Politică

Un oficial rus: “Occidentul este o groapă de gunoi, chiar dacă miroase a lucruri delicioase”

decadent-westUn oficial rus cu responsabilităţi în protecţia copiilor a facut apel ca Rusia să fie protejată de o Cortină de Fier, pentru a-şi păstra astfel valorile tradiţionale şi a bloca influenţele occidentale.

La o conferinţă despre valorile familiei ruse care a avut loc la Celiabinsk, Irina Medvedeva, responsabil la Oficiul pentru protecţia copilului din Rusia, a criticat justiţia juvenilă practicată în Vest, caracterizând-o ca pe o cauză a nemulţumirii politice şi o modalitate de a îndepărta copiii de părinţi.

“Justiţia juvenilă este o formă tipică de fascism, este rea, atroce. Este un mod de a transforma copiii normali în rebeli şi viitori lideri al Maidanului”, a spus Medvedeva, referindu-se la protestele care au dus la îndepărtare a regimului pro-rus de la Kiev.

“Cel mai bun lucru ar fi acum, desigur, o Cortină de Fier. Vestul este o groapă de gunoi îngrozitoare, chiar dacă miroase a lucruri delicioase.”

Acest discurs a venit la scurt timp după ce Ministerul rus de Externe i-a avertizat pe ruşi în privinţa călătoriilor în străinătate şi după ce Duma de Stat a adoptat o lege care le cere cetăţenilor ruşi să declare autorităţilor dacă mai deţin o cetăţenie.

Autor: Calin Marchievici

Sursa: Cotidianul

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Medveeva are perfecta dreptate!Este cea mai potrivita atitudine a unui om responsabil!Asa ar fi normal sa gindim si noi!

  • Oricum,Rusii isi apara propria lor identitate si natiune…Probabil din aceasta cauza sunt in vizorul UE si al SUA…..Majoritatea occidentalilor si-ar dori,
    “Globalizare”Rusiei si trecerea tuturor resurselor energetice,in posesia lor….!!!