Politică

Sistemul bancar capitalist isi fura proprii cetateni in ideea “refacerii”

financialelitesBancile din Australia au “acaparat” deja 360 de milioane de dolari din conturile clientilor. Alte 50 de state americane fac acelasi lucru. Aveti valori sau bani depusi in bancile din sistemul capitalist ? Ar trebui sa discutati cu ei cit mai curind pentru a vedea daca banii sau bunurile dumneavoastra mai exista.

S-ar putea ca, guvernul sa vi le fi furat si sa nu stiti. Suna straniu, dar este foarte adevarat. Acest scenariu se desfasoara in Australia si SUA, repetind intr-un fel scenariu cipriot, dar exitins la intreaga populatie. In toata lumea capitalista, guvernele împreună cu oligarhi mondiali miliardari au scurtat masiv perioada dupa care au dreptul sa intre in posesia bunurilor dumneavoastra.

Acest lucru se intimpla de fapt in toata America, in cele mai multe cazuri fara stirea americanilor, bancile americane platind companii specializate pentru a localiza conturile fara miscare si proprietati care nu au fost revendicate de mult timp, pentru ca in final,. guvernul sa le confiste. Aurolacii Americii aşteaptă să ia mâncare de la gunoi. Că aşa e în Capitalism, e prosperitate şi bunăstare pentru toată lumea! https://www.minds.com/blog/view/50666/%C2%93american-dream%C2%94-food-loaded-into-dumpsters-while-hundreds-of-hungry-americans-restrained-by-police

De exmplu, guvernul australian, de curind a pus “stapinire” pe bani si valori in jurul a peste 360 de milioane de dolari, care reprezentau economii ale populatiei in “conturi fara miscare de mai mult timp” sau bunuri, acte si bijuterii lasate in cutiile de valori fara a mai fi utilizate de o perioada mai lunga. Pare o nebunie, dar ea se intimpla in realitate.

In cele mai multe state ale SUA, proprietatile confiscate, devin proprietatea guvernului cu drept de a fi valorificate, dupa o perioada de timp variabila, dar legala si corecta in opinia guvernului si bancherilor. Deci atentie unde va depuneti conomiile si prorprietatile de valoare.

In aceasta perioada, guvernele capitaliste disperate de lipsa de bani si un management bazat in totalitate pe furat, sint dispuse la orice pentru a face bani prin modalitati “constructive”.

In Australia, guvernul a redus perioada de inactivitate a unui cont in banca, inainte de a fi confiscat, de la sapte ani, la numai trei ani, pentru a fi siguri ca vor aduna suficienti bani din confiscari, iar in ultimele 12 luni au “adunat” valori de peste 360 milioane de dolari din visteriile australienilor, multi dintre ei, aflind prea tirziu.

http://moneysaverhq.heraldsun.com.au/news/government-grabs-360-million-from-idle-household-bank-accounts/story-fnkrnsiy-1226950657835

In acest fel, multi pensionari si viitori pensionari intr-o perioada scurta, au ramas fara economii.

Australian Security and Investments Commission(ASIC), arata ca peste 360 de milioane de dolari au fost confiscati de guvern de la 80.000 de conturi fara miscare in ultimii ani.

Multi americani nu stiu ca la ei in tara regulile s-au schimbat si sint extrem de vulnerabili.

Perioada de inactivitate a unui cont, pina in momentul in care a putut fi confiscat, in California, a fost de 15 ani, dar acum este de numai trei ani, dar nimeni nu spune nimic si stirea nu este anuntata nicaieri.

http://www.sco.ca.gov/upd.HTML

Multi cetateni din California, au gasit cutiile lor de valori din banci distruse, luate toate bunurile din ele si sigilate cu o stampila “proprietar necunoscut”. Cum pot spune ei ca

proprietari sint  necunoscuti, atita timp cit au o evidenta a tuturor cutiilor de valori, cu date precise despre deponenti? Minciuni peste minciuni….

Ceea ce este mai trist si aduce mari prejudicii celor ce au aceste cutii de valori, este faptul ca multi dintre ei si-au depozitat actele in original in aceste cutii de la banca, acte extrem de importante, unele de prorietate sau de mostenire, la care unii nu au nici un fel de copii, iar acum nu mai sint de gasit.

