Politică

Si totuși, există un PLAN

Aparent, morișca globală se învârte în sensul dorit, mici elemente perturbatoare, dar care nu pot încetini rostogolirea. Religia nouă ia locul religiilor vechi, scopul fiind același: supunerea mulțimilor. De la Vest la Est și de la Nord la Sud propagandei religioase i se răspunde cu propaganda egalitarismului. Tot în numele libertății, al democrației, al eticii și moralei umaniste, al propășirii și al drepturilor individuale.

Locul profetului care urlă în pustiu a fost luat de corectul politic, omul nou, post-modern, lispit de ideologii, pe care îl auzi continuu urlând pe rețelele de socializare împotriva discriminării, militantul pentru cauza nobilă a minorităților sexuale de a întemeia familie, a țiganilor de a fi integrați în muncă, a ursului polar de a nu i se topi ghețarul, globalistul și multiculturalistul care are grijă de ce scoate pe gură și de ce bagă în gură, care nu se asociază cu mulțimile needucate și căruia orice alăturare de prejudecăți religioase îi repugnă. El este creatorul noii religii. El este cel care se ascunde sub umbrela valorilor democrației, el este egalitaristul și reformistul, civilizatul și deținătorul de lidership. Ei bine, cu el ne îndreptăm prin noua propagandă spre noua mântuire, căile de comunicare sunt deschise, poporul aude acum ceea ce el are de spus, pentru că până acum a fost orb și acum i se deschid ochii, pentru că până acum a fost sărac și de acum va fi bogat.

Și pentru ca asta să devină religie, poporul trebuie să audă cât de perversă, injustă, retrogradă și animalică este vechea religie. Cât de false sunt valorile, miturile și modelele de viață, cât de falși sunt profeții, hristoșii și mohamezii în care a crezut până astăzi.

Și pentru că el poporul, trebuie să fie tolerant și supus. Pentru că el poporul este vegheat și supravegheat ca nu cumva să iasă din noua dogmă, pentru ca ei să-și vadă în continuare de treaba lor, de imperialismul socialist, de capitalismul monopolist și de distrugerea ființei care vrea libertate, pentru ca singura libertate pe care să ne-o permitem să fie aceea de a crede că cineva acolo sus ne vrea binele. Welcome to the new religion, welcome to the new system, you are the NEW MAN!

sursa: donquijote-cronicarul.blogspot.ro