Politică

Sabia cu două tăişuri…Salvăm Roşia Montană, dar cu Salvarea României ce aveţi ?!

salvam-rosia-montana-9-sept-2013-0768Rezultatul manipulărilor din presă, de pe facebook, de pe site-uri de atac etc. care au dus la “stârnirea” spiritelor şi au produs o oarecare blocare a “solidarizării” la nivel de “lideri” de grup/ări la protestele pentru Roşia Montană, va fi unul firesc şi prezis de-a lungul timpului prin proverbe şi învăţăminte care nu se dezmint de milenii.

1. Fiecare pasăre pe limba ei piere. 2. Ce ţie nu-ţi place altuia nu-i face. 3. Liniştea de dinaintea furtunii. 4. Cine sapă groapa altuia cade în ea. 5. După ploaie vine soare

Sunt cel puţin două motive evidente şi serioase pentru care bârfele (mai sunt şi dovezi, dar să zicem că nu le avem) au dus la situaţia de a se porni atacuri asupra unor “organizatori”, apoi aceştia, prin intermediari, asupra atacatorilor.

Primul şi cel mai logic ar fi că aşa ne pot dezbina cei care ne fac rău de 24 de ani.  Adevărat şi o simţim cu toţii, cum ne-am unit mai serios, cum au apărut “suspiciunile”…

Al doilea, mult mai important din punct de vedere al realilor nemulţumiţi de situaţia din România, este că, premeditat sau doar din “strategie deficitară”, cei care s-au dovedit mai “solidari” decât restul miilor de protestatari au ţinut protestul cu îndârjire în zona “Salvăm Roşia Montană“.

Salvăm Roşia Montană, dar cu Salvarea României ce aveţi ?!

Şi aşa au început nemulţumirile, unii zic că li se confiscă protestul, iar ceilalţi spun că odată cu salvarea României şi Roşia Montană va fi salvată.

Din toată trebuşoara asta toţi vrem să tragem foloase…Ăia de trag sforile vor să ne vadă dezbinaţi, noi românii vrem să aflăm cine se plimbă liber printre noi, cu diploma de manipulator la purtător. Și asta pentru a putea face puţină curăţenie înainte de a trece la adevărata luptă de Salvare a României.

Cu Roşia Montană v-aţi lămurit ? Nu ?!

Păi este parte a ţării şi dacă ne luptăm pentru România…parcă am spus-o mai sus, dar uneori este bine să te repeţi.

A venit momentul să lăsăm “Dezbină şi cucereşte.” să lucreze în folosul nostru şi nu merge decât ignorând, de aici înainte, povestea cu manipulatorii (real poate fi, dar dacă zici că nu e… dispare). Trebuie doar să facem noi mai mult şi mai bine decât ei… Iar la noi, ca de obicei, cu inima !

Prezenţa în stradă contează acum mai mult decât oricând.

Propunerea de soluţii care să includă Roşia Montană, Gazele de Şist, răscumpărarea capitalului (uzine, fabrici, bănci, resurse, terenuri) furat de politicieni de 24 de ani şi vândut pe nimic “unor capitalişti”, vor transforma strada în Inima Poporului Român.

Cererea fără încetare, până la victorie, a demisiei tuturor trădătorilor, judecarea lor de către popor şi înainte de toate revizuirea constituţiei de urgenţă prin voinţa şi cu participarea poporului suveran. Toate acestea vor face diferența între român și antiromân.

Dacă este adevărat că printre noi sunt oameni plătiţi, dacă un procent infim nu doreşte decât să facă jocul de agendă care i s-a dat…acum chiar nu mai contează. Deja sabia cu două tâişuri a tâiat puţin din fiecare parte. Cu riscul de a ne tăia palmele noi trebuie să ignorăm tăişul “manipulator”, iar Revendicările Noastre Reale să apese cealaltă parte ascuțită a sabiei să tăiem capul caracatiței.

Prezenţa în stradă și soluțiile reale contează acum mai mult decât oricând.

Tu ce decizi ?

Autor: George Popescu
Sursa: DECEFS

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Cum poate infantilul de Ponta vorbi cu atata liniste pe fata, cu un asa sentiment ca zice si face bine ceea ce face cand afirma ca ministrul Fenechiu este hot de dinainte de a fi ministru si deci nu se pune la socoteala si poate fi ministru si nici sa il schimbe nu se face desi e deja condamnat la inchisoare cu executare pana sentinta nu devine definitiva. Ponta ori e atat de prost incat el nu discerne ceea ce spune ori e un ticalos atat de inzestrat incat joaca magistral pe dobitocul. Adica daca ministru e vechi in hotii si furtul s-a produs inainte de numire e fara pata. Se poate asa ceva ? Ori e el un bou ori ne crede pe noi asa ceva.