C O N T R A P R O P A G A N D Ă

Premierul Bulgariei s-a RĂSTIT la Klaus Iohannis: „Nu am nevoie de război în Marea Neagră!”

media-144733820806475100Premierul Bulgariei, Boiko Borisov, a raspuns cererii formulate de presedintele roman, Klaus Iohannis, conform careia Bulgaria, Romania, Turcia si Ucraina sa formeze o flota comuna in Marea Neagra care sa neutralizeze Rusia.

La inceputul lunii iunie, aceeasi propunere catre partea bulgara a avenit si din partea premierului Dacian Ciolos, aflat atunci intr-o vizita in tara vecina, noteaza Blitz.

„Aceasta este o incercare pentru a atrage Bulgaria intr-un conflict suplimentar. Nimic nu impune ca forte militare suplimentare sa fie dispuse in regiune. Nu am nevoie de un razboi in Marea Neagra”, a raspuns Borisov cererii lui Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in Bulgaria.

Conform martorilor prezenti la intrevederea dintre cei doi, premierul Bulgariei chiar a ridicat tonul in timpul discutiilor cu presedintele roman. In schimb, propunrea lui Iohannis este sustinuta total de presedintele Bulgariei, Rosen Plevneliev.

„In niciun caz, nu vrem sa atacam pe nimeni. Vrem doar sa ne aparam si sa aratam ca suntem aici”, a spus Iohannis.

Sursa: Aktual24.ro

Related Posts

One Response “Premierul Bulgariei s-a RĂSTIT la Klaus Iohannis: „Nu am nevoie de război în Marea Neagră!””

  1. mircea says:

    Gloaba Kalus Joyanus si deplomatia,el e la plimbare,doar se osteni cand a votat,acu asteapta sa vina vacanta sa plece cu Kruela la plimbare

Let us talk about
Name and Mail are required
Join the discuss