezintă expresia fidelă a voinței poporului, ea poate deveni represivă într-o conjunctură care favorizează grupurile de interese. În situația României, când politicul a acaparat toată puterea, oamenii sunt lipsiți de drepturile cele mai elementare. Ironia sorții în țărișoara noastră, ai dreptul la aproape orice, dacă ai cu ce! Cam așa funcționează politica instituțiilor statului.

Oricât ne intoxică mass-media cu informațiile privind reformarea justiției devenită independentă peste noapte, așa ceva nu a fost posibil și nici nu va fi, câtă vreme oculta diabolică și-a implementat strategiile de interes. Joaca de-a arestul de ochii naivilor continuă, însă nu s-a auzit în niciunul dintre cazurile de condamnare ca infractorilor să li se confiște averea. Dosarele penale curg pe bandă rulantă, iar infractorii ghiftuiți ca ploșnițele primesc o pedeapsă formală, ispășită într-un timp record apoi odată eliberați, acești delincvenți revin la vechile deprinderi .

Am ajuns la mâna celor care ne-au colonizat: evrei, americani, austrieci, germani, englezi și toată floarea cea vestită din Apus. S-au falimentat la ordinul multinaționalelor sectoarele cele mai productive ale economiei, agricultura care ar putea asigura necesarul de hrană din producție proprie, astfel n-ar mai trebui să se importe din afară produse alimentare modificate genetic, un adevărat pericol pentru sănătatea omului.

În 2009, comisia criminală Codex Alimentarius i-a impus României să adopte standardele internaționale de practică alimentară. Conform Codexului, ţara noastră este obligată să folosească experimental un produs nou al companiei germane BASF, un fungicid care conţine o substanţă chimică extrem de toxică, numit INITIUM, care va fi utilizat în culturile de viţă de vie, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă.

Politica anti-românească a  grupurilor de interese a înăbuşit orice iniţiativă individuală sau colectivă a românilor de bună credință de a păstra capitalul afacerilor în beneficiul economiei interne. Existenţa unei bănci cu capital autentic românesc încurca planurile masoneriei evreiești care vizau și vizează  controlul absolut asupra societăţii noastre și a întregii lumi. Holocaustul împotriva românilor a ajuns la cote maxime în timp ce presa obedientă satanicilor masoni face mare caz de implicarea României în holocaustul evreiesc, atât Puterea cât şi Opoziţia acţionează împreună împotriva Poporului Român şi a României, precum şi pentru realizarea proiectului „Israel în România”!

După jaful şi dezastrul, unic în lume, de la Roşia Montană, se pregăteşte expropierea românilor de către titularii licenţelor străine de exploatare a resurselor. Promotorii globalizării lucrează la ștergerea treptată a identităţii, a conştiinţei apartenenţei la naţiunea română care  se operează, de mai mulţi ani, direct asupra tinerilor prin învăţământ, mai ales prin disciplinele umaniste – limba şi literatura şi istoria românilor.

O istorie măsluită, impusă și înfăptuită de călăii noștri, care ne-au uzurpat puterea și ne-au transformat în niște biete ființe robotizate fără dreptul primordial la adevărata cunoaștere, la adevărata libertate. Ne agățăm cu disperare de trecutul istoric glorios, mare furnizor de iluzii care ne hrănesc sinele cu fantasmagorii, însă partea bună a acestei contemplări imaginare ar fi să ne inspirăm din acele întâmplări și să le urmăm transpunându-le în fapt…altfel, aceste clișee istorice nu au nicio valoare, decât una poate simbolică.

Scopul educației globaliste este formarea unui om al mileniului trei de tip nou, asemănător deșănțatei și utopicei ideologii comuniste, interesat de valori materiale şi pseudo-culturale, fără identitate naţională. Ce șanse mai avem să păstrăm bruma de românism autentic ce ne-a mai rămas dacă nu ne unim ca națiune într-o forță puternic închegată, combativă? Cât timp vom mai lăsa sistemul mafiot mereu plecat în faţa directivelor, regulamentelor şi grupurilor de presiune din interior şi din exterior să ne slăbească în continuare puterea până la destrămarea statului şi a identității noastre naționale ?

Autor: Andreea Arsene

Andreea Arsene_Gandeste RomaniaAndreea Vasilica Arsene este scriitoare debutantă și jurnalistă. Debut jurnalistic în 2013.  A publicat articole de atitudine în ziarul Națiunea pe subiecte socio-politice și istorice, a fost redactor la grupul de presă Alcero-Națiunea 2014- 2015. Debut scriitoricesc-2014 în antologia colectivă de poezii ,,Vise Târzii’’ în cadrul evenimentului internațional de lansare de carte Bookfest.

Cărți de autor publicate: carte de poezii ,,Clipă Măiastră’’ publicată în toamna anului 2014 și lansată la evenimentul de carte național Gaudeamus ROMEXPO. Al doilea volum de poezii intitulat ,,Alter ego-uri’’ publicat în toamna acestui an și prezentat în cadrul evenimentului Gaudeamus București 2015.Alte lucrări scriitoricești în curs de publicare pentru anul viitor. ,,Tăcerea mieilor de gheață’’ carte de poezii și o carte de proză ce va cuprinde majoritatea articolelor scrise pentru diverse publicații.

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Din pacate, dupa ’89, Romania nu mai este un stat romanesc(adica nu mai apartine romanilor), fiind confiscat de o mafie formata in mare masura din alogeni(adevarate IUDE), si care l-au pus la discretia totala a unor interese straine , oculte si demonice.
    Articolul 1 din CONSTITUŢIA ROMÂNIEI: “România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.” a devenit astazi o formulare de tot rasul— amar pt noi, romanii. Pt a respecta realitatea , Articolul 1 din Constitutie ar trebui reformulat astfel:” România este o colonie antinaţionala, cu trupe americane de ocupatie, fara drepturi in politica interna si cea externa, unitar in hotie si coruptie , faramitat pe zone de interese si minoritati.”