Politică

Să ieși în stradă și să protestezi ca să-ți fie mai rău, asta înseamnă să fii idiot!

SA FI IDIOTNicăieri în lume nu s-a mai văzut ca un popor să iasă în stradă pentru a da jos un guvern care mărea salarii, pensii, alocaţii, indemnizaţii, etc., care scădea TVA-ul, preţurile, impozitele, etc., care repara nedreptăţile, plătea datoriile externe, readucea demnitatea României şi românilor, etc. pentru a-l schimba cu un guvern care taie salarii, pensii, alocaţii, care nu va respecta legi prin care românilor li se acordau creşteri salariale, tichete de masă, vouchere de vacanţă, etc. pentru a da bani, între 30-50% la preşedinţie, servicii secrete şi speciale şi care măreşte impozitele şi numărul taxelor şi impozitelor!

Nicăieri în lume nu s-a mai văzut ca un popor să-şi aleaga ca preşedinte un infractor. Poporul român face excepție pentru că o face a doua oară şi, în cazul preşedintelui, pentru a treia oară… ceea ce aduce în actualitate spusele lui Ţuţea: POPORUL ROMÂN ESTE UN POPOR DE IDIOŢI. Individa de la finanţe (cea care a fost cu ideea tăierilor de salarii, pensii, etc. in guvernul Băsescu+PDL, acum in piele de PNL) spune ca motivare la jaful pe care îl preconizează:

În condiţiile în care pe baza execuţiei bugetare a anului 2016 există un risc de deviere, în vederea contracarării acestuia se impune promovarea unor măsuri, pe orizontul de referinţă, respectiv menţinerea unor măsuri adoptate în anii anteriori, precum: neacordarea pentru personalul bugetar de tichete de masă, tichete/vouchere de vacanţă, premii şi ore suplimentare, tichete cadou şi indemnizaţii la ieşirea la pensie/trecere în rezervă“.

Păi mărirea bugetului preşedinţiei cu 40% ( au spus că se măreşte cu 39,22% ca efect psihologic ca la preţurile cu “_ ,99 lei”, pe lângă care mai acordă 5 000 lei pentru hrana animalelor de la Cotroceni) nu constituie un risc de deviere? Dar faptul că se măresc bugetele instituţiilor de forţă din România, printre care şi bugetele serviciilor secrete şi speciale nu cumva reprezintă, ÎN SPECIAL, o GRAVĂ DEVIERE DE LA DEMOCRAŢIE şi care PUNE BAZELE UNEI DICTATURI?

Oare ce se pregăteşte românilor prin faptul că bugetul MApN a crescut cu peste 51%, a SRI-ului cu 19%? (Cel mai mare buget alocat serviciilor secrete din țările NATO, ca pondere în cheltuielile publice, mai mare decât suma pe care a cheltuit-o statul român în anul 2014 pentru cercetare, domeniu unde activează 43 000 salariați ).

Când începuse să ne meargă mai bine, când începusem să ne recâştigăm respectul de sine şi demnitatea, au ieşit în stradă “tinerii frumoşi şi liberi” şi au dat cu mucii în fasole, au distrus orice posibilitate de bunăstare pentru bunicii, parinţii lor şi, chiar pentru ei şi au dat ţara pe mâna corporaţiilor internaţionale care vor să pună mâna pe toate resursele României şi românilor să le dea salarii cât mai mici pentru ca ei să aibe profituri uriaşe.

Ştiu că titlul şochează şi deranjează dar e purul adevăr şi îi poate determina pe români să se îndrepte şi să repare greşeala pe care au făcut-o acum o lună. Sper ca acest articol să fie un duş rece pentru români care să-i trezească la realitate.

Sursa: Valter Cojman Blog