Politică

Răzvan Savaliuc: ”Lustrația procurorilor, o prioritate națională! Binomul toca 3000 euro/zi pe filajul unei ținte!”

Romania se confrunta cu o realitate pe care nimeni nu o mai poate ascunde. Marile parchete au fost folosite de niste mafioti care au condus SRI, sub Traian Basescu, ca arma de distrugere a elitelor Romaniei si obtinere a unui control total asupra intregii tari, a clasei politice, presei, mediului de afaceri si sistemului judiciar.



Marea tradare nationala a reusit: datorita unor procurori si judecatori, care la comanda au semnat pactul cu diavolul si au incupat, arestat, aruncat in inchisoare si distrus oameni, valori, afaceri si interese comunitare si nationale. In mod abuziv, ilegal, pe o legislatie oculta: protocoalele prin care SRI, marile parchete si anumiti judecatori au creat mijlocul de distrugere in masa a oricarei rezistenta din partea politicului si societatii in general.

Acesta a fost scopul protocoalelor, sa ofere procurorilor de la marile parchete confortul ca nu ar incalca legea si ar actiona legal cot la cot cu ofiterii serviciilor de informatii. Sau ca orice s-ar intampla, in final li se va oferi imunitate totala. De fapt a fost mai mult de atat: protocolul SRI-PICCJ (semnat in 2009 de George Maior, Florian Coldea si Laura Kovesi) a fost instrumentul prin care procurorii au fost aserviti SRI, au fost obligati sa faca dosare pe “marfa” venita de a SRI si sa raporteze ofiterilor SRI stadiul fructificarii informatiilor furnizate de SRI.

Daca vreunul dintre procurori nu doreau sa execute misiunile trasate pe baza de protocoale ori de planuri de actiune, ajungea imediat ostracizat, constrans, amenintat, daca nu chiar inculpat. Pentru ca sistemul asta a cultivat permanent, pe resursele statului, detinerea de informatii compromitatoare despre orice persoana, care sa poata fi transformate oricand, la nevoie, in dosare penale.

Rezultatul acestei politici de tip mafiot – din pacate cu sustinere externa in schimbul cedarii unor importante resurse nationale – s-a concretizat in ascultarea in ultimii 12 ani a peste 6 milioane de romani (toata populatia activa, aflata in campul muncii). Sute de mii de mandate de ascultare. Au fost cheltuite pe ascuns zeci de miliarde de euro pe aceste interceptari si filaje ale SRI, serviciu care a devenit un mamut, cu peste 12.000 de angajati, cu salarii uriase, care oficial – pe cifrele de la buget – tocau jumatate de miliard de euro anual. Va prezint mai jos, in premiera, un document emis de un vestit procuror-unealta de la DNA, care atesta sub proprie semnatura ca SRI cheltuia pe urmarirea a doar doua persoane pana la 3000 euro/zi!

Poate intr-o zi vom afla cate miliarde de euro au fost sifonate din avutia nationala de SRI in ultimii 12 ani, pe protocoalele cu marile parchete. Sa nu uitam ca fosta ministresa a Justitiei Raluca Pruna a scapat porumbelul ca numai pe aparatura de interceptare a SRI (achizionata fara baza legala) s-a cheltuit 1 miliard de euro. Romanii traiau cu greu cu 100-200 euro pe luna si talharii astia tocau pana la 3000 euro/zi sa fileze o persoana! Cu ce drept? Cine le-a permis sa cheltuie asemenea averi? Sa faca ce? Ce a castigat Romania cheltuind asemenea averi?

Sunt convins ca daca Romania nu are azi autostrazile terminate, suficiente spitale si scoli, acest lucru se datoreaza si manoperelor SRI-ului condus de Maior si Coldea, care a reusit sa determine politicul sa-i mareasca bugetul necontenit, de la an la an, cu sume astronomice. Baietii astia au tocat averi fabuloase ca sa se joace de-a interceptarile!

Nu mai dezvolt modul in care indivizii acestia au distrus Romania, si inca se plimba liberi si chiar detin functii importante.

Revin la problema procurorilor de la marile parchete, care au acceptat sa lucreze pe o legislatie oculta, si sa fie partasi la vanatoarea de romani. Acestia au actionat in perfecta cunostiinta ca incalca legea. De la dreptul la un proces echitabil si pana la art. 7 din Legea 303/2004 care interzice colaborarea magistratilor cu ofiterii de informatii, sub sanctiunea destituirii din functia detinuta. Acesti procurori, care au batut palma cu SRI pe protocol, asa cum a actionat procuratura comunista pe vremea Securitatii, sunt cancerul sistemul de justitie. Apreciez ca sunt circa 300 din cei aproximativ 2700 de procurori din intregul sistem judiciar. Majoritatea lor sunt concentrati la DNA, PICCJ, DIICOT si PTB.

