Politică

Românii NU fac parte din Europa lui Iohannis de la Cotroceni

iohannis-receptie1Gestul rușinos făcut de Klaus Iohannis de a oferi invitații cu dedicație doar acoliților și subordonaților săi la recepția de Ziua Europei de la Palatul Cotroceni arată cenzura dintre o elită coruptă, autistă și anti-națională și restul poporului român. Pentru Klaus Iohannis, Ziua Europei este doar pentru gașca lui de corifei îmbuibați și corupți, care stăpânesc la apelul bocancilor România la ordinele Bruxellului? Să refuze lideri de opinie și să retragi invitația unui lider de partid naționalist arată clar că pe Klaus Iohannis îl interesează doar yesmeni și ceea ce i se dictează de la Berlin și Ankara, adevăratele capitale ale Europei și mai nou și ale României.

Deputatul Bogdan Diaconu i-a dat președintelui o replică usturătoare: îl acuză că e sluga lui Angela Merkel și a lui Recep Erdogan și că acesta consideră Cotroceniul moșia personală, ca apartamentele din Sibiu. Președintele care nu a organizat o recepție de Ziua Națională pe motiv de Colectiv s-a grăbit să organizeze o recepţie de Ziua Europei la Palatul Cotroceni. Pentru preşedintele sas este mai importantă Ziua Europei decât Ziua Națională? Gafa lui Klaus Iohannis, care crede că Palatul Cotroceni este moștenire de familie, nu sediul instituției prezidențiale, arată ignoranța președintelui și disprețul acestuia față de români în general. Poate e mai bine așa, în sfârșit românii și-au dat seama că Ziua Europei are legătură doar cu Klaus Iohannis,”partidul meu” și serviciile secrete obediente intereselor străine, nu cu poporul român și România. Klaus Iohannis și gașca sa au sărbătorit cu vin și whiskey Ziua Europei, iar românii au aniversat cu lacrimi, rugăciuni și slujbe religioase Ziua Independenței de la 1877 și jertfa dorobanților și roșiorilor de la Grivița și Plevna, alături de armata țaristă.

Mitropolitul IPS Andrei a surprins la aniversarea Independenței de Stat de la Cluj-Napoca semnificația zilei de 9 mai, referindu-se la eroismul ostașilor români, care au murit în lupta cu turcii la Plevna și sunt îngropați alături de camarazii ruși în fața altarului bisericii ortodoxe din această localitate. Pe 9 mai, românii au vibrat pentru eroii Războiului de Independență, nu pentru Ziua Europei, care înseamnă tot mai mult pentru neamul nostru: sărăcirea populației, vânzarea pământului strămoșesc la străini, cotropirea economiei naționale de către multinaționale rapace ce-și ascund impozitele în ”Panama Papers”, jecmănirea de către bănci a cetățenilor care s-au împrumutat pentru o casă, impunerea agendei LGTB împotriva familiei și valorilor tradiționale, conducerea țării prin delegați ai ambasadelor străine etc. Cu o astfel de Europă debilă, românii nu mai au nicio legătură. Petrecerea lui Klaus Iohannis cu camarila sa la Cotroceni de Ziua Europei pare să fi devenit o adevărată insultă la suveranitatea și independența poporului român obținută cu jertfe, începând cu 9 mai 1877. Avem de a face de fapt cu o Românie care pe 9 mai sărbătorește Independența și Suveranitatea și cu o clasă subțire și suprapusă pusă pe jaf, care aniversează intrarea României în UE, pentru a fi exploatată economic și moral sub jugul Bruxellului. Cine nu a fost invitat pe 9 mai la Palatul Cotroceni, reprezintă de fapt adevărații patrioți și responsabilii țării și, nu în ultimul rând, poporul român suveran și independent.

Autor: Ionuț Țene

Sursa: Napoca News

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • D-le Tene inceara la psihiatrie ca poate isi face mila vreun doctor si te interneaza. Ar fi bine sa nu mai scrii nimic pana iti revii.