Politică

Ruga pentru parinti



Bătrânii. România îi batjocoreşte cu sadism de 20 de ani. Îi ţine în foame şi în frig. Sunt umiliţi, bruscaţi de funcţionari, uitaţi de copii, călcaţi de maşini pe trecerea de pietoni. Sunt scoşi la vot, ca vitele, momiţi cu un kil de ulei sau de mălai de care, dinadins, au fost privaţi prin pensii de rahat. Vite slabe, flămânde şi bătute, asta au ajuns bătrânii noştri. Câini ţinuţi afară iarna, fără măcar o mână de paie sub ciolane.

Dar, ce e cel mai grav, sunt nefolosiţi. O fonotecă vie de experienţă şi înţelepciune a unei generaţii care a trăit atâtea grozăvii e ştearsă de pe bandă, ca să tragem manele peste. Fără bătrâni nu există familie. Fără bătrâni nu există viitor.

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • scuze ca las comentariul aici dar cand dau la older posts, pagina 2 merge perfect. Cand vreau sa trec la pagina 3 imi returneaza aceasta eroare:
    Bad Request
    Your browser sent a request that this server could not understand.

    Size of a request header field exceeds server limit.
    Eu sper sa fie de la mn, dar iti las acest mesaj sa testezi si tu, poate e o eroare generala.

  • In urma verificarilor efectuate nu au fost depistate probleme la nivel de server ce ar putea duce la aparitia erorilor de pe site.

    In mod normal erorile ar trebui sa dispara in urma stergerii cookies din browser-ul internet folosit si a inchiderii tuturor instantelor deschise.