Politică

Prostia fara limite: cum au sustinut “nationalistii” romani candidatura unui presedinte sas, care il pune sef la SRI pe omul lui Soros

colaj-iohIn toate mediile nationaliste din Romania, asa dezbinate cum sunt, se poate ajunge la un consens in ceea ce priveste influenta nefasta a magnatului evreu George Soros care prin a sa Fundatie pentru o Societate Deschisa a pus bazele noului marxism ideologic in Romania imediat dupa Revolutie.

Majoritatea cozilor de topor care se impotrivesc religiei, statului national sau valorilor traditionale romanesti, fie din presa, politica sau societatea civila, provin din pepiniera lui Soros. Pentru nationalistii romani Soros este intruchiparea pericolului marii finante internationale care urmareste sa distruga fiinta nationala a popoarelor, transformand oamenii in simple surse de consum, fericite si imbatate de corectitudine politica, hedonism si ateism.

Cu toate acestea, nationalistii romani au sustinut cu tarie candidatura neamtului Iohannis la presedintia Romaniei, ca o contrapondere la candidatura “comunistului” Ponta. Publicatii online, oficine ale unor partide asa-zise legionare s-au intrecut in a combate pericolul comunist si au exultat cand a invins candidatul molcom care indemna la calm si seriozitate.

La cateva luni dupa victoria zdrobitoare a lui Iohannis vedem ca Soros este totusi omul din umbra. Nu a fost suficient ca il are ca si consilier pe vectorul maghiarismului in Romania, fostul premier Răzvan Ungureanu, dar l-a nominalizat la SRI pe Eduard Hellvig, purtătorul de mala al lui Crin Antonescu și șef al fundației Soros la Cluj. Cu alte cuvinte nationalistii au sustinut un candidat de etnie germana care la rândul sau pune șef la SRI un alt neamț din gașca anti creștină și anti română a lui Soros.

Deci nationalistii romani, unii dintre ei, au fost naivi, prosti sau pur și simplu rau intenționați. Pentru că există posibilitatea ca o parte a naționaliștilor români să fie de fapt oamenii serviciilor.

În următoarele zile vom vedea cum lucrurile încep sa se clarifice și să se cearna, mediul naționalist devenind mai curat și mai determinat sub imboldul unei veritabile frații ortodoxe.

Sursa: Napoca News

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu