Politică

Planul de distrugere va continua dacă pierdem Roșia Montană!

revolLicența de emisie a televiziunii naționale TVR 1 va fi cedată gratuit către Budapest TV, litoralul Mării Negre va fi concesionat către o firmă din Bulgaria tot cu titlu gratuit. Pare o glumă, așa-i? Păi la Roșia Montană ce-i, tot o glumă? E mai grav că rămânem fără litoral sau că rămânem fără aur? E mai grav că renunțăm la televizinea națională sau că renunțăm la cea mai veche localitate atestată , lasând să ne transforme piciorul de plai și gura de rai în poartă spre iad? Concesionarea exploatării petrolului Românesc expiră la finele acestui an și austriecii alături de rusnaci vor vrea și ei gratuitate că la o adică au și dreptate, cum la canadieni le dăm gratis aur și pe ei îi înșelăm… mai bine zis i-am înșelat atât amar de ani cerând-le 6 bani pe litru de petrol extras! Am scris corect, 6 bani/l de petrol.

Gazele naturale trebuiesc și ele reglate la redevența că ne supărăm dacă nu investitorul strategic. Nu ne vindem țara, așa a promis și Iliescu, și Constantinescu și Băsescu alături de ceilalți trădători o dăm pe gratis, că ne e frică să le dăm un șut în spate, că de… ei sunt mulți și puternici și noi puțini și proști