Politică

Sorin Faur: “Mi-e rușine. Atît de rușine nu mi-a mai fost niciodată”

“Azi trebuia să fie o zi istorică pentru Europa și România. Este summit-ul UE în Sibiu – toți liderii Europei sunt la noi, in timpul Presedintiei noastre – să discute teme esențiale pentru viitorul Europei. Toată presa din lume e cu ochii pe noi azi. Trebuia sa fie o zi in care lumea vede că România este o parte esențială a Europei.



Evident, Dragnea și stăpânii lui din Est nu pot tolera aceasta imagine si simbol. Cu orice risc pentru rezultatele electorale de pe 26Mai. Ce vor să arate ei lumii și presei internaționale? Că România urăște de fapt Europa, ca țara nu mai este unită și poate mai bine se sparge in bucăți (Transilvania o fi Europeană – dar restul nu), ca suntem o țară violentă și urâtă. Vor ca diseară, când vor fi buletinele de știri in toată lumea, imaginile din Sibiu sa fie combinate cu oroarea meeting-ului PSD din Iași (mesaje anti-UE, bătăi de stradă, zeci de mii de zombie din satele Moldovei care urlă împotriva civilizatiei Europene).”

Acesta este încă un delir al unui scelerat. Astfel de abjecții produc, multiplică, întrețin episoade cum este cel de la Iași, cînd puietul cretinopat al sceleraților aruncă pe jos bani unor bătrîni amărîți în timp ce urlă “muie”. După propria-mi grilă, ăsta este plafonul maxim al abjectiei. Bravo Iași!, Bravo USR-Plus! (cu care anunță festiv că votează sceleratul din care am citat la început) Felicitări! Ați reușit. Urmează sigur parii în cap recomandați de urmașul curent al Brătienilor.

Toate aceste deșeuri cică sînt pro-europeni, democrați, progresiști.

Mi-e rușine. Atît de rușine nu mi-a mai fost niciodată.

Autor: Sorin Faur

Sursa: Sorin Faur Facebook