Politică

Soros afirmă PE FAŢĂ că luptă ÎMPOTRIVA STATULUI naţional şi organizează un eveniment LGBT în faţa moaştelor lui Brâncoveanu

george_sorosMiliardarul George Soros acţionează făţiş la nivel transnaţional, pentru slăbirea statului naţional, după cum o arată un anunţ postat pe siteul Fundaţiei pentru o societate deschisă, structură înfiinţată de magnatul american de origine maghiară, la începutul anilor ’90.

Pe siteul Fundaţiei este promovat “Manifestul Cetăţenilor”, un document realizat de organizaţia European Alternatives, ONG care, prin misiunea sa, îşi asumă făţiş dispariţia statelor naţionale. Conform declaraţiei de misiune postată pe siteul său, European Alternatives afirmă că: “Statul naţional nu mai este forma potrivită în care să fie definit procesul democratic de luare al deciziilor şi cetăţenia activă, egalitatea între oameni, respectul şi extinderea drepturilor. Statul naţional nu este potrivit pentru a promova politici responsabile de mediu, asigurarea controlului politic asupra economiei şi nici pentru distribuirea echitabilă a bogăţiei şi nici pentru promovarea păcii între popoare”.

În acest context, pe perioada alegerilor europarlamentare, Fundaţia lui Soros organizează şase caravane Transeuropa, prin care vrea să capitalizeze diferitele proteste care au avut lo c în diferite oraşe de pe bătrânul Continent. În România, caravana se va opri în patru oraşe: Cluj Napoca, Roşia Montană, Pungeşti şi Bucureşti.

Cele peste 30 de comunități vizitate au în comun faptul că în ultimul an au participat într-un fel sau altul la manifestații sau proteste prin care să semnaleze nemulțumirea cetățenilor în legătură cu starea de fapt din țările Uniunii. Una din cele șase caravane are ca punct de plecare orașul Cluj-Napoca și va avea patru opriri în România,” se arată pe siteul alegeri2014.fundatia.ro.

La Bucureşti, în mod cu totul deosebit faţă de celelalte oraşe din ţară, acţiunea se va desfăşura în semn de  ”solidaritate cu comunitatea LGBT”. Evenimentul va avea loc în piaţa Sfântul Gheorghe, chiar în faţa bisericii unde se găsesc moaştelui Sf. Constantin Brâncoveanu, de la al cărui martiriu se împlinesc în acest an, 300 de ani. De altfel, anul 2014 a fost declarat anul Brâncoveanu de către Guvernul României.

Autor: Mihai Somanescu

Sursa: Active News

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • nici pentru distribuirea echitabilă a bogăţiei şi nici pentru promovarea păcii între popoare”. hai ca mai penibil de atat nu am vazut.

  • Ei bine, eu as zice ca daca la acel eveniment comemorativ mutantii toxici care sunt membrii “comunitatii lgbt” vor avea indrazneala sa apara in peisaj, ar trebui pe loc luati la goana cu bete ascutite la virf (tepuse), care tepuse sa le fie infipte celor ajunsi astfel din urma …. cum unde ? Acolo unde le place lor cel mai mult, ca pe viitor sa nu mai aiba curajul sa intineze cu prezenta lor astfel de momente solemne !!