Acesti procurori sunt un real pericol public. Ei au devenit niste “masini de distrus destine”, cum recunostea insusi Mircea Negulescu. Au lucrat pe marfa livrata de SRI. Au folosit culoare construite de Binom cu anumiti judecatori. Unii au semnat rechizitorii servite direct de ofiteri ai SRI. Au ascultat demnitari ani in sir, pe unii peste 10 ani continuu. Au anchetat cu pistolul pe masa, amenintand, santajand, doar doar sa obtina un denunt, o recunoastere. De multe ori ca intrument de santaj au fost folosite familiile celor anchetati: copii, soti, parinti, chemati la audieri in camerele invecinate, pentru ca acuzatii sa cedeze psihic. Falsificarea de probe a fost la ordinea zilei, flagratul a fost inlocuit cu denuntul, distrugerea psihica, asasinarea economica prin sechestre pe conturi, defilarea in catuse si trimiterea in judecata fara niciun fel de probe pertinente au fost metodele preferate. Atunci cand judecatori le-au stat in cale si nu au vrut sa dea condamnari, i-au transformat pe acestia in tinte! Ca sa-i sperie, sa-i “invete minte”. Animalele astea sunt inca in functii in marile parchete. Ascunse la diferite nivele. Sunt un cancer national. De acesti indivizi nu putem scapa decat prin lustratie! Altfel vom avea o justitie bolnava in continuare, fara sanse sa se insanatoseasca. Cred ca politicul trebuie sa se axeze pe cateva prioritati pentru a face curat in sistemul judiciar:

– sa denunte prin lege protocoalele ca fiind acte ilegale;

– sa obtina de la SRI si parchete, prin ministerele de resort, si chiar prin CSAT, componenta echipelor mixte de procurori-ofiteri ai serviciilor de informatii (n.n. – acualul director al SRI Eduard Hellvig a recunoscut public ca au existat sute de echipe mixte);

– sa reglementeze prin lege ca toti magistratii care au lucrat pe protocoalele ilegale si in echipe mixte sa fie destituiti de drept din functia de magistrat, inclusiv cu pierderea pensiei de serviciu;

Numai asa vom avea siguranta in Justitie. Numai asa vom avea garantia ca nu ne calca in picioare niste procurori care si-au vandut credinta, sau niste judecatori care au acceptat sa lucreze in “parteneriat de nadejde” cu anumiti procurori.

Acesti magistrati – putini la numar – au distrus increderea romanilor in justitie si trebuie sa plece. Cum au putut sa-si vanda atat de usor credinta cand au salarii de 5000 euro pe luna?

Legea lustratiei in magistratura trebuie data! Pentru ca nimeni sa nu mai indrazneasca sa se joace cu vietile si averile oamenilor! Avem deja doua precedente: Securitatea de pe vremea lui Ceausescu si noua securitate nascuta in vremea lui Basescu. Lasate nepedepsite, asemenea atrocitati pot reaparea sub alte forme.

Opinez ca semnatarii protocoalelor trebuie inculpati si trimisi in judecata. Deja sunt zeci de denunturi si plangeri penale la PICCJ pe numele lui Maior, Coldea si Kovesi.

Doamne, aceasta Kovesi, ce creatura! Cum poate minti! A girat si incurajat tot dezastrul facut de SRI-DNA! Ce adunatura are in jurul ei! O doare in cot de sutele de achitari de rasunet, de vietile distruse, de imensul rau facut natiunii, de deciziile Curtii Constitutionale! Declara ca nu-si va da demisia, desi CCR a decretat ca presedintele Klaus Iohannis e obligat sa o revoce. Orice magistrat cu capul pe umeri nu mai astepta sa decida presedintele sa o zboare din functie. Isi prezenta imediat demisia.

Laura Codruta Kovesi e intruchiparea fidela a Binomului SRI-DNA. O mincinoasa patologica. O distrugatoare de destine. O paracioasa a Romaniei si o pupatoare de clante la marile ambasade. Se lauda cu cati a bagat la puscarie! Pretinde ca e magistrat. Uitati-va bine la ea! N-as vrea sa fiu in pielea ei cand va ajunge sa achite nota de plata. Sunt convins ca va ajunge inculpata!

Cati ca ea sau poate mai rai au zamislit protocoalele cu SRI in sistemul judiciar? Cred cu tarie ca lustratia magistratilor care au lucrat pe protocoale cu serviciile de informatii e singura cale ca romanii sa redobandeasca sentimentul sigurantei atunci cand viata ii aduce in fata sistemului judiciar.

Autor: Razvan Savaliuc

Sursa: Correct News

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Sefii MARILOR PARCHETE, MARILOR PROIECTE, MARILOR INSTITUTII CONSOLIDATE ALE STATULUI, au fost numiti in functii de PRESEDINTELE de la vremea respectiva. La 3000 euro filajul/zi este imposibil ca PRESEDINTELE prin consilierii, consiliera de suflet, servicilie intelligente, echipa tehnica logistica de GARAJ sa nu cunoasca realitatile obiective, strategiile, CONSECINTELE GRAVE asupra economiei, agriculturii, patrimoniului national, cercetarii, armatei, justitiei, mediului inconjurator, asupra neamului in care avem radacinile, tehnici agreate de oficialii partenerilor externi. Exista un Dumnezeu adevarat, lumina din lumina, din fata judecatii caruia nu ne putem ascunde la infinit nici in gaura de sarpe. Iarta-ne Doamne, ca nu stim ce facem!