Economie Politică

Răscoala, în varianta Klaus Iohannis : ”Nu suntem sclavii nimănui, chiar dacă stăpânii noștri ne tratează uneori astfel!”

Respect! Dupa aproape 6 luni de tacere, timp in care a observat cu ingrijorare situatia interna si internationala, presedintele Klaus Iohannis da o replica dura tuturor celor care ii reprosaza faptul ca Romania ar fi ajuns o colonie americana, la cheremul marilor puteri.

646x404-1

Intr-o conferinta de presa seful statului a precizat foarte clar pozitia Romaniei in contextul ultimelor evolutii pe scena internationala.

-Romania este astazi un stat liber si independent care e in masura sa isi aleaga singur stapanii!

Nu mai suntem de mult acea provincie otomana unde domnitorul depindea de bunavointa sultanului, azi seful statului poate calatori oriunde in lume fara teama ca va putea fi mazilit.

Suntem un partener strategic al SUA si sprijinim integrarea Marii Negre in NATO. De asemeni urmeaza sa aderam la spatiul Schengen si asteptam trimiterea in Romania a unui guvernator general din partea Bruxelles-ului.

Decat sa fim iarasi ocupati de rusi, mai bine sa fim condusi de la Washington si Berlin de o rasa superioara care ne poate garanta anumite drepturi care urmeaza a fi precizate intr-un viitor nu foarte indepartat.

Romania este azi un pilon puternic al NATO, la care alianta nord-atlantica nu poate renunta fara niste motivatii formale.

Ceea ce trebuie sa retinem este ca nu suntem sclavii nimanui, chiar daca stapanii noastri ne trateaza uneori astfel.

A declarat presedintele in cele aproape 2 ore de conferinta de presa.

Sursa: Ponturi fierbinti

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Idiotul – “STAPANII NOSTRI” -ca nu suntem sclavii nimanui, chiar daca stapanii noastri ne trateaza uneori astfel. Cum adica nu suntem sclavi daca avem stapani?

  • Iar dupa ce a declarat niste lucruri, le considera declarate… ar fi amuzant daca nu ar fi trist…

  • Nu-mi vine sa cred ca asa arata discursul presedintelui “nostru”!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Vine de la dumnealui, i l-a scris cineva “anume”???????????????????????????????

    Auzi: “sa ne alegem stapanii”…poate partenerii, hai, strategici, aliati…

    Iti sta mintea-n loc!…si inima, si …toate organele!!!!!!!!!!!

    STRIGATOR LA CER!

  • Baaa, prostilor! Ati preluat un articol de pe un site umoristic, de pamflete, si il publicati ca pe o stire reala! Ponturi fierbinti e un site de caterinca, la fel ca Times new roman.
    Iar siteul vostru se mai si numeste”gandeste”, dar voi nu mai ganditi deloc, v-a spalat Putin pe creier.
    La cat de prost a ajuns poporul asta, nici macar pe Iohanis nu il meritati!

  • Verificaţi sursele înainte de a prelua astfel de articole, că vă faceţi de râs! Articolul este un pamflet, o invenţie, iar site-ul de pe care l-aţi luat este un site neserios, de divertisment, nu un site de ştiri. :)