Politică

Planul pentru România, din gura unui lider de la Bruxelles: ”Vă veți omorî între voi!”

Afirmațiile vizează nu numai România – ci și țările din centrul și estul Europei – în unele dintre acestea, există deja o revoltă fățișă, chiar la nivel guvernamental, față de practicile UE.



Una dintre cele mai importante personalități ale sportului românesc și fără îndoială un intelectual de clasă implicat în multe probleme ale societății după 1990, Cornel Dinu, a făcut o dezvăluire cutremurătoare – dar care confirmă teoriile care vorbesc de un plan deloc binevoitor ale Occidentului pentru România.

Plecând de la cazul Kovesi, ”Procurorul”, cum, i se spunea lui Cornel Dinu în perioada în care făcea furori pe terenul de fotbal, a relatat o discuție cu Antonio Tajani, actualul președinte al Parlamentului European.

Discuția ar fi avut loc în iunie 2005, la București. ”Tajani era un admirator de artă, a vrut să vadă un anticariat, ceva legat de artă… am mers la o cunoștință de a mea, lângă Athenee Palace, a cumpărat niște lucruri…”, a povestit Cornel Dinu.

Seara a fost un banchet la Sala Tronului și am avut o discuție – își amintește celebrul om de sport. Și acum atenție la ce povestește Cornel Dinu:

”Ne gândim ce face cu voi”, ar fi spus Tajani și ”vorbind foarte plastic, pentru că era un tip cu șarm”, povestește Dinu, ”mi-a spus ”gândiți-vă că fiecare țară din asta nepregătită care ați intrat pentru că aveam nevoie de piețe de desfacere, vă lăsăm să fierbeți în oalele voastre proprii și punem la fiecare oală câte doi jandarmi – cine ridică capul… suportă consecințele””.

Cum adică ”punem jandarmi”?! – a întrebat uimit Răzvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii, ”Jandarmii sunt de afară – sau sunt de-ai noștri?”, a cerut detalii jurnalistul.

”Jandarm e Timmermans, e Kovesi… ăștia sunt jandarmii, din păcate…”, a răspuns Dinu. ”Mai mult decât atât – cunoșteau natura noastră omenească, a românilor – și ne-a spus, cu voi e mai simplu, nu mai e nevoie de jandarmi, voi vă omorâți între voi”, a completat Cornel Dinu.

Și iată ce se întâmplă în România de azi, ne omorâm între noi, a conchis Cornel Dinu.

Fără îndoială că dezvăluirile unei personalități cunoscute și respectate pe plan internațional, fost demnitar în Executivul român – în plus un adevărat simbol al clubului Ministerului român de Interne – vor avea ecouri și peste hotare.

Aceasta mai ales că afirmațiile pe care Tajani le-ar fi făcut, conform lui Cornel Dinu, vizează nu numai România – ci și țările din centrul și estul Europei. În unele dintre acestea, există deja o revoltă fățișă, chiar la nivel guvernamental, față de practicile UE – care corespund perfect relatării lui Cornel Dinu.

Precizăm că în perioada la care face referire celebrul om de sport, Antonio Tajani era membru al Parlamentului European, era vicepreședinte al Partidului Popular European și era printre cei care se ocupau de relațiile internaționale ale PE și PPE.

Autor: Dragoş Dumitriu

Sursa: Flux.md

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Am sesizat si noi, in ultimul ceas, pe ultima suta de metri, multumim ca ne-ati adus lumina! De azi inainte invatam sa nu ne mai omoram intre noi! Decret divin!

    “Aminteste-ti ca unele pierderi sunt de fapt castiguri.

    Vei intelege intr-o zi de ce.”

  • In Marea Britanie, tara care a dat startul la iesirea din UE, ambasadorii indraznesc sa faca legea ca la noi? UE are constitutie, Dumnezeu, onoare? Cum indrazniti sa puneti caruta inaintea cailor, militand pt un procuror european mai inainte de a se stabili componenta Parlamentului European indrituit sa elaboreze legislatia aferenta unei asemenea functii, cadrul legal, normele de organizare si functionare. Daca afirmati ca ne mancam intre noi, care sunt motivele pt care insistati in sustinerea unui canibal la functia de procuror european, respectiv a Laurei Codruta Kovesi. I s-a facut testul ADN? Extrem de dubios! Procurorul acuza! Graba mare cu ACUZAREA, or cea care a dat cu flit la UE este Marea Britanie. Potrivit ar fi un JUDECATOR EUROPEAN desemnat din randul profesionistilor cu experienta, expertiza, dotat nativ cu intelepciune, un fel de INTELEPT AL UNIUNII NATIUNILOR EUROPENE care sa clarifice notiuni ca de ex.: stat, tara, popor, patrie, natiune. Lege, onoare, adevar.

  • … asasin pt afirmatia referitoare la omor…

    Marea Britanie si Romania
    Print si Cersetor

    Dracula a fost reptilian?

  • Partea instinctiva a creierul uman este de sorginte reptiliana, de unde nevoia imperioasa de INSTINCT, EMOTIEEEE, pozitiva, negativa, constructiva sa fie si de Bine Suprem.