Analize și opinii Cultură și Familie Extern Politică

Soros a venit sa puna in aplicare un plan secret: RRomania!

Aşa cum am avertizat de ani de zile, că se pregăteşte înfiinţarea pe teritoriul ţării noastre a unei patrii a ţiganilor, aceasta se plănuieşte şi împlineşte gradual. La sfârşitul anilor 90, succesiv miniştrii de externe Petre Roman şi apoi Andrei Pleşu au pus la cale un HG, în urma insistenţelor Bruxellului ca ţiganii să se numească oficial rromi. Ca urmare, conform inscripţionării Rom pe buletinele lor, s-a creat imediat în Occident confuzia între români şi rromi sau ţigani. În toată Europa denumirea tradiţională de ţigan a fost păstrată în formele sale lingvistice locale, numai în România denumirea de rrom a fost obligatorie în actele oficiale, iar cei care nu o folosesc să primească imediat amendă de la Consiliul Naţional Împotriva Discriminării.

Planul Comisiei Europene şi a unor cercuri americane este ca pe teritoriul UE, în România, să se creeze un stat al ţiganilor, folosindu-se translaţia lingvistică confuză şi uşoară de la România la Rromânia. Nu întâmplător în 2009 Guvernul a anulat toate îndemnizaţiile pentru mamele românce ca să scadă natalitatea românilor şi să crească cea ţigănească. În ţara noastră, oficial ţiganii au ajuns la un număr de 700 de mii conform recensământului, dar neoficial numărul ţiganilor se ridică la 2 milioane. Toate ţările din Europa de vest au un plan ferm să trimită ţiganii din ţările lor în România. Nu întâmplător, pe aeroportul Otopeni, au fost repatriaţi şi ţigani bulgari sau sârbi, care au primit bani să rămână în România.

Acest plan de „ţigănizare” a ţării noastre continuă şi astăzi. Zilele trecute magnatul maghiaro-american de origine evreiască George Soroş a efectuat la braţ cu angajatul său, preşedintele Băncii Mondiale, Jim Yong Kim, o vizită în localitatea rurală locuită exclusiv de ţigani, Frumuşani. În urma acestei vizite oficiale, pe site-ul Băncii Mondiale, România este prezentată ca şi ţara ţiganilor. Mai grav este faptul că preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta s-au întâlnit în secret cu miliardarul George Soroş şi au discutat despre desăvârşirea planului din anii 90 de transformare a ţării noastre în Rromânia. În faţa acestei deteriorări grave a imaginii României în lume, românii aşteptă lămuriri de la SRI şi SIE despre acest proiect european şi american de modificare a structurii etnice a ţării noastre în favoarea ţiganilor. Românii trebuie să cunoască, dacă în urma acestei întâlniri secrete, între preşedinte, premier şi miliardarul american s-au discutat lucruri care prevăd modificări ale structurii populaţiei şi denumirii ţării, fapt care încalcă grav siguranţa naţională a României şi Constituţia Ţării.

sursa: napocanews.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • 1 – napoca news uita sa mentioneze sursa : Roncea.ro
    2 – Active Watch despre care ati facut un articol curand sunt abonati la fondurile Soros… ma bulversati

  • Galeata de idei dezorganizate care-mi vin acum in minte:
    Pai si chestia asta nu contravine regulamentului si tendintei generale UE care tinde spre unificare? Aproape ca imi vine sa rad cand aud tirolezii ca vor sa se rupa de Italia, scotienii de UK sau pe catalani de Spania. Eu unul nu am nimic cu tiganii. Sunt si ei in pruncia dezvoltarii si au facut o treaba exceptionala in a se enclaviza pt ca habar n-au de alta solutie si sincer sa fiu, cand o sa inceapa foametea, nici noi n-o sa avem alta.
    Ca dovada istorica, pentru cinefili, daca va uitati la, sa zicem, Umberto D si nu numai, veti vedea Italia de dupa razboi, care este deosebit de asemanatoare cu ce se intampla la noi. Si asta intr-o tara de “arieni”. Tiganii au fost eliberati abia dupa ce restul nostru am fost improprietariti si ma gandesc ca o solutie mai sanatoasa, din moment ce si asa avem o populatie imbatranita, ar fi sa ii ruralizam. Sa le dam pamant care si asa zace nefolosit si este cumparat de tot felul de straini si sa ii aruncam pe drumul pe care am luat-o si noi. Da da, stiu! Nu e un plan bine pus la punct. Or sa il vanda si se vor imbata, veti zice. Veniti si voi cu idei. Nu ma pot gandi singur la toate.
    Si rasistilor care au idei preconcepute, puneti mana pe carti de psihologie samd. Poate la anul, luati bacul.
    Da! Inteleg sentimentele de frica si ura pe care le incercati si pe care le-am incercat si eu, insa astea sunt efecte. Daca vrem sa remediem ceva, trebuie sa ne ducem la sursa. Si noi la randu-ne injuram, sa zicem ungurii, si le aratam degetul mijlociu cu mana dreapta in timp ce cu stanga aruncam pe jos gunoaie. De mine se rade pe strada ca strang mizeria dupa propriu-mi caine. Ne fura tara sau ne-o furam singuri?
    Tot aud de Soros samd dar nu vad inca sa zicem gloate infuriate, cu furci si topoare, la casele “stapanitorilor” nostrii. Cati au manifestat la casa vre-unui psdist sau pdlist de genul Nastase sau Videanu? Cati ar fi dispusi sa boicoteze presa, inchizandu-si la unison televizorul cand se difuzeaza Mircea Badea, Capatos sau cand mai scoate cate-o perla Turcescu? NIMENI! Eu unul sunt suparat foc ca au inchis TVR Cultural, care era singurul motiv pt care mai aveam abonament TV. Tot injuram maghiarimea, un inamic fals care la randu-i are vadimii lui, instigatori impotriva noastra.
    Apel catre toti fratii romani, tigani, unguri si de toate culorile si obiceiurile:
    – Sa ne punem stapanii pe protap, facem un mare foc de tabara si ne imbatam vre-o 3 zile, marcam data in calendar si o punem zi nationala, schimbam imnul tarii cu ceva mai agresiv si mai mobilizator de pe coloana Matrix si sa ne apucam de treaba dupa cum urmeaza: educatie, sanatate si cercetare. Restul vine de la sine.

  • Da-l in pooola mea de bosorog ca azi maine se duce dracului si scapam de el. Cat despre tigani , nici o grija , tot la vest or sa traga unde sunt bani si ceva de cersit sau ciordit. Daca se inmultesc prea mult si fooot buha le dam omoru din nou ,:))))
    Bahto delo delo!!!!!

  • Care va sa zica, comentariul meu, ce-i drept haotic dar care neaga total ultranationalismul primitivist si ar putea constitui o perspectiva a evolutiei umane primeste multe voturi negative, in timp ce tipul care vorbeste despre exterminare primeste doar voturi pozitive. Cei ce au votat negativ poate se gandesc sa se inchine celui de-al patrulea reich, Angela Merkel, care a spus, mai mult sau mai putin, ceea ce si idolul sau Adolf avea in minte: “Grecii sunt lenesi”. Care va sa zica nu bancherii s-au imprumutat si au bagat tara in datorii, poporul grec nu a fost fortat sa devina baza militara NATO pe vremea razboiului rece, ci un intreg popor, de la A la Z, e lenes. E o mare diferenta intre a conserva o cultura si o limba si a dori sa extermini un popor.
    Mai bine ne-am indrepta atentia catre distrugerea sistematizata a limbii romane, macelarirea ei in presa, sistemul idiot de teste grila si, daca vreti o conspiratie adevarata, nu o teorie ci un fapt real, distrugerea sistematica a sistemulul de invatatura si indobitocirea, saracirea si inrobirea acestui popor. Asta e o tema demna de discutat. Uitati-va la unguri; acum cativa ani cand au prins prim-ministrul mintind la televizor, in 10 minute erau mii de oameni in fata guvernului, cu coctailuri molotov, incercand sa negocieze pasnic schimbarea guvernului.
    Puterea e la noi. Noi le dam putere si ne comportam de parca acesti rasfatati ca Soros, Basescu sau Voiculescu ar avea vre-un cuvant de zis si ar trebui urmati. La fel de, daca nu chiar mai nociva ca fundatia Soros este venerarea zeitatilor inventate in neolitic, care nu ne pot invata absolut nimic despre lumea inconjuratoare si care ne fac sa ne omoram singuri.
    E usor sa zici, jos razboiu`, jos tiganii, jos cu ungurii. Dar cine zice jos cu religia, jos cu prostia, jos cu oamenii care deschid gura pana sa gandeasca pana la capat, jos cu cei care nu pot spune “nu stiu”, jos cu cei care doar se plang, jos cu cei care nu pot accepta adevarul obiectiv?
    Vorba lui I.L. Caragiale: Poporul roman nu este nicidecum stricat, ci inca necopt. Si trebuie critica, altfel nu se va corecta niciodata. Asta e rolul artei, acela de a fi o oglinda. Noi nu ne putem mandri ca sarbatorim 800 de ani de la semnarea Magna Carta, asa cum o fac englezii si deci suntem inca in pruncia democratiei.
    Spun toate astea pentru ca am 30 de ani si sunt trist pentru ca trebuie sa imi dau seama abia acum de ceea ce ar fi trebuit sa constituie cei 7 ani de-acasa; ca poate oi ajuta si eu pe cineva cu vorbele mele.

  • @eu: Esti dus cu ploota ? nu este deloc de luat in ras. Pana la urma prost NU este cine cere, ci cine da. Romanilor se pare ca le-a cam fost indiferent daca vor deveni rromani sau nu si uite asa s-a ajuns pana aici cand cam cu greu se poate da inapoi.

  • Excelent articol Andrei!Cu ungurii nici eu nu am nimic,dimpotriva,sunt mai muncitori si mai organizati ca noi,dar am ceva cu sefii lor nenorociti,care ne-au taiat padurile!In acest sens,sunt la fel ca sefii nosstri,niste mafioti!Cu marea majorit.a tiganilor insa,am o problema.In satul meu apr.jumate din populatie e formata din ac.etnie!ii numeri pe degete pe cei care lucreaza!Restul,fura si asteapta socialul!Pamant de lucrat au cat vor,fiindca e lasat mult nelucrat,ba le-a mai dat si primaria,fara taxe,numai sa-l lucreze,dar”canci”!Mai bine la cersit si furat in Italia sau acasa,decat la sapa!Dar fac copii cu duiumul.La scoala au conditii la fel ca romanii,ba avem si o scoala noua cu toate dotarile necesare,dar ei abia termina 4 clase!Cum sa-i civilizezi daca ei nu vor?

  • Dupa cum arata Soros, e terminat fizic. Pungile de sub ochi si petele de pe fatza lui spun ca toate organele principale din corp sunt atacate si nu mai functioneaza bine. degaba bani daca nu stii cum sa traiesti, sanatatea e cea mai importanta. Da, si poate omul vrea sa rezolve problema si sa dea niste bani prin fundatia lui ca sa civilizeze rromii. Si bine ar face !

  • Se intorc Basarabii si Musatinii in morminte!!!!Este strigator la cer.Nu pot intelege:unde ne sunt patriotii???dece toti fac jocul bilderbergilor si ne vand pentru te miri ce ciolan amarat si imputit???pana cand mai suportam ?stie cineva ce zic “conducatorii” nostri si care-i pozitia lor oficiala?decat stat tiganesc,mai bine UE la gunoi!Dece si pana cand sa ne impuna UE ce sa facem cu tara noastra??

  • …rusinea rusinilor sa ajungem sa ne plecam la toti nenorocitii care ne distrug tara,sa-i ia acasa la el pe tigani si sa-i ingrijeasca ca are cu ce,pana cand mai putem suporta mizeriile astea,unde esti ANTONESCU.JEGURILE ASTEA DE TIGANI TRAIESC IN LUXUL PE CARE UNII ROMANI CARE MUNCESC NU-SI PERMIT SA-L VISEZE. DE CE NIMENI NU VEDE DIN CE VENITURI TRAIESC PARAZITII ASTIA.

  • Traiasca eroina Sabina Elena! Sa ne fie exemplu de patriotism fata de tara! N-em saturat de aroganta hunilor, de hotia tiganilor si de asuprirea evreilor!

  • Daca e asa cum spuneti e f. f. grav.Sa-i ia americanii ,nu pot face ei cum vor cu noi,doar pt. ca niste politicieni degradati moral care nu au principii si morala sa-si atribuie niste drepturi ale poporului,in unanimitate,in numele nostru!Astai buna!Prin urmare ar insemna ca si Italia ,TARA DIN CARE NE TRAGEM RADACINI ,sa faca acelasi lucru.Tinand cont ca suntem urmasi ai lui Traian ,nu ne poate individualiza.Ce rau am ajuns!!!!!!!!!!

  • Pentru un roman proaspat denumit din anul 1862 says:”rusinea rusinilor sa ajungem sa ne plecam la toti nenorocitii care ne distrug tara,sa-i ia acasa la el pe tigani si sa-i ingrijeasca ca are cu ce,pana cand mai putem suporta mizeriile astea,unde esti ANTONESCU.JEGURILE ASTEA DE TIGANI TRAIESC IN LUXUL PE CARE UNII ROMANI CARE MUNCESC NU-SI PERMIT SA-L VISEZE. DE CE NIMENI NU VEDE DIN CE VENITURI TRAIESC PARAZITII ASTIA.”

    Valahule,rasismul nu este o chestiune doar o actiune impotriva
    unui etno-rasial,ci si una de atitudine. Astfel de atituidni nu isi mai au locul in secolul XXI,daca nu ati invatat ceva din lectia secolului XX. Nu degeaba v-a pedepsit D-zeu de v-a luat Basarabia,Bucovina,Cadrilateru,1 milion de soldati,toate elitele diolvate in frunte cu ion antonescu, daune de razboi,50 de ani de comunism,tara cu statut de agresoare si invinsa etc,etc.

    Cat despre ion antonescu,ar trebui sa stii ca este acolo unde trebuie,
    in iad. Doar nu te astepti sa primesti o amenda contraventionala
    dupa ce extermini zeci de mii de copii pe criterii rasiale,valahule!

    Cat despre valahii care muncesc:in lume exista o vorba:”daca munca era buna o luau boierii”. Acuma stii si tu cine sunt parazitii care
    au trait pe spatele spatele sclavilor rromi timp de jumatate de mileniu (1385-1857). I-ati inrobit jumatate de mileniu,i-at exploatat economic,i-ati ars pe rug,i-ati tinut doar pentru prasila,i-ati violat,i-ati vandut cu ocaua,i-ati persecutat si marginalizat,s.m.d.a.
    Nimic din toate astea nu se compara cu cea avea sa faca tradatorii imputiti opincari:sa-i deporteze si sa-i genocideze drept rasplata dupa ce au luptat cot-la-cot alaturi de ei in ambele razboaie mondiale. Nu degeaba v-a facut Madalin Voicu lasi si tradatori,valahilor!
    Probabil ca v-ati uitat prea mult la acel pamflet ”viata satului”,
    in care inrama imaginea bunul si tolerantului taran,dar istoria si istoricii romani de buna-credinta spun altceva. Iata ce spunea Kogalniceanu desre rromi ” „Pe străzile din Iași din tinerețea mea am văzut ființe umane cu lanțuri la mâini și la picioare, alții cu zgărzi de fier la gât. Bătăi crunte, alte pedepse ca înfometarea și legarea deasupra focului […] femei despărțite de soți și fiice de părinți, oameni […] vânduți ca vitele”.

    Felix Colson: seara la masă
    „suferința este atât de evidentă pe fața țiganilor încât îți pierzi tot apetitul”; apoi dimineața este trezit de țipetele sclavilor, pedepsiți cu „100 de lovituri de bici pentru o farfurie spartă”.

    Penru cultura ta generala,autenticii romani sunt cei cate i-au cucerit pe daci in anul 106. Denumirea voastra corecta este cea de valahi,nu romani! Iar valahi nu insemna romani,ci era dat cu sensul de ”romanizat”. Adica,asimilat.

    Inapoi la ora de istorie,neam de las tradator ce esti! Rusine!

  • tiganii, dupan cum ne dovedesc zilnic, nu sunt oameni, fiindca omul e definit de spirit si societate, nu de alcatuiorea fizica; ei sunt niste animale inferioare, nu doar inutile ci, mai ales, daunatoare; daca vrem sa ne fie viata mai aproape de normalitate, ii vom educa in masa, iar pe cei care nu accepta, ii vom izola in bantustane.