C O N T R A P R O P A G A N D Ă

Război total între PNL și USR-PLUS: cine trage cui preșul mai acrobatic. Vorba ceea: încaieră-i, drace!

Măsură dură luată de PNL după ce doi membri ai TNL Cluj au distribuit pliante false în numele USR – PLUS.“Tineretul Național Liberal dezaprobă iniţiativa avută de doi foști membri ai filialei TNL Cluj-Napoca, de a difuza pliante cu citate controversate din declaraţiile unor membri ai Alianţei USR-PLUS.

Această acţiune individuală reprobabilă nu reflectă spiritul şi comportamentul Tineretului Naţional Liberal şi din nefericire nu a fost niciodată adusă în atenţia Biroului Executiv al TNL.

Menționăm că aceasta acțiune vine în contradicție flagrantă cu strategia de campanie hotărâtă de echipa de campanie a Partidului Național Liberal.

Deoarece acţiunea individuală a celor doi foşti colegi nu a fost dezbătută şi asumată în forurile de decizie ale TNL, iar consecinţele acestor acţiuni au adus grave prejudicii imaginii şi prestigiului Tineretului Naţional Liberal, Biroul Executiv al TNL a luat decizia, în unanimitate, de a-i exclude pe cei responsabili din rândurile Tineretului Naţional Liberal”, transmite TNL.

Sursa: Stiri pe surse

Related Posts

4 Responses “Război total între PNL și USR-PLUS: cine trage cui preșul mai acrobatic. Vorba ceea: încaieră-i, drace!”

 1. realistul says:

  În concluzie 92% dintre rumâni “nu e oameni e săraci”. Cu cine doresc să-i înlocuiască pe rumâni neoliberalii de la USR-PLUS?

 2. vlad tepes says:

  Lasand la o parte incidentul asta nesemnificativ intre PNL si USR-PLUS, este incredibil ce pot debita anarhistii neomarxisti din Uniunea lui Soros din Romania!! Astfel de afirmatii daca ar fi puse vreodata in practica, i-ar face mici copii in a da legi sataniste, pe nazisti si bolsevici la un loc!!

 3. ... says:

  Vezi Mega Afacerea cu FETUSI UMANI AVORTATI, investigatiile privind “Big Abortion”, “Stem Express”, declaratia lui Rockfeller fondatorul Big Pharma in viziunea NOM…

  Vezi!

  Hristos a Inviat!

 4. Goimii, capul jos says:

  https://www.cotidianul.ro/fostul-ambasador-sua-impreuna-cu-presedintele-raiffeisen-bank-si-cu-don-lothrop-construiesc-un-oras-langa-cluj-napoca/

  oras special de lux cu locuinte de lux pentru “alesi”, pentru ev rei. goimii sa nu cumva sa ridice capul, pot sta si in saracie….politica din ultimii 30 de ani o demonstreaza din plin…

Let us talk about
Name and Mail are required
Join the discuss