Politică

Sebastian Ghiţă schimbă din mers pentru a-i aplica lovitura de grație lui Coldea

Confirmarea cea mai importantă a episodului 8 este că Sebastian Ghiţă trăiește. E viu, conectat la actualitatea imediată, pe fază, incisiv. Întrerupe seria filmuleţelor de la biroul cu ceașcă roșie și schimbă din mers, pe audio cu inserții documentare, pentru că a intervenit o urgență: e momentul să-i aplice lovitura de grație lui Florian Coldea.

ghita_79585100

Între episodul 7 și episodul 8 s-au scurs trei zile. Mult pentru nerăbdarea noastră, dar de înțeles: agitația produsă de dezvăluirile din 7, ieșirea din catalepsie a instituțiilor însărcinate cu vigilența națională, impuneau o pauză de evaluare.

Echipa suport de acasă, din interiorul SRI, l-a informat prompt pe Sebi cum decurge rezistența lui Florian. Că acesta nu se lasă cu una cu două, și încearcă să satureze cu tot felul de explicații și documente, aparent solide, setea de informații a comisiei care-l verifică.  Apărarea acestuia trebuie demontată  fără menajamente și în timp util. Dacă respectiva comisie apucă să se pronunțe favorabil lui Coldea, dând crezare poveștilor și facturilor livrate de el, după aia va fi mai greu, lucrurile s-ar putea complica.

Astfel a decis Ghiță că episoadele filmate și montate de el acasă, înainte de plecare, pot fi temporar întrerupte pentru a face loc unei intervenții aproape live, cu șișul la carotida țintei.

Dezvăluirile referitoare la facturile false cu care Coldea s-a mai scos odată în fața unei comisii interne a SRI și, mai ales, prezentarea facturilor originale aflate la plătitorul de fapt al serviciilor, adică la Ghiță, sunt atât de năucitoare încât ar trebui să-l oblige pe Coldea fie la capitulare necondiționată fie la apărare disperată, punând la bătaie cele mai grele secrete pe care le deține. Despre Kovesi, despre Băsescu, despre Iohannis.

Căderea lui Coldea și rămânerea pe post a lui Kovesi pare, în momentul acesta, o combinație de neconceput. Cine ar încerca-o s-ar sinucide politic… definitiv (ca să nemuresc o reclama la otrava de gândaci care ne-a stricat atâtea mese promițătoare). Chiar dacă ar fi în urma unui ordin imperios, de-afară.

Tot ce mai pot face acum susținătorii externi ai doamnei Kovesi pentru favorita lor ar fi să o extragă din acest scandal cât mai rapid și fără valuri, oferindu-i o sinecură internațională și oprind astfel dezvăluirile lui Sebastian Ghiță. Care, așa cum anticipam încă de la declanșarea lor, sunt gândite într-un crescendo de gravitate până la ireparabil și vor căpăta, cu fiecare nou episod, valențe tot mai distrugătoare și tot mai îndreptate spre vârful piramidei.

Personal, mi-aș dori ca rezistența pe post a Laurei Kovesi să mai dureze puțin. Preț de vreo încă 3-4 episoade din serialul oferit de Sebastian Ghiță. Am mai afla, astfel, despre grozăviile monștrilor creați de Traian Băsescu și ar crește șansele ca naivii încă impregnați de băsism, koveșism, deneaism și alte aurolacuri să înțeleagă pe cine au susținut.

***

Ideal ar fi ca “sistemul” să nu fie doar amputat ci și decapitat. Asta ar însemna să se ajungă cu ghilotina dreptății până la Traian Băsescu. Probabil că acum, la final umilitor de aventură, Și Coldea și Kovesi se întreabă unde au greșit. Nu unde au greșit față de români, căci asta o știu ei cu siguranță, ba chiar au premeditat-o, ci unde au greșit față de planul lor diabolic, de acaparare totală a puterii.

Încerc să le dau eu o explicație: au greșit nearestându-l, la momentul potrivit, pe Traian Băsescu. Momentul potrivit a fost la începutul lui 2015, când Kovesi era în apogeul popularității și credibilității iar Traian Băsescu nu-și revenise încă după plecarea de la Cotroceni. Dacă temutul binom l-ar fi arestat, scurt, pe capo del tuti capi, așa cum era el atunci, și plin de bube penale, și urât de popor, și descumpănit de pierderea puterii, n-ar mai fi avut parte azi de răzbunarea lui furibundă. S-au gândit să-l slăbească prin incercuire, atacându-l la Udrea și la familie. Mare eroare! Au pierdut astfel și momentul oportun de atac și l-au și întărâtat să intre tranșant în luptă, împotriva lor.

