Politică

S.U.A., jos „mâna” de pe România! (XV)

Muzica lui Antihrist

sua-620x350

Consider muzica americană ca fiind un WC sonor. Ne-a distrus (dezgolit) de emoţii”. (Gheorghe Zamfir, artist de renume mondial).

Omul „întors pe dos”, al erei lui Antihrist, nu este rezultatul unui proces spontan, ci a fost minuţios regizat de psihologi grupaţi, în scop ocult, în diferite institute de cercetare psiho-comportamentală. De exemplu, în cazul formaţiei de pop-rock The Beatles, „regizorii de la Tavistock Institute şi-au dat seama că fabricarea unei noi culturi muzicale („iluminate”), a cărei ţintă să fie în special tineretul, va reuşi să fure din inimile oamenilor înclinarea firească spre liniştire, necesară meditaţiei, tot aşa cum umorul de proastă calitate al Cinematografiei va înlocui din minţi pornirea spre seriozitate cu superficialitatea. Rezultatul acestui experiment satanic, premergător decadenţei în masă, a inaugurat apariţia pe scena istoriei a omului răzvrătit, nonconformist, cu un orizont de înţelegere limitat de orgoliul autosuficienţei, incapabil să mai perceapă realitatea din cauza consumului de alcool şi stupefiante! Rătăcirea lui, sub efectul sonor al fracturării liniilor melodice şi textelor clasice, a făcut posibilă infuzarea generaţiei tinere cu iluzia că este superioară şi autoare, prin „revoluţia hippie”, a unor majore schimbări sociale (în S.U.A. şi în lume) care proclamă „dezinhibarea” totală de „prejudecăţi” – a se vedea sexul colectiv de la concertul Woodstock – şi „noua modă” a blugilor rupţi şi murdari, a pletelor lungi şi soioase, a impertinenţei şi abolirii legilor consacrate… În această rockerizare asurzitoare, în care toţi vor să vorbească şi nimeni să nu asculte, drogaţii electronic ai noii generaţii nu mai discern faptul că sunt victimele satanizării prin muzica promovată de idolii WASP, KISS, AC/DC, LED ZEPPELIN, JOHN TODD etc. În a lor falsă exuberanţă, a căderii de fapt într-o sclavie care provoacă atâta suferinţă celor dragi, ei rămân imuni la evlavia cu care înaintaşii îL iubeau pe Dumnezeu şi, în descătuşarea instinctelor, „trăiesc ca şi morţi” într-o lume în care proslăvesc cu inconştienţă orgolioasă întoarcerea lui Satan

                                            Epilog

Trump (candidat la Preşedinţia S.U.A. – n.a.)… Îşi iubeşte ţara şi poporul (…) Este un candidat antiglobalist, dar nu va câştiga alegerile, deoarece se împotrivesc… persoane din familia Rockfeller, dar şi din familia Rothschild, care DOMINĂ PE CONTINENTE (subl. a.)… Şi se află DEASUPRA TUTUROR LUCRURILOR DE CARE VORBIM ASTĂZI” (Van Damme, actor celebru).

Dacă paşii românilor sunt tot mai indecişi, iar feţele lor tot mai încruntate, aceasta se datorează şi poverii prea grele pe care S.U.A., extrem de interesate să ne scape de comunism şi să ne înrobească în globalism, au pus-o pe umerii gârboviţi ai unor oameni cuminţi, binevoitori, care nu şi-au imaginat niciodată că apăsătoarei asupriri a Colosului de la Răsărit îi va succede o şi mai cruntă desconsiderare venită peste noi de la Apus! Nu ne-am fi închipuit aşadar că, întinzându-ne mâna cu încredere peste Ocean, vom ajunge atât de rapid să retrăim coşmarul de a fi din nou trataţi ca vasali şi dezumanizaţi prin deznaţionalizare, descreştinare, alungare, furt, ponegrire… Nu credeam să mai vedem fel şi fel de „emisari”, de această dată de la Washington, care descind la Bucureşti ca să ne anuleze votul, să facă presiuni ca să ne corupă conducătorii şi, apoi, să îi sacrifice încercând să ne convingă că aceştia suntsingurii (!?) vinovaţi de dezastrul ţării! Nu, nu credeam că în numele propagandei americane, românii vor ajunge iar în situaţia ca, spălându-ni-se ideologic creierele, să fim siliţi să învăţăm ABC-ul a ceea cetrebuie să gândim, să vorbim şi să facem… Şi nici nu aş fi crezut că, atât de repede, ni se va impune un fel de vieţuire bazat pe o învăţătură antibisericească, antihristică, într-un stat capturat în care nu mai este loc pentru români şi într-o ţară ai cărei locuitori sunt „modelaţi” psihologic să îi aleagă la vot pe minoritari… Ne-au prins însă zilele amare ale demo(n)craţiei, rezervate venirii profeţitului Antihrist, cândiudele euro-atlantice cer din nou răstignirea lui Hristos şi vor să ridice împărăţia terestră a alienării… Dar noi să nu ne temem, nici în zile de mare prigoană, căci cu noi este Dumnezeu! Sus inima, români!

