Politică

“Poporul” român are mare nevoie de un mic reset. Unul atomic…

romania-descatusata-rosenthalEste dificil să mai vorbim despre “un popor” român după 25 de ani de neobolșevism sălbatic, care s-au adăugat altor 45 de ani de comunism. Distrugerea fizică a elitelor României în anii de teroare bolșevică de după cel de-Al Doilea Război Mondial, golirea satelor și orașelor României de indivizii cu un IQ ridicat și cu un simț moral înalt, pervertirea sistemului de valori tradiționale ale poporului român, emigrația masivă în anii de după 1989 a exemplarelor cu o valoare genetică ridicată, ca să folosim o sintagmă incorectă politic, împrumutată din zootehnie, toate acestea au contribuit la starea de anomie, apropiată de coma profundă, în care este cufundat astăzi “poporul” român.
Pe lângă factorii de natură intrinsecă, care țin de particularitățile genetice și culturale, ontogenetice și filogenetice ale trăitorilor pe aceste locuri au contribuit semnificativ la disoluția poporului forțele externe, globaliste, care au „șlefuit” în ultimii 25 de ani, circumvoluțiunile, și așa modeste, ale celor care au mai rămas să populeze acestă țară. În special prin întreținerea stării de sărăcie a unor largi pături sociale, prin degradarea programatică a învățământului, a alimentației, a sistemului sanitar, prin atacuri sistematice asupra valorilor naționale și credinței creștine.

Figurile sinistre de sorginte bolșevică, care s-au perindat la conducerea țării au reușit să infesteze iremediabil viața politică, socială, economică și culturală a României.

Și, iată că, după 25 de ani de exercițiu al unor valori profund pervertite, constatăm că România este populată acum, în mare măsură, de niște corcituri sinistre, de niște personaje profund zombificate, cu un IQ nu cu mult mai mare decât numărul de la pantofi și de o amoralitate dezarmantă. Evident, în acest caz, nu mai poate fi vorba despre legături între indivizi, animați de idealuri și credințe comune, specifice popoarelor. Este cel puțin ironic să vorbim despre un popor în cazul unei adunături de zombie autiști și confuzi.

Din păcate, în lipsa forței vitale autentice, exterminate pe șantierele sau în pușcăriile țării, sau emigrate pe capete pentru a-și regăsi speranța, “poporul” român a ajuns dincolo de limita de la care mai putea exista vreo șansă de revigorare.

În acest moment este dificil să mai ai oareșce așteptări de la acești zombie siniștri amorali și la limita retardului, care populează aceste locuri, masa de manevră pentru bolșevicii degenerați care au reușit să se mențină necontenit la putere timp de 25 de ani. Asistăm la o adevărată anestezie, o încremenire katatonică morală și intelectuală. Jaful, corupția, chiar și crima, au devenit banale, fiind acceptate cu o oarecare detașare senină.

Evident, nicio măsura blândă nu mai este în măsură să mai scoată din acestă comă profundă această masă amorfă amorală. Cu atât mai mult cu cât i-au fost confiscate, în timp ce dormea profund, până și ultimele mijloace de existență fizică. Capitalul românesc nu există, companii românești nu prea există, clasa de mijloc nici atât. Nici pământul României nu prea mai este al românilor.

În aceste condiții, aparent paradoxal, salvarea, oarecum impropriu spus, ar putea să vină de la Răsărit.

În contextul politic tulbure conex redesenării sferelor de influență tocmai la ușa Federației Ruse, în condițiile deturnării frauduloase al marelui Licurici de la Apus, „salvarea” românilor și resetarea poporului român ar putea veni, culmea, chiar de la ruși.

Numai că de data asta salvarea va fi ceva mai „totală”, mai atomică, după desfășurarea rachetelor nucleare în Crimeea, la doar 400 de kilometri de România.

Cu o singură condiție. Să fie cel puțin 50 de focoase. Uniform distribuite pe toată suprafața țării…

Autor: Marius Șerban

Sursa: Anonimus.ro, preluare după  badpolitics.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • dacă vreți o analiza mai profundă, cititi carea lui Lucian Boia: De ce este România altfel. Romania a fost mereu in urma Europei de vest, unde civilizatia si institutiile au fost infiintate mai devreme. Chiar daca comunismul schimba multe, nivelul pregatirii populatiei este mult in urma vestului.

  • Du-te bah cu civilizatia ta occidentala. Tu nu vezi ce se intampla acolo ? Da…erau asa de avansati incat americanii au trebuit sa fire tehnologie de la noi ca sa poata construi HAARP-ul. Habar n-ai pe ce lume traiesti, Ramon.