Cind au intrebat legat de recuperarea acestor valori si procedurile de rigoare, li s-a raspuns ca ele au fost vindute la niste preturi de 60-70 de ori mai mici, pentru a intelege ca nu mai pot recupera nimic. O rusine de proportii pentru sistemul bacar australian si vestic in general, pentru ca tacit si fara nici o informatie eliberata in acest sens, este acceptata o situatie inacceptabila…

Sint cazuri, in care bancile din California in cirdasie cu guvernul statului si cel federal, au devalizat cutiile de valori si au golit conturile inactive mai mult de un an.

http://www.sovereignman.com/trends/introducing-the-newest-tactic-for-governments-to-raise-cash-14566/

Putem vedea de pe site, ca in Georgia, cei care au un cont de debit fara miscare, inactiv chiar mai putin de 12 luni, guvernul statului il confisca.

Foarte multi cetateni se intreaba care ar fi urmatorul pas pentru guvernele capitaliste, poate chiar sa le intre in casa si sa le controleze portofelele, iar daca au mai mult decit considera ei necesar, guvernele le va lua o parte din bani…. cam asa ar putea sa fie urmatorul pas al acestor mizerii de bancheri in cirdasie cu un guvernele capitaliste iresponsabile care si-a pierdut orice credibilitate. Sursa

Faptul ca sistemul capitalist este inventiv atunci cind vine vorba de frauda, este ceva foarte cunoscut. Faptul ca in sistemul capitalist, frauda este legalizata si de ea pot profita cei ce sint “in sistem”, este la fel de cunoscut. Faptul ca acestia nu actioneaza singuri si informatia circula pe un traseu inchis, totul numindu-se coruptie, este la fel de cunoscut.

Ceea ce nu este clar pentru toata lumea, inca, este faptul ca acest sistem capitalist se preteaza la a fura de la cetatenii cei mai vaduviti de soarta si in situatie dificila cu sanatatea.

Furtul din sistemul de sanatate, asa cum este in SUA, demonstreaza o lipsa  de respect totala fata de fiinta umana, demonstreaza ca in afara banului, nu mai exista nimic.

Nivelul furtului din sistemul de sanatate american este incredibil pentru cei mai multi ce vor citi acest articol si vor urmarii site-urile recomandate in el.

In 2011, America a pierdut prin fraude medicale si abuzuri, numai intr-un an, 272 de miliarde de dolari. Deci aceasta suma reprezinta numai furturi si inselaciuni. Suma reprezinta 10% din total cheltuieli ale sistemului de sanatate al SUA si 1,7 din PIB-ul tarii, ceea ce inseamna intreg PIB-ul statului Tennessee sau ca sa aveti imaginea dezastrului, acest furt reprezinta de doua ori bugetul de sanatate al Marii Britanii.

Hotii au inceput sa iubeasca sistemul medical american din doua ratiuni: 1. Pentru ca acolo vor fi mereu bani de furat si sumele nu se vor sti niciodata, iar cei care trebuie sa ii puna inapoi sint departe de informatii si cred ca ii pun pentru binele lor. 2. Pentru ca fata de banci, de unde s-a furat si inca se mai fura, acest sistem medical nu este protejat si nici nu va fi atita timp cit gastile de hoti de profesie vor fi chiar cei din interiorul sistemului.

Unele proceduri de furat sint simple, astfel ca pacientii cer anumite beneficii medicale la care ei nu sint indreptatiti, iar furnizorii incarca sistemul de sanatate cu sume enorme. Un fapt recent arata ca, un singur doctor a fost acuzat de incarcarea sistemului de sanatate cu peste 1.000 de carucioare electrice pentru cei cu probleme de deplasarea, iar un astfel de carucior, pe care el il vindea mai departe, ajunge la peste 10.000 de dolari.

http://www.hhs.gov/news/press/2014pres/05/20140513b.html

http://www.sanfranciscoinjurylawyerblog.com/2014/06/high_medicare_billings_a_sign.html

Furat de proportii se inregistreaza la casele de batrini, pentru care sint scoase din farmacii cantitati impresionante de medicamente, fara ca batrinii sa stie, iar apoi sint revindute fie in alte farmacii sau pe piata neagra, costind sistemul de sanatate sume incredibile.

Grupurile criminale au trecut, in multe cazuri, de la traficul de cocaina, la jonglarea retetelor false de medicamente, caz in care este mult mai profitabil si cu un grad de risc mult mai mic.

