Politică

Tribunalul Consiliului National al Audiovizualului: Cuuum?! Dan Puric si-a permis sa se exprime liber?!

puricAm extras din inregistrarea emisiunii radio “Maraton de duminica” din data de 13 octombrie 2013 discursul “subversiv” (sic!) sustinut de Dan Puric, pentru care postul public Radio Romania a fost somat de CNA. Emisiunea in care Dan Puric a facut anumite afirmatii s-a desfasurat sub genericul “Excelenţa în România”, la care au fost invitati Mircea Tudor, Radu Tudor, Constantin Sima, Doru Petru Munteanu – inventatorii Aeroscan si “subversivul” Dan Puric.

Redam aici afirmatiile facute de Dan Puric in cadrul emisiunii, afirmatii pe care, conform somatiei CNA, Dan Puric si-a permis sa le faca fara sa aduca “probe”. “Judecati” si singuri cat de “calomniaose si insultatoare” sunt cuvintele lui Dan Puric! “Probam” cu inregistrarea emisiunii radio  “in culpa”. Recomandam, de altfel, celor care v-a scapat, audierea acestei emisiuni extrem de interesanta.

“(…) Eu spun ca Statul nu trebuie trezit, lasati-l sa doarma, ca Doamne fereste, daca se trezeste, intra in functiune si cum este incapabil, va dati seama ca incepe un proces al incompetentei infinit. Lasati-l acolo, in hibernare, comunistii au somnolenta in fata valorii, lor le place impostura.

(…) Daca Romania era intr-adevar un stat si nu un cuib mafiotic, lucrul acesta (inventia Aeroscan, n. n.) era onorat. E tragic ce se intampla, arata destinul tragic al valorii in Romania.  Noi vorbim pentru ascultatori, pentru oamenii constienti, nu vorbim pentru sleahta asta de securisti care ne conduc.

Romania este o corabie naufragiata care se destrama,(…) romanii trebuie sa-si faca barcute personale acum, colaci de salvare, pentru ca tara se prabuseste. Sistemul politic in Romania a fost bruiat din ‘ 47 incoace, a fost un seism ingrozitor si nu ne permite, nu NI se permite, chiar la nivel international sa ne revenim.(…) Intotdeauna in Romania a fost un paradox si asta irita. Romania doare, din afara. Din interior nu exista nicio sansa. Sistemul acesta de tip mafiot care paralizeaza dezvoltarea Romaniei este un cancer la nivel social.(…)

Statul roman nu numai ca este inoperant, este inhibitor, el nu reactioneaza, fiind un stat de tip mafiot, nu reactioneaza decat la sistemul relationar-financiar.”

Autor: Gandeste.org

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Sigur este ca adevarul doare,in fond dn. Dan Puric n-a facut altceva decat o radiografie exacta a clasei privilegiate ( nu politice,pentru asta e nevoie de alt fel de caractere) si cum era de asteptat “latraii” au intrat in scena.