Dar, în fine, pedepsirea lui Băsescu e un alt subiect, din alt complot.

Deocamdată asistăm la stingerea lui Coldea și la crepusculul Codruței.

Destine, era să zic, “de astre”.

Destine de meteoriți.

Sursa: Contele de Saint Germain

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Personal, imi doresc ca lovitura de gratie sa fie indreptata impotriva unui SISTEM BOLNAV, capusat de MAFIE, iata, fara lupte de strada, improvizatii “incendiare”, ci prin deconspirarea unui sistem, demascarea mecanismelor, persoanelor care l-au intretinut si l-au facut performant in sens distructiv, prin scoaterea la suprafata a gunoiului care ne-a intoxicat, infestat, eliberarea de capuse, oxigenarea, infuzie de adevar, lumina si pace. Un alt fel de revolutie, in apararea valorilor, principiilor, identitatii nationale, individuale. Un pas important in evolutia fenomenelor, evenimentelor, in favoarea atributelor fiintei umane, civilizatiei, democratiei, statului de drept. Un Nou Inceput, o Fila Noua scrisa in Cartea de Istorie a tarii si-a unei lumi intregi, un exemplu demn de urmat, daca ne dorim cu adevarat si bine intentionat, echilibru, armonie, pace, prosperitate, evolutie si continuarea vietii pe Pamant.

  • Din ciclul “Nimic nu-i intamplator in infinitul Univers”…”Fiecare dintre noi avem o indatorire fata de Dumnezeu, fata de patrie, fata de semeni si fata de noi insine. Intre nastere si moarte, suntem chemati sa ne regasim Regatul pierdut. Avem Calea, Adevarul si Viata. Trebuie doar sa ne luam crucea in spinare si sa urcam!”
    Chemarea mea, a ta si-altora. Crucea mea, a ta si-altora. Pai, sa urcam, si cu cat mai multi cu-atat mai Bine, mai Frumos si mai Luminos, pe Calea REGASIRII…de SINE-iata unde salasluia Regatul pierdut!
    “Se tanguie Dumnezeu omului:…Am sadit vita buna, de soi, si iata acum rodeste struguri salbatici…Voi smulge-o si voi arunca-o!” Implindu-se urgia lui Dumnezeu cu via, Ieremia Proorocul, omul, se tanguie lui Dumnezeu: “Doamne Dumnezeul puterilor, intoarce-ne pe noi si arata-ti fata Ta si ne vom mantui. (…) Dumnezeul puterilor, intoarce-Te dar si
    Cauta din Cer si Vezi si Cerceteaza VIA ACEASTA. Si o savarseste pe ea, pe care a sadit-o dreapta TA si peste fiul omenesc pe care l-ai intarit Tie.”(Psalmul 79, 8-16)- cap. “Lucratori ucigasi, Vie salbatica”-11.09.1949, din Cartea “Se umplu masurile si se plinesc vremile”, scrisa de, cine credeati…parintele Arsenie Boca, ocrotitorul nostru, al tuturor, de oriunde si oricati SUNTEM!

  • LUMINA este chiar materia creatiei, energia pura, elevata, rafinata, primordiala, eternul foton condensat in AUR, SMIRNA si TAMAIE. AUR=ZAL=ZALMOXIS, LEGENDA VIE. AUR, care, materializat sub forma de rezerva strategica se afla in custodie la Londra, orasul acesta minunat, de sange-albastru, vezi mica si marea circularie a sangelui in organismul fiintei UMANE, NATIONALE, PLANETARE, COSMICE…care oras/locatie de BIG/BANG, a controlat in realitate geopolitica, strategic, lumea, si pe SUA, careia ii doresc sa se trezeasca si simt ca s-a TREZIT, coplesita de matrix-ul vest-salbatic, la randu-i supus, Vaticanului, c-asa scrie-n arhive, de urla lupii dacici, decand lumea si Pamantul, cu multumirile de rigoare. “Si a zis Dumnezeu: SA FIE LUMINA!”…DUMNEZEU-CONSTIINTA VIE-CREATORUL-LUMINA-CALEA-ADEVARUL-VIATA VESNICA…

  • se cutremura pamantul si noi tot nu ne invatam lectiile: 10:25 ( 09:25 GMT ) informeaza AFP si EFE-CUTREMUR cu magnitutinea de 5,4, in centrul Italiei.