Politică

Rataciti in Imperiul Haosului

chaos-conquers-the-world-1680x1050Ne-am ratacit si nu mai stim incotro. Omenirea a luat-o pe scurtatura si s-a ratacit. S-a inchinat idolului numit Tehnologie si preotilor lui si a pornit in goana catre prapastie. Au comprimat timpul dar si  constiintele, au visat visul american si-au dorit sa  le fie totul usor si s-au molesit si acum le este totul greu. Au invatat sa stea intre bine si rau si au aflat ca nu exista un asemnea loc, ci este doar anticamera raului.

Suntem in momentul de trecere de la Imperiul Haosului dirijat din ascuns de America prin intermediul caruia trebuia sa tina lumea in sah si la distanta  pe cei „neintegrati” care puteau ameninta  lagarul occidental – la haosul real, nedirijat, improvizatia libera din momentul in care toate scenariile au fost date peste cap. America din pozitia de lider global trebuia sa intreprinda anumite actiuni pentru a provoca un raspuns din partea oponentului, afland astfel pozitia si urmatoarea miscare a adversarului. Dar iata ca Rusia dupa ce nu a mutat o vreme, acum i-a cam facut knockout in Siria. Bineintels, mai mult la capitolul imagine, pentru ca militar America a obtinut destul de mult in Orientul Mijlociu. Asistam totusi la o incredibila inversare de poli – China si Rusia au luat locul Americii si Europei in credibilitate si eficienta. Occidentul se mai tine in Hollywood, in  puterea de penetrare a culturii occidentale prin intermediul mijloacelor media. Pana cand vom vedea noul scenariu american pus in scena, probabil al treilea razboi mondial va fi in plina desfasurare.

In conflictul din Siria avem deja doua mari puteri ( Rusia si America) si doua coalitii – Rusia,CHINA,  Irak, Iran, Siria de o partea si America, Marea Britanie, Turcia, Franţa, Germania, Qatar şi Arabia Saudită

Kissinger iese si spune:”let Russia defend ISIS..”si rezuma tot circul din jurul ISIS- Siria. Poate candva se va turna o comedie despre cum s-au „luptat” americanii, mai bine zis Coalita Internationala cu ISIS. Cum aruncau ei din gresala provizii teroristilor si cum au tras un an de zile si nu i-au ochit, si cum aia cu cat erau bombardati mai mult, cu atat cresteau mai mari, despre cat de revoltatii au fost americanii  cand au vazut ca rusii chiar ii bombardeaza pe teroristii aia „ de eliberare” antrenati de CIA. Brzezinski era si el ingrijorat ca Rusia a distrus toate facilitatile CIA din Siria.

Acum 30 de ani era o rusine daca se afla ca America cheltuie miliarde pentru a indeparta de la putere lideri nedoriti, dar alesi democratic. Astazi totul se face fatis, sunt aprobate de catre Congres bugete pentru a-l inlatura pe Asad si pentru a destabiliza Ucraina. Se simteau atat de credibili in fata unui public indobitocit de nestiinta – (NU EXISTA DEMOCRATIE CAND 95% DIN PUBLIC ESTE IMBECILIZAT DE TV), dar iata ca foarte multi s-au trezit si lucrurile s-au complicat, scenariile trebuiesc schimbate.

In Romania,  am fost educati sa urmam instructiunile de la „ centru” si mai ales de la Vest, dar iata ca Vestul a ajuns pe camp si noi dupa el. Ei cumva stiau ca este posibil sa ajunga pe camp, aveau semnale, ca economia  nu mai are sustinere, turbocapitalismul si industrialismul alieneaza omul, distruge mediul, valorile morale, etc. Stiau ca resurse nu mai sunt – la ei si chiar si in coloniile pe care le jumulesc- prin urmare : joaca s-a terminat, trebuia gasita o formula noua de exercitare a puterii. Dar noi? Noi saracii abia ajunsi pe camp, in maracini, ne tinem tare pe directiile primite de „ integratorii” nostri. Cum naiba sa plecam? Abia am ajuns. Ce conteaza unde? Ne-am zdrobit atat, am ajuns sa indeplinim toate cerintele integrarii, am facut toate eforturile si cheltuielile.

Pana sa ajungem noi in spatiul Schengen iata ca a fost desfiintat de teama imigrantilor; inca nu avem drepturi depline in UE si jumatate din membri UE sunt pe cale sa plece din Uniune; pana ajungem noi sa adoptam euro, euro n-o sa mai fie, va fi probabil Amero. Nici stapanii nu mai stiu incotro. Romanii, cei „integrati” sunt hilari si agasanti in acelasi timp pentru stapanii occidentali. Cei din urma se afla in situatia de a fi nevoiti sa ne dea indicatii fara ca ei sa stie in ce directie merg. Tocmai d-aia pana se lamuresc, ne plimba cu vorba sau ne dau indicatii contradictorii. Indicatiile universal valabile raman totusi – intronarea Stiintei si a Progresului, abolirea credintei religioase, educatia „stiintifica”prin scurtcircuitarea oricarei incercari de gandi critic, logica schizoida – acum gandesti ca un consumator, acum ca un producator, acum ca un stapan, acum ca un servant, acum esti liberal, acum esti conservator.

Este simplu de vazut ca ordinea lumii moderne este in colaps –nimeni nu mai are incredere in nimeni:  pe langa celebrele scandaluri cu manipularea pietei valutare, manipularea indicelui de referinta Libor, manipularea pietei metalelor pretioase, manipularea inclazirii globale, a studiile din industria farmaceutica acum a aparut si manipularea noxelor la VW, apoi au aparut stiri si despre manipularea consumului de carburant.

Totul este masluit ca stiinta sa ramana pe soclu in templul Progresului. Ma intreb ce or sa faca tinerii nostri corporatisti occidentalizati pana in maduva oaselor cand or sa realizeze ca Occidentul care ne-a cucerit nu mai este Occidentul ala din perioada de aur 50-70, chiar 90. Astazi stapanii integratori nu mai mizeaza pe familie ci impotriva ei, nu mai mizeaza pe libertatea de a alege ci impotriva ei, facand pretutindeni carteluri si furand la cantar ca gainarii. Dar poate au dreptate – fata de  lumea ratacita si naucita de astazi, lipsita de discernamant si fara stiinta,  venerand lanturile in care zac, nu te porti purta cu acestia decat ca un stapan  de sclavi.

Ce pot face stapanii cand lumea a devenit un spital de nebuni ? – ajung sa vanda marijuana la McDonalds: presa Americana – “15 Colorado McDonald’s franchises have announced that they are converting the McDonald’s Play Place areas into marijuana friendly smoking areas”.

Criza imigrantilor, razboiul din Siria, criza Greciei( déjà uitata) si alte conflicte sunt doar o perdea de fum pentru recesiunea economica si colapsul economic ce va urma. Este posibil ca aceasta prabusire economica sa duca la impartirea lumii in doua mari zone de influenta total izolate una de alta – intre Rusia, China si SUA-UE si aliatii sai.

Sursa: Colaps.ro