Politică

Un fost vicepreședinte USR, lider al străzii la proteste, îndeamnă la autonomie în Ardeal!

Fostul vicepreședinte al Uniunii Salvați România (USR) Bogdan Bob Rădulescu este unul dintre liderii protestelor anti-Guvern din Cluj-Napoca, el luând chiar și cuvântul în fața mulțimii.

screen_shot_2017-02-13_at_09.24.45_0

Mai mult, conform presei locale, Rădulescu a fost acuzat de un protestatar că ar vrea să confiște manifestațiile stradale din Cluj.

„Pentru prima dată m-am simțit manipulat. Protestul nostru a fost confiscat. Bob Rădulescu, nu ești unul dintre noi! Ești politician! Ai fost în USR!”, a scris o persoană pe Facebook, iar informația a fost preluat de ziardecluj.ro.

Marți, 14 februarie, fostul vicepreședinte al USR a distribuit pe pagina de Facebook un text scris de jurnalistul Sabin Gherman – autorul controversatului manifest „M-am săturat de România”.

„De Valentine’s sa va f*** ‘mniezo de psdisti imputiti! Cu sau fara preludiu, dar musai cu trandafiri rosii, romantici, cu spini infipti in c**. Autonomie!!!”, a adăugat Rădulescu, la postarea lui Gherman.

bob radulescu

După ce un cititor l-a atenționat că ar putea cădea „în această capcană promovată de domnul Gherman”, Rădulescu și-a modificat postarea inițială, notând că era vorba de „autonomie financiară”.

bob radulescu financiarabob radulescu edit

S-a retras din partid după ce a criticat Biserica

În luna octombrie a anului 2016, Bogdan Bob Rădulescu, de profesie actor comediant, își anunța demisia din postul de vicepreședinte al USR, renunțând totodată și la calitatea de membru de partid.

Acesta lansase o serie de afirmații dure la adresa creștinilor și a Bisericii Ortodoxe, în cadrul unui show televizat.

Cred că Sfântul Ciprian are niște moaște erecte, de v’o 24 de cm, noduroase și vânoase, altfel nu-mi explic de ce se înghesuie toți alegătorii lui Firea la pupat…”, a comentat actorul clujean cu privire la o procesiune desfășurată la București, în luna octombrie.

„În clipa în care o să vă târâți hoiturile peste copiii nostri în școli, să le vomați laturile Creației, asteptați-ne pe noi să dăm buzna peste voi în c…e voastre de biserici și să vă predăm evoluția cu torțe în mâini”, a spus vicepreședintele USR. Despre manualele de religie, „Bob” a spus că sunt „mânjite cu c…t”. Totodată, în decursul acelui show televizat, Bogdan Rădulescu a mai folosit cuvinte precum „scârbă de religie ortodoxă”, „viermi paraziți ce cresc pe oameni precum cancerul”, „analfabeți, tâmpiți și mulți”.

Pentru aceste declarații publice, Rădulescu a fost amendat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD). Ulterior, el s-a retras din partid.

Sursa: Bugetul.ro

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Individul asta trebuie prins,batut mar si pus sa sarute mina participantilor la slujba duminicala din Catedrala ortodoxa!