O singura clinica in New York, a falsificat retete medicale pentru mai mult de 5 milioane de pastile destinate alinarii durerilor de tot felul pe care bolnavii le pot avea ( repet, 1 milion de pastile…).
http://www.usatoday.com/story/news/nation/2014/02/05/pill-ring-shutdown-in-ny/5233901/

http://www.medicaldaily.com/bogus-bronx-clinic-busted-peddling-prescription-pain-killers-and-other-drug-scandals-268734

Furtul de identitate a ramas pe un loc secund si mai putin interesant pentru hotii de calibru, furtul medical fiind cu mult mai valoros decit furtul datelor de pe un credit card. Furind un credit card, victima poate realiza imediat si il poate anula sau poate avea o suma limita de cheltuit pe zi, pe cind o copie a inregistrarilor medicale ale unui pacient din datele sistemului de sanatate, poate face ca o serie intreaga de prescriptii medicale sa poata fi falsificate si contribuabilii sa plateasca, fara ca ei sa realizeze acest lucru, asa cum se intimpla in SUA in ziua de astazi si pentru care fapt, multi infractori din sistemul medical nu sint si nu vor fi identificati.

Pentru ca lucurile sa fie cit mai complicate si furatul sa fie la indemina unui grup restrins, mai marii sistemului medical american au creat peste 140.000 de coduri pentru diverse afectiuni, pentru care se vor incarca cheltuielile de sanatate, spun ei, pentru a fi cit mai precisi….., codurile incluzind accidente care au loc in rulote, accidente datorate muscaturilor de broaste testoase si asa mai departe, o parodie greu de descris in citeva cuvinte in acest articol.

Ca sa vedeti si de ce nu pot fi prinsi acesti vesnic hoti, imbogatiti de sistemul de sanatate american, trebuie sa va spun ca, volumul de cheltuieli cu investigatiile pentru depistarea acestor hoti, costa enorm, iar un ultim calcul, arata ca pentru recuperarea a 8 dolari, trebuie cheltuit un dolar, iar sumele dupa cum vedeti, sint enorme.

Un farmacist din Louisiana a platit sute de dolari personalului de la un azil de batrini, pentru a-i aduce mediamentele nefolosite de batrini,  pe care le-a reimpachetat si vindut ca fiind noi si in garantie. Numai costul acestei pagube a fost pentru sistemul de sanatate, de peste 2,2 milioane  dolari, numai ce se stie, infractiune produsa de un singur doctor in perioada 2008-2013.

Zeci si chiar sute de operatori de ambulante medicale, au fost investigati datorita faptului ca invatau pacientii sa spuna doctorilor ca nu se pot deplasa pe propriile picioare si au nevoie de transport fie pe targa sau in carucior cu rotile special, aceste companii de ambulante incarcind bugetul statal sau federal cu peste 400 de dolari pentru deplasarea respectivului la spital sau o clinica, pentru analize, pacientul avind si el “partea lui”, este adevarat destul de mica.

Atit de mult se fura si metodele sint atit de ingenioase, incit autoritatile medicale americane au creat sisteme de rcunoastere a vocii unei persoane din sistemul medical care este trimisa acasa la un pacient pentru a-l i grijii, pentru a-i prscrie o reteta sau alte lucrari medicale. Acest personal sanitar trebuie sa sune cind a ajuns la pacient si la fel cind pleaca de la el, numai de la numarul de telefon al pacientului, iar un dispozitiv special, suprapune vocea asistentului medical cu o inregistrare a lui din baza de date si vede daca intradevar sistemul de sanatate nu a fost incarcat nejustificat printr-o falsa vizita la pacient…

http://www.usatoday.com/story/news/nation/2014/05/18/pharmaceutical-safety-questioned-in-wake-of-scheme/9253093/

In acest moment, nu exista limita la furatul in sfera medicala in SUA, mai ales ca, cheltuielile totale anuale ale sistemului medical americane se ridica la peste 2.700 de miliarde de dolari, sau peste 17% din PIB ul Americii.

Deci, are balta peste si fraieri care sa plateasca, dupa cum este designul sistemului de sanatate american si cu siguranta cei din Ministerul Sanatatii din Romania au facut “cursuri” de specializare pe acest segment al fraudei, pentru ca vedem cu ochiul liber cum functioneaza el in tara.

Acestia sint cei care trimit FMI-ul pentru a ne controla cit cheltuim si pe ce. Acestia sint cei care ne arata cu degetul si ne pun in capul clasamentului coruptiei mondiale, pe noi romanii. Acesta este un sistem de sanatate pe care Basescu ar dori sa il copiem, pentru ca oricum el s-a operat la Viena, generind si mai ales stiind ca sistemul de sanatate din tara noastra este unul care este platit de cel ce pleaca dimneata la munca, dar care nu poate beneficia de el. Cum ramine cu coruptia dragi americani ???

Sursa: Lupul Dacic, preluare dupa SearchNewsGlobal