SFÂRŞIT

Autor: Prof. Costel NEACȘU

Sursa: Justitiarul

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Tot articolul e adevarat, mai putin faza cu Led Zeppelin, ce aveti cu ei… e singura formatie hippie ale carei versuri chiar NU indeamna la decadenta, majoritatea pieselor sunt de dragoste. Chiar ma gandeam la felul cum a evoluat industria muzicala in ultimele decenii si la felul cum muzica ajuta la pervertirea mintilor tinere. Si cred ca Led Zeppelin e singura formetie ( sau, ma rog, printre putilene), unde chestia asta chiar nu se intampla. Faptul ca in 79 cand a murit tobosarul s-au retras definitiv din muzica spune multe despre ei.

  • “SUS, avem inimile”!, IISUS
    Mai este loc pentru o DECIZIE SALVATOARE!
    caci, deciziile, bune sau rele, cu efect imediat sau in timp, se iau in fractiuni de secunda si amprenteaza energo-informational, destinul sub rezerva feliei de hazard (pornind de la niv. individual, colectiv, de grup, tara, aliante, uniuni, la niv. planetar si scara interplanetara) afectandu-ne pe absolut toti pana la unul, deopotriva, temporo-spatial, conferindu-ne: eliberarea, transformarea, starea de captivitate sau extinctia.
    Demonstrat stiintific, ca singura constanta in univers, SCHIMBAREA, opereaza in sens pozitiv sau negativ, f.ctie de frecv. vibrationala accesata: inalta, pura, rafinata, elevata, cu consecinte benefice, sau joasa cu urmari corelative, de preferat, cuanta de aur, in logica fireasca a lucrurilor si fenomenelor, in rezonanta cu normele universale, precise si eterne, fata de care, personal, ma straduiesc sa ma raportez. Na, ceva nou sub Soare?!

  • Led Zeppelin — Straight From Hell!

    http://www.jesus-is-savior.com/Evils%20in%20America/Rock-n-Roll/led_zeppelin.htm

    David Bowie: “Rock-ul a fost mereu muzica diavolului, nu ma puteti convinge ca nu-i asa. Sincer, cred tot ceea spun, rock and roll este periculos … Simt ca noi doar vestim ceva chiar mai intunecat decat noi insine. Acolo de unde am vazut ca e condus, aduce era intunericului.” (DAVID BOWIE, Rolling Stone, February 12, 1976, p. 83).

    https://saccsiv.wordpress.com/2016/01/27/artistul-satanist-david-bowie-si-a-lansat-albumul-blackstar-cu-doua-zile-inainte-de-a-muri-analiza-vigilant-citizen-universul-ocult-al-lui-david-bowie-si-intelesul-lui-blackstar/

    Bob Dylan şi-a vândut sufletul diavolului la propriu

    https://www.youtube.com/watch?v=qgpaJRnq1bE

  • Si cate vedete indragite si-au vandut sufletul diavolului, in plina glorie, apeland la droguri, otravurile care ucid!
    Am importat si ne-am lasat sedusi de mirajul acordurilor, obiceiurilor si ritualuri sataniste care ne omoara cu zile, noaptea, tinerii prin cluburi!!! Ce vremuri amare traim! Sa nu uitam ca, niciodata nu-i prea tarziu sa ne revenim si sa ne salvam sufletul. “Ai cazut, RIDICA-TE!”, ca de cazut, cadem fiecare in moduri felurite. Ridicarea se contabilizeaza in vesnicie!