Politică

Război informaţional condus de ONG-urile finanţate de Soros şi proteste în Europa

soros-fergie12Bombardamentele Rusiei asupra pozițiilor SI din Siria au pus în mișcare mașinăria dezinformării. Din care nu putea lipsi omul care face și desface guverne, miliardarul George Soros.

Aviația rusă a efectuat primele raiduri asupra pozițiilor ISIS din Rusia la 30 septembrie. După cererea de ajutor militar formulată de președintele Bashar al-Assad și OK-ul dat de Senatul rus, în cursul după-amiezii de miercuri au avut loc primele zboruri asupra țintelor. Dar mașinăria dezinformării fusese activată înainte de primele lovituri aeriene.

Organizația ”White Helmets”, sponsorizată de George Soros, unul dintre cele mai mari ONG-uri prezente pe teritoriul sirian, a pornit tăvălugul dezinformării, potrivit Global Research. Pe contul de Twitter al organizației au început să curgă informații despre ”dezastrul provocat de ruși” în Siria. Demonstrat de cei de la White Helmets cu fotografia unei fetițe, plină de sânge, care ar fi fost rănita, alături de alți civili, în raidurile aeriene ruse.

În Europa continua protestele. Vineri, 2 octombrie a.c., în orașul Newcastle din Marea Britanie a avut loc un mare miting împotriva refugiaților musulmani și a Islamizării Europei. La protest au participat circa 5000 de britanici, care au recurs la violențe împotriva forțelor de ordine, titrează Dailymail.

Referinte:

http://www.activenews.ro/externe/Rusia-bombardeaza-ISIS-in-Siria-pe-Internet-a-inceput-RAZBOIUL-informational.-ONG-ul-lui-Soros-s-a-pus-in-miscare-125275

Fierbe Marea Britanie! Miting violent împotriva refugiaților musulmani și a Islamizării Europei la Newscastle (Video)

Sursa: Trezirea la realitate