Politică

Tot mai multi romani incep sa vada adevarata fata a Occidentului

s560x316_sclavie_modernaIn timp ce foarte multi actori viseaza sa ajunga la Hollywood, Diana Dumitrescu nu ar pleca din Romania pentru a atinge succesul in cetatea filmului.

Actrita a povestit pe blogul Diana Dumitrescu ca fost dezamagita dupa experienta de trei saptamani in America.
“Hollywood inseamna o viata controlata, condusa de un grup de oameni, care iti spun si cand sa te speli pe dinti (asta ca sa nu dau alt exemplu:) ), o viata in care daca visul tau devine realiatate, incet, incet se va transforma in cosmar. Pentru ca uiti de ce ai ales-o in primul rand, iar superficialitatea si aparentele iti mananca sufletul”, a scris artista.

Diana a explicat ca aceasta calatorie a convins-o sa nu plece din Romania si ca desi unele popoare sunt mai evoluate, umanitatea si sinceritatea dispar.

“Am cunoscut tot felul de oameni in calatoria mea. Romani plecati de ani de zile, americani, nascuti si crescuti acolo, straini veniti din toate colturile lumii in America pentru o viata mai buna. Unii reusesc, altii nu, unii se zbat, altii se lasa dusi de val, fara sa se intrebe, fara sa se gandeasca neaparat la un viitor concret, la un stil de viata care sa ii faca fericiti.

Am uitat ce inseamna fericirea. Si uitam in fiecare zi cate putin. Spunem ca vrem o viata ma buna, si intr-adevar, muncim pentru asta. Dar ajungem sa fim sclavii propriilor noastre visuri si ne trezim, uneori prea tarziu. Suntem batrani si ne-am traiti viata muncind, fara sa ne bucuram cu adevarat de ea”, a continuat vedeta de televiziune.

Astfel, actrita sustine ca in aceste conditii ea nu vrea sa plece din tara, preferand sa ramana alaturi de familie si prieteni.

Diana Dumitrescu: “Asta mi-a transmis mie Hollywood-ul si asta am dedus din discutii, din ce am vazut si am auzit. Puteti sa ma contraziceti, dar eu prefer sa fiu aici, langa familie si prieteni, pentru ca stiu, ca noi romanii suntem inca un popor deschis, avem inca curajul de a ne spune parerea sincer si fara sa ne fie frica de consecinte, inca putem sa ne alegem prietenii si cercurile din care vrem sa facem parte, inca putem sa alegem sa traim sincer, inca putem fi oameni in adevaratul sens al cuvantului.”

Sursa: Evita colapsul- Omenirea in pragul colapsului, preluare dupa Ziare.com

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Felicitari Diana, mai ales pentru faptul ca ai ajuns la aceasta concluzie atat de repede. Romanii sunt inca un popor deschis pentru faptul ca de secole apartin teritoriului pe care il detin si nu datoreaza nimanui nimic. Daca am putea convinge guvernul sa inceteze instrainarea noastra.

  • “Hollywood este un loc în care îţi plătesc 50 de dolari pentru un sărut şi 50 de cenţi pentru sufletul tău.”
    Marilyn Monroe

  • Clisee repetate din nou.
    Articolul nu spune nimic, doar repeta un curent de idei care exista de mai mult timp. In plus, articolul nici nu demonstreaza, doar prezinta “axiomele” autoarei. In concluzie, valoare zero.
    Exemple, instantieri, argumente – nimic. Hai sa ne repetam unii pe altii cu superficialitate fara sa aducem nimic nou.