C O N T R A P R O P A G A N D Ă

Răzvan Savaliuc despre planul MINERVA și cum se distruge România în mod organizat

Planul MINERVA.Daca in 6 luni PSD nu lichideaza politia politica din aceasta tara va cadea prada fortelor oculte din servicii si parchete, precum si a propagandei finantata ocult de sustinatorii institutiilor de forta, potrivit jurnalistului Răzvan Savaliuc care subliniază acest aspect într-un editorial din Lumea Justiției.

”In Romania, transformata sub regimul Basescu in colonie, cu un actual presedinte autist care nu face decat sa preia mesajele propagandei sorosiste, puterea politica a fost distrusa programat si inlocuita cu marionete impuse de afara. Totul s-a operat cu ajutorul serviciilor secrete, a marilor parchete, precum si a autoritatilor fiscale de control – care au devenit asa cum a recunoscut creatorul Traian Basescu “un stat mafiot”.

Parlamentul a fost discreditat si adus in stare de paralizie politica, zeci de senatori si deputati fiind urmariti penal, arestati, trimisi in judecata, acuzati de ANI de conflicte de interese, si supusi linsarii mediatice de o propaganda platita ocult prin servicii. Mass media a fost distrusa, “mogulii” de presa bagati la inchisoare, iar cele mai importante posturi de televiziune si publicatii au fost inchise sau aduse in stare de insolventa, pentru a fi preluate de paravane ale serviciilor. Nicaieri in Uniunea Europeana nu s-a intamplat un asemenea pogrom impotriva presei, fiind evident atentatul institutiilor de forta impotriva libertatii de exprimare”, scrie Răzvan Savaliuc.

Jurnalistul consideră că cea mai grea lovitura s-a dat mediului de afaceri romanesc, care a fost decimat cu parchetele si cu ANAF-ul pentru a se face loc multinationalelor, primele la scutiri fiscale si facilitati guvernamentale, si niciodata urmarite penal sau controlate de fisc. Mi mult, Savaliuc atrage atenția că toti liderii politici, mogulii de presa si toti oamenii de afaceri romani importanti au primit etichete de “penali”, in vreme ce Romania a trecut sub o influenta straina fara precedent. Succesul urias in alegeri al “penalilor” PSD s-a datorat tocmai faptului ca romanii au inteles pericolul distrugerii a tot ce e romanesc cu ajutorul institutiilor de forta, iar votul lor a fost o reactie de aparare in fata a ceea ce este antiromanesc.

”Exista informatii ca personaje din afara au impus Romaniei si Moldovei un plan numit MINERVA, de preluare a controlului asupra Romaniei prin arma catuselor, stiindu-se ca in aceste tari in care exista mica coruptie generalizata de pe vremea comunistilor (cand totul se rezolva cu bacsis) orice roman isi doreste sa vada corupti la inchisoare. Un plan similar s-a incercat si in Polonia, dar nu a prins. Planul a vizat formarea de dosare penale tutoror liderilor politici si factorilor decidenti importanti din politica, aparat guvernamental, presa, mediu de afaceri, astfel incat nimeni sa nu mai apere Romania si, cu ajutorul institutiilor de forta, sa se impuna o conducere dirijata din afara.

Sursa: Sokant.ro

Related Posts

One Response “Răzvan Savaliuc despre planul MINERVA și cum se distruge România în mod organizat”

  1. Epistemologul says:

    Chiar dacă MINERVA ar înlătura toată clasa politică şi managerială, nu ar fi în detrimentul României, chit că românii nu gândesc aşa, obişnuiţi cum sunt, din vremea comunismului, cu “mici bacşişuri” (aş spune din timpul lui Cantemir). Domnule Savaliuc, hoţul nu apără România, ci pe el însuşi (Dragnea e doar un exemplu). Mafioţii şi apără interesele lor, nu pe cel naţional. Dacă lucrurile ar sta altfel, am avea acum un capital autohton, care s-ar lupta cu cel transnaţional. Dar cine să se lupte? Nişte semidocţi bolnavi de lăcomie şi desfiguraţi de patima măririi? Nişte oameni incapabili să înţeleagă tot ce depăşeşte cercul intereselor personale? Nişte oameni şantajabili şi/sau cumpărabili? Ei ar putea să lupte cu “pericolul distrugerii a tot ce e romanesc”? Nu ştiu dacă eşti conştient, dar te-ai pus în slujba acestor mafioţi autohtoni, pe care îi prezinţi ca fiind preferabili celor străini doar fiindcă sunt “ai noştri”. Ori eşti naiv, ori eşti un “tonomat”.

Let us talk about
Name and Mail are required
Join the discuss