Analize și opinii

România va avea marele GHINION de a sărbători în 2018 Centenarul Marii Uniri avându-l pe unul dintre cei mai mari DEZBINATORI din istorie pe post de „Președinte”!

…Știu că ți-ai început, de timpuriu, campania electorală pentru prezidențialele din 2019. Știu că te-ai apucat brusc să umbli prin țară și să asculți cu „atenție și îngrijorare” păsurile oamenilor, în condițiile în care din 2014 și până acum orice altceva a contat mai mult pe agenda ta.

Klaus-Iohannis-presidential-campaign

Dar cel mai greu de înghițit este faptul că, până la alegerile din 2019, România va avea marele GHINION de a sărbători în 2018 Centenarul Marii Uniri avându-l pe unul dintre cei mai mari DEZBINATORI din istorie pe post de „Președinte”! …Poate că e o ultimă lecție amară de proporții pe care o mai avem noi, românii, de învățat. Poate că e o ultimă umilință națională pe care o mai avem de îndurat – faptul de a fi reprezentați într-un an atât de important de unul care nu poate decât „comemora” ceea ce pentru noi e mare motiv de SĂRBĂTOARE… Un lucru e sigur, însă. Oricât de mult te vei strădui de acum înainte să-ți făurești măști electorale care să te arate publicului ca om dotat cu simțire de om, românii care au o inimă VIE în piept îți vor percepe falsitatea. Chiar și atunci când îți duci mâna la piept, în momentul în care se intonează imnul. Și când, de fapt, vrei să te asiguri că mai e ceva acolo, în partea stângă, dincolo de coaste…

DESTINUL acestui popor nu va mai tolera niciun surogat. Pentru România, vine timpul unei schimbări reale. Una care va elimina falsele monede de pe piață. Pentru România, se apropie cu pași repezi timpul unei transformări reale, profunde, care nu are nicio legătura cu așa-zisa „politică altfel” pe care o mimezi tu facil cu talentul unui cabotin ce-și spune singur „politruc”.

…Fie să FIM! Timpul nu mai are răbdare…

Autor: Liviu Plesoianu

Sursa: Liviu Plesoianu

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu