Politică

Teodor Meleşcanu aruncă bomba. Fostul director al SIE spune că protestele românilor din diaspora la alegerile prezidenţiale au fost ORGANIZATE

1415711996big_image_00010Fostul director al Serviciului de Informaţii Externe din România (SIE), Teodor Meleşcanu, a făcut dezvăluiri spectaculoase despre votul din diaspora la alegerile prezidenţiale, în cadrul unei emisiuni de la Antena 3.

Potrivit acestuia, SIE România ar fi fost la curent şi ar fi controlat modul de votare a românilor din străinătate la alegerile prezidenţiale din toamna anului trecut.

„Ştiam că e o fierbere în comunităţile româneşti în legătură cu organizarea votului la alegerile prezidenţiale, încă de când eram director la SIE. Aveam informaţii la SIE”, a declarat Teodor Meleşcanu la Antena 3.

Cu alte cuvinte, Meleşcanu indică faptul că protestele românilor din diaspora din cauza problemelor cu secţiile de votare, ar fi fost organizate şi controlate din ţară.

Teodor Meleşcanu nu se mai află la conducerea SIE din luna septembrie a anului trecut, însă susţine că, după ieşirea din funcţie, i-au parvenit multe informaţii din cadrul SIE.

Dacă declaraţiile lui Meleşcanu vor avea ecou, în zilele următoare este posibil se se deschidă o anchetă parlamentară.

Autor: Ana Ciuban

Sursa: Actualitatea.it

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Babalaul asta nu stie de facebuc.Cand te gandesti ca asemenea specimene ne conduc-nu te miri unde a ajuns aceasta tara.

  • Multi dintre noi au stiut acest lucru si chiar cum s-a facut manaria.Ati uitat ca majoritatea avem macar cate un emigrant in familie?Manarie securistica pe bani multi.Nu stiu de unde o sa-i scoata sasul.Ca de dat trebuie sa-i dea inapoi.Sau mai exista ceva in tara care n-a fost amanetat?

  • Tu care stii de “facebuc”, fiind slobozit de parinti (babalaii tai) direct pe “net”, sa misuni pe aici ca libricul, dandu-ti cu parerea…, apropo, unde a ajuns aceasta tara!?

  • Domnu marin-conducatorii acestei tari-dupa asasinarea lui Ceausescu-au generat prin hotiile lor un deficit in averea Romaniei de ordinul miilor de miliarde de euro,Au instrainat toate bogatiile subterane,supraterane si aerul l-au vandut cu acele certificate verzi.Din cauza saraciri si vandalizarii tarii au generat cel mai mare exod pe timp de pace,etc.Deci si babalaul ii partas la dezastru,sau dumneata nu simti,Sa te rogi la Dumnezeu sa ajungi la spital,sa ai de a face cu organuriler organizate pe structura mafiota etc.