Politică

Prostia va îngropa şi mai adînc România!

Vă amintiţi de fumigena proiectului de ţară, un mare nimic, un proiect de aprozar, o însăilătură de şanţ, fără finalitate, pe care, ulterior, preşedintele l-a băgat undeva! Acum, că i-a venit sînge în instalaţii, în urma mîrşăviilor care i-au ţinut, începînd cu acel „Colectiv” şi dărîmarea lui Ponta, pînă la joaca ilegală cu referendumul şi căderea în plasă a naivilor pe care a scontat, specialistul în lansarea de proiecte de imagine, ajutat consecvent de anumite servicii secrete, vine cu un aşa-zis pact pentru România! Deşi România lucrului bine făcut, promisă în campania lui 2014, există în mintea lui, dar „lipseşte cu desăvîrşire”.



Probabil, costul unor astfel de proiecte umflă P.I.B.-ul, aşa că, trăiască  Iohannis pentru că a golit de conţinut funcţia de preşedinte şi mai vrea un mandat de „globtrotter”, sărind şotronul din referendum în referendum.  Prostia va îngropa şi mai adînc România! Regret că românii n-au tratat referendumul lui Iohannis cum a tratat el cu flit şi agresivitate suspectă referendumul pentru familia tradiţională! Regret că mulţi săraci cu duhul au pus România în braţele unui vînzător de ţară, fără să ţină seama că acesta s-a şters în dos cu demnitatea românilor creştini, jignindu-i public, instigîndu-i şi divizîndu-i.

A sabotat şi denigrat ţara fără ruşine în mod repetat şi, iată, a dat şi în boala referendumurilor. Deşi gîndeşte puţin şi rar, acestui campion al abuzurilor şi încălcărilor i-a căzut fisa la  şmecheria că românii pot fi uşor duşi de nas,  „și sar din pantofi ca să apere țara de comuniști, de ruși și de corupți. Asta este un fel de diversiune de dictator prost. Dictatorii deştepţi se ocupă de dezvoltarea ţării lor, cei proşti de distracţie și de orchestrarea populației pe cîte o temă”, spune şi bine spune Cornel Nistorescu.

Acest preşedinte aporeic a făcut ilegal campanie unui partid şi nu mai poate fi preşedinte! Poate fi cel mult un releu de manipulare, în afara funcţiei care pretinde că îl posedă. Sau un antiromân posedat de aberaţii machiavelice, care  a mizat pe divizarea românilor plecaţi la muncă în afară împotriva celor de acasă, a tinerilor împotriva vîrstnicilor, a celor din companii private împotriva celor de la stat! O strategie parşivă a lui Iohannis şi a liderilor P.N.L.! Cei din umbra lui Iohannis au scos contracandidaţii lui din cursa pentru Cotroceni! Dragnea la puşcărie,Tăriceanu, la D.N.A., nu că ar fi vreunul mai breaz ca el! Şi totuşi cineva i-a venit de hac! Însoţitorul Papei din garda elveţiană i-a dat peste mînă la propriu lui Iohannis, cînd acesta aproape că îl sufocase şi gesticula ca pe moşia lui în dreapta Papei. A rămas ca prostu’, nevenindu-i să creadă că a încasat o scurtă! Clipul video circulă pe internet. A meritat-o! Toţi se dau rotunzi pînă primesc pumnul în freză!

Ce să vă mai spun? Am plîns cu sughiţuri cînd Vîlcov a plecat  de la Guvern!  Şi n-a plecat singur, ci cu gloata de muieri decoltate, angajate pentru sinele său „politic”. Mai e puţin şi naivii care au votat cu useriştii şi peneliştii vor simţi în buzunar tăierile din venituri. Aşa le trebuie! N-au votat cu cei care le-au dat, ci cu cei care vor să le ia! Mai e puţin şi sper ca votul de la prezidenţiale să ne facă să auzim căzînd capacul de la tomberonul prezentului peste numele lui Iohannis!  Trist, adevărat şi, parcă, bătut în cuie.

Lieferantul blatist de la Cotroceni (a cărui viziune asupra viitorului ţării, rămîne tragică), profitînd de sprijinul unor torţionari fără scrupule, de cel al anarhiştilor #rezist şi de sprijin extern, aruncă pietrele dezbinării asupra românilor, colecţionînd, însă, toate rateurile în biografia sa prezidenţială,  însăilată de psihopaţi. Un preşedinte care a băgat România în beznă, a făcut-o să rămînă cu mult în urma ţărilor europene, a făcut-o să-şi privească în faţa drama identităţii naţionale şi patriotice, complicata dramă a unui popor eşuat în democraţie. Acest preşedinte cu scop turistic sau ca temă pentru tabloide, a încălcat de nenumărate ori Constituţia, a încălcat cel puţin cinci decizii ale Curţii Constituţionale, a uzurpat constituţional funcţia de preşedinte, s-a folosit de un referendum la europarlamentare, încălcînd din nou Constituţia, în scop electoral. Să ne aşteptăm la o nouă bombă din partea lui la alegerile prezidenţiale, probabil, un alt referendum pe Constituţie, deşi n-are drept legislativ de modificare a Constituţiei. Dacă veţi vota din nou o namilă parfumată, dar străină de noi, veţi primi zilnic o traistă mare de gogoşi şi coji de salam săsesc, veţi munci o viaţă pe nimic, cu dreptul de a muri cînd vor străinii. Toată această ţesătură al lui Iohannis este o crasă manipulare, un şantaj asupra alianţei de la guvernare.

Preşedintele se  joacă cu vieţile românilor, visînd cai verzi pe pereţi, cum că peste ani va sta pe o bancă în faţa propriei statui din Hermannstadt, asemenea scriitorului Luis de Camoes, într-o piaţă ce-i va purta numele, dar va căra, ca un alienat sub braţ, sicriul funcţiei prezidenţiale. Toţi liderii lumii şi ai popoarelor, fie că vorbim de lideri politici, economici, sociali şi religioşi, sînt însetaţi de putere, adulaţii şi adulatori. Vor ca popoarele să-i ovaţioneze, să li se închine, să le cînte imnuri, să le cadă la picioare, ca să simtă pe şira spinării controlul total asupra lor! Posibilitatea, simplă de tot, de a se face adulaţi de mulţimi, este o altă metodă de manipulare în direcţia dorită de aceştia.

Să amintim aici şi de spectacolul  generos al Papei Francisc. Vizită istorică, spun unii! Istorică, da, dar cu alte dimensiuni, cu alte conotaţii, neîmpărtăşite mulţimii. Dacă Papei Ioan Paul al doilea i s-a permis o vizită de o zi în ţara noastră, Papa Francisc a făcut o vizită de trei zile, reprezentînd protocolul unei vizite de stat, cu caracter politico-diplomatic. Într-o ţară majoritar ortodoxă, prea mult festivism, prea multă cheltuială, prea multă serbare cîmpenească! „Să am pardon de impresie”, vorba lui Caragiale. De ce Patriarul Bisericii Ortodoxe Române nu are un patriarhmobil? Pentru că în Biserica Ortodoxă este multă credinţă şi iubire şi mai puţină poleială. Ehei, „ţara asta se aseamănă cu un vast bâlci”. Unde mai punem că într-o ţară condusă de zbuciumaţi mintal, de corupţi periculoşi, începînd cu chiriaşul suprem, torţionarii Lazăr şi Koveşi, cărora nu le-a cerut nimeni certificat medical pentru starea „mansardei”, şi socoteală pentru faptele penale, care ar fi trebuit legaţi cu executare înaintea lui Dragnea, astfel de evenimente le vin ca o mănuşă. Mă rog, cînd te distrezi astfel cu poporul, e normal să pretinzi aclamaţii pentru jocurile neortodoxe.

Am auzit tot felul de voci de bezmetici, reporteri, sociologi şi alte specii de comentatori ca pe stadioane, paraşutate în direct să prostească şi mai mult poporul decît este,  cum că, vizita Papei ar fi fost un moment istoric. O fi fost istoric pentru fraţii catolici pe care îi respect!  Istoric pentru ţară ar fi momentul în care toate lichelele amintite mai sus şi altele pe care nu le-am numit ar fi recompensate cu cătuşe şi li s-ar confisca bunurile dobîndite prin înşelăciuni, inclusiv casele, oricîte or fi.

Ce putem facem noi, cei puţini, care mai avem discernămînt! Vorba teologului Petre Ţuţea: „Am stat 13 ani în temniţă pentru un por de idioţi”, care a trecut de partea avocatului diavolilor penele şi usere, de unde auzim deja ameninţări de impozitări şi tăieri de salarii.  Practic, „Sică Mandolină” nici n-a ajuns la putere şi ameninţă cu tăieri şi noi impozite. „Bravo naţiune, halal popor!” Ce mai vor iar de la noi impostorii ăştia? Că cine i-a trimis se ştie? Impostori ce se laudă cu scoruri nemeritate la vot, primite de la gloata needucată cu elemente minime de politică şi civism, gloata care trăieşte din percepţia turistului sau spectatorului, gloata manipulată şi controlată. Cu ce au ridicat România paraşutele astea peneliste, aceşti fripturişti bogaţi, cît au fost la putere? Aţi uitat că tot ei v-au tăiat pensiile şi salariile. Poate poporul votant de călăi se va învăţa minte că duşmanul nu doarme niciodată! Apropo, cum or fi ieşit atîtea voturi pro-UDMR, la europarlamentare, în localităţile fără etnici maghiari? Mare „enigmă”! Trăiască S.T.S.!

Că Iohannis este un dezastru a dovedit-o realitatea, aşa că sfatul cel bun ar fi să scăpăm de dezastru cu ajutorul ştampilei! Fără creier, orice lider este un pericol public şi un blestem pentru naţiune! Adică, îi dai poporului înapoi grosul de bani tăiat de Băsescu şi Boc din pensii şi salarii şi ceva procent pe deasupra, pui pe picioare, cît de cît, sistemul social şi economic, iar turma dă votul tăietorilor penelişti, şi useriştilor lui Cioloş, cel care a introdus în ţară experimentul otrăvitor şi mortal, Codex Alimentarius.

Ei, bine, actuala guvernare, cu bunele şi relele ei, a înfăptuit nişte reforme benefice. Cu toate că i-a mai căzut cîte o grindă,  i s-au mai crăpat pereţii, a mers înainte pe programul de guvernare şi sperăm că pensiile şi salariile românilor nu vor avea de suferit, iar F.M.I.-ul îşi va înghiţi indicaţiile şi recomandările forţat. Ştiţi povestea cu furnicuţa care duce în spinare un grăunte. Alunecă de mii de ori, îi scapă grăuntele, dar nu renunţă. Şi încercările ei nu sînt în van. Pînă la urmă, manipulaţii vor vedea în buzunar că doar guvernarea aceasta a ridicat mingea la fileul nivelului de trai.

Între perfectul simplu şi simplul din imperfect, ce să înţeleg? Că dacă deportezi corupţii amintiţi mai sus, undeva în deşert, tot vor face bani şi vor înflori corupţia vînzînd nisip. Nu mai poţi scoate petele penale din CV-ul acestor corupţi şi trădători nici la „Nufărul”. Koveşi, Iohannis, Lazăr, Coldea Băsescu, alias Petrov, nume securist de cod, n-ar fi greşit să amintim pe Tăriceanu şi Mihai Răzvan Ungureanu pentru „cooperarea” cu ungurii, măcar pentru aparentă imparţialitate, chiar pe Constantinescu şi Petre Roman pentru trădare de ţară (Tratatul cu Ucraina din 1997) şi alte lichele de talie se află în situaţie croitorului care nu-şi mai poate cîrpi hainele şi umblă cu nădragii rupţi în fund prin bîlciul creat chiar de ei.

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: Revista Art-Emis

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Sa nu votezi referendumul pt familia normala(pe motivul de noaptea mintii,”ca e al lui Dragnea”), dar sa votezi masiv referendumul antiromanesc al Plavanului, precum si 2 partide ale Securistilor progresisti-globalisti, in niste alegeri care nici macar nu ne privesc(caci jocurile de la Bruxelles sunt intotdeauna facute de cei mari), confirma spusele lui Petre Ţuţea: „Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi”, dar si cele ale evreului Brucan:”stupid people”!