Politică

Un procuror militar recunoaște că a fost în Piața Victoriei: ”Situația a degenerat progresiv!”

Scandalul legat de prezența sau absența procurorilor militari în Piața Victoriei, în data de 10 august, ia o amploare nebănuită.



Ministrul de Interne, Carmen Dan, spunea că toată acțiunea a fost coordonată de un procuror militar, în timp ce Parchetul Militar arată că nu a fost mandatat niciun procuror să meargă în Piața Victoriei.

În cele din urmă, procurorul Pîrlog Bogdan Ciprian, de la Parchetul Militar, admite că a fost în Piață, dar arată că s-a autosesizat din ceea ce a văzut la televizor și nu a mers la chemarea Jandarmeriei.

Autor: Lucian Negrea

Sursa: Stiri pe surse

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Se spune că într-un stat democrat, politica este influențată de votul cetățenilor, care votează reprezentanți ai lor în legislativ. Că România este un stat de rahat, se poate observa de la faptul că politica este făcută de posturile de televiziune care fac ca și legislativul și executivul, să se comporte ca să dea bine la televizor. În timpul ăsta politicienii își văd de afacerile lor, românii emigrează în masă, infrastructura e la pământ, și dacă o să numărăm românii aflați pe data de 1 decembrie 2018, s-ar putea să descoperim că suntem mai puțini decât câți români erau acum o sută de ani pe plaiurile mioritice.