Politică

Romania – 2012 – Raza de Speranta

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Imi pare ffff rau, dar indatorarea tarii s-a facut NU pt intrarea in UE si NATO. Verificati cifrele, in ultimii trei ani, de cind la cirma se afla PDL-ul condus de Basescu, datoria tarii s-a DUBLAT! In aproape 20 de ani TOATE guvernele au facut datorii de vreo 44 de miliarde de euro, si in numai trei ani am ajuns la 88! In plus, multi bani s-au luat pe sest de la banci private, la dobinzi mai mult decit inrobitoare!
    Flota NU a fost vinduta pt a se intra in UE, ci pt a face vesnicul ministru al Transporturilor, Basescu, rost de bani (acelasi ministru care a aprobat punerea la dispozitia minerilor de garnituri de tren care sa-i aduca in Bucuresti pt a-i snopi in bataie pe protestatarii pasnici din Piata Universitatii!)
    Si-mi pare din nou rau, acum nu e pt prima oara cind oamenii se revolta. Anii 90 au fost ani de efervescenta revolutionara si de contestatare critica a regimului iliescian – spun asta pt ca am participat activ la proteste. Generatia mea nu inghitea nesimtirea guvernantilor, precum cea a tinerilor de azi si eu cred ca de aceea noi, cei care am trecut de 30 de ani, am reusit sa o ducem cit de cit mai bine, sa avem perspective mai bune decit au tinerii de azi.