Analize și opinii

Revoluția Americană 2.0

american-revolution-2.0Primele scântei ale revoluției au început deja. Asistăm la o luptă surdă pe pământ american, pe care BBC-ul ne-o prezintă ca fiind campania electorală pentru alegerile prezidențiale. În momentul în care Donald Trump a fost cotat cu șanse mari să devină candidatul republican pentru alegerile prezidențiale din 2016, sistemul și-a activat scuturile. Evident, Obama nu are DNA, așa că Trump nu este amenințat cu arestarea, dar uriașul mecanism de propagandă coordonat de la Casa Albă via Langley le arată americanilor zilnic că albul este negru și invers.
Opiniile trebuie să fie cenzurate pentru că impostura numită ”politicaly corect” este noua religie iar Trump este un eretic. Marea problemă pentru establishment este că Trump este un eretic care a apucat deja să trezească din amorțeală milioane de ”drept credincioși” care au înțeles că să mori de foame în ”țara tuturor posibilităților„ pentru a purta un război în Orient este profund greșit, mai ales când porți acel război de unul singur și sunt semne că îl poți pierde.

Donald Trump a declarat:

”Ar fi mai bine cu Saddam Hussein şi Gaddafi la putere? 100%! Categoric. Şi ce se întâmplă cu abuzurile în ceea ce priveşte drepturile omului? Şi ai impresia că astea nu se întâmplă oricum în aceste momente? E mai rău acum ca oricând.”

“Pentru a fi corecți cu Putin: dvs. spuneți că el a ucis oameni. Eu nu știu nimic. Puteți să o demonstrați? Care sunt numele jurnaliștilor pe care el i-a ucis?”

Aceste două declarații au avut rolul de a împărți America în două. Asistăm acum la formarea taberelor. Este evident că mare parte a structurii de forță înclină spre ”normalitatea” de tip Hillary Clinton, dar și Trump are aliați puternici la Pentagon în FBI și CIA, care nu trebuie să înțeleagă pentru că știu deja că acțiunile din ultimii ani ale SUA sunt calea sigură către al Treilea Război Mondial.

Predicții

Donald Trump nu poate ajunge președinte al Statelor Unite ale Americii. Acest lucru este foarte clar. Direcția dată de propagandă inoculează maselor că republicanul Trump trebuie să fie văzut ca un element ce crează nesiguranță – cum să ajungi președintele SUA și să dorești pace cu Rusia? Cum să ajungi președinte în SUA și să recunoști că Washingtonul a distrus stabilitatea din Orientul Mijlociu și a creat criza mondială actuală? Cum să ajungi președinte în SUA și să nu-ți minți poporul?

Da. Trump este o amenințare pentru actualul sistem american și Trump nu trebuie lăsat să câștige indiferent de câte voturi poate obține. Hillary Clinton este predictibilă și manevrabilă, iar actualul establishment american nu poate pune în locul marionetei Obama un tip cu personalitate pentru că azi vrea pace cu Rusia, mâine vorbește deschis despre situația din Orient și poate, poimâine va spune că Patriot Act a devenit adevărata constituție a SUA încă din 2001 și asta ar distruge mitul libertății americane.

Este greu de crezut că se va recurge la un scenariu de tipul J.F.K pentru că în epoca Internetului și a camerelor de supraveghere acest gen de acțiune este greu de executat, dar vor exista măsuri extreme.

În vara acestui an trebuie să privim Statele Unite într-un alt mod pentru că protestele din Atlanta, Ferguson și mișcarea Occupy Wall Street au fost simple focuri de paie față de ce va urma. Vom avea parte de o Revoluție Americană în sistem live stream care ne va arăta nivelul de frustrare al americanilor și care va spulbera mare parte din mitul american legat de alegeri, de vot și în general de libertățile pe care Washingtonul le prezintă frumos dar nu le aplică.

Milioane de oameni în stradă (să nu uităm că mare parte din americani dețin arme de foc), Garda Națională în Washington Square și în centrele marilor orașe. Revolte în corporații și instituții – practic vom asista la căderea unor mituri.

Donald Trump nu va ajunge președinte în SUA dar va schimba America pentru că adevărul spus tare și în fața camerelor de filmat sparge oglinzile trucate care au arătat americanilor doar mesaje de propagandă fără să le prezinte și realitatea crudă în care se află lumea. Acest an 2016 va schimba paradigma de gândire de la internațional la național, de la impunerea democrației în Orientul Mijlociu la asigurarea socială și șomajul de acasă.

 Autor: Alexandru David

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • – Jeff Rense & John Friend – A Manufactured History & The War on Whites
    https://www.youtube.com/watch?v=moNGUyLy-4c

    How White Guilt Liberals Think:
    Whites are oppressors
    Non-Whites are victims
    But race doesn’t exist
    Yet I love racial diversity
    And I celebrate our differences
    Because we’re all the same
    So let’s destroy diversity
    By mixing together
    But only in White countries