Politică

Sorin Ovidiu Vîntu: ”Statul român, prin STS, slugărnicie totală față de UDMR!”

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu vine cu acuzații explozive. Într-o postare în care analizează vizita Papei în România, Sorin Ovidiu Vîntu susține că statul român, prin STS, ar fi sprijinit UDMR la alegerile din 26 mai.



“Un Papă, un STS și niște unguri

Frumos eveniment, frumoase discursuri, frumoase transmisii și comentarii tv. Dincolo de obișnuita gargară religioasă, mesajul Papei, într-o traducere bulevardieră, a sunat cam așa:

– Băi, catolicilor, Vaticanul și Papalitatea vă susțin în mod natural și necondiționat!

Până aici, nimic nefiresc. Vaticanul este capitala catolicismului iar Papa liderul lui spiritual. Ceea ce a fost nefiresc a fost mesajul politic transmis, ținând cele trei discursuri în cele trei regiuni istorice ale României: Țara Românească, Moldova și Transilvania. Dincolo de partea spirituală, Vaticanul, grație uriașului capital simbolic, grație unei uriașe forțe financiare și a unui serviciu de informații aflat între primele cinci ale lumii, este un jucător politic extrem de influent, nu doar în plan european ci și în plan mondial. Aici trebuie circumscrisă vizita Papei. A fost o vizită de stat efectuată de șeful statului Vatican în statul român, componenta sa religioasă ținând de “obligațiile de serviciu“ ale sanctității sale.

Faptul că Suveranul Pontif a suportat o călătorie extrem de obositoare pentru un octogenar, că a stat trei zile cu un program dens și cumplit de obositor, arată câtă importanță a acordat acestei vizite, cât de importantă este România din perspectiva intereselor Vaticanului. Nu am de unde ști dacă această vizită are vreo legătură cu trimiterea de către Victor Orban de forțe paramilitare la granița vestică a României, sub un pretext ridicol, sau cu apariția unei așa zise informații despre intenția României de a anexa Moldova și de a invada Ucraina, pentru recuperarea Bucovinei de Nord. Ceea ce știu însă este că lucrurile se precipită și nu văd pe cineva capabil să le contracareze. Sprijinul pe care statul român, prin STS, l-a acordat UDMR-iștilor la alegerile din 26 mai, a fost un gest de o slugărnicie groaznică și total inutil. Măcar cu ocazia asta am văzut și cum au fraudat cei de la STS alegerile în 2009, 2014 și 2019″, scrie Sorin Ovidiu Vîntu pe Facebook.

Autor: Loredana Codruț

Sursa: Știri pe surse

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • S-au cam scapat lucrurile de sub control pe Terra, suportam consecintele rezultatelor experimentelor hibride.

  • Serviciile noastre, ale voastre, tot in Gradina Maicii Domnului, frati si surori, prieteni de pretutindeni, date fiind conditiile in fapt si-n drept, fenomenele extreme la toate niv, domeniile, sferele de activitate universale, derulam impreuna OPERATIUNEA “PE SLEAU”, clar, simplu, firesc ca Buna ziua! De preferat sa nu plecam de pe unde am venit coplesiti de bagaje, pacate individuale, colective, de neam, ci mai bogati, asa cum prefera si papa Francisc.

  • Dumneata, SOV, un om cu scaun la cap, cum ati proceda referitor la situatia unui ministru care prezinta realitatea cu obiectivitate, sinceritate, deschidere, ex. DAEEA care a informat opinia publica nationala si internationala cu privire la cauzele, consecintele, masurile luate in cazul DEZASTRULUI DE TARA generat de folosirea armamentului geoclimatic ( 61 puncte de comanda, 1 573 de rachete antigrindina lansate, peste 10 000 ha culturi compromise) in contextul in care in sec XXI se utilizeaza atfel de tehnologii la campionate internationale, parade militare, ceremonii, spectacole, proteste, mitinguri, manifestatii, vizite oficiale, summit-uri in aer liber etc constienti de faptul ca o tinem tot in ceremonii, ospitalitaturi. Presedintele tarii, din motive de “neperformanta agricola” recurge la metodele devenite practica prezidentiala: citim pana la calendele grecesti, remaniem, mai facem o tura cu bicla, mai la munte, Tenerife, Pompei, Sibiu la rugaciune catre Tatal domniei sale, blocam cumva activitatea la nivelul tarii… Daeea, un profesionist, om de caracter, coloana vertebrala, par alb pe teasta, circomvulutiuni bogate in materie (agricola, culturala, istorica, mediatica, strategica) in interiorul cutiei craniene. Cand o zbura porcu o sa mai avem asa ministru, care porc se afla momentan in imposibilitatea de a mai zbura din cauza de pesta porcina – alta gaselnita, desigur in context hibrid: iarna nu-i ca vara si nici porcu ca camila. Daca Dumnezeu si Allah sunt frati de la Tata Mare atunci sa cugete stand la aceeasi masa in Gradina Maicii Domnului la masurile reparatorii privind dezastrul generat din motivele mai sus mentionate, gradina in care ne ducem zilele astfel numarate. Romania are indatorirea istorica sa fie prietenoasa in areal.

  • Redresati nava, pi buni, in traducere libera PE SLEAU, planeta casa noastra, breeee! Ordin de la Imparatia Cerurilor! Daca nu, potop, cutremure, fenomene extreme de fenomene nemaivazute, nemaintalnite, adio viata pe planeta, parerea mea, a unui muritor de rand, din popor, poporu pi cari tati dati, transferati vina.

  • si niste evrei, americani, germani, austrieci, elvetieni, francezi, englezi, suedezi, olandezi, norvegieni, irlandezi, polonezi, arabi, romi, italieni, cehi, sarbi, rusi, lipoveni, macedoni, chinezi, etcetcetc, niste etnii, niste confesiuni, niste religii adunate in Gradina Maicii Domnului, circumstante care impun “ope legis universalis” elaborarea unui COD DE BUNE PRACTICI( ANTI POTOP & CUTREMUR) PRO VIATA PLANETA. UPS! Nr.1: REDEFINIM DENUMIREA PLANETEI, CASA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE.

  • 1. Evaluam si autoevaluam situatia planetara, cu bune, cu rele, puncte forte, slabe, oportunitati si amenintari;

    2. Elaboram COD DE BUNE PRACTICI PLANETARE;

    3. Redefinim denumirea planetei;

    4. Stabilizam (Echilibram/Armonizam) situatia la nivel planetar in context universal temporo-spatial.

    Pace, armonie, bucurie. S-avem spor la era buna pentru toata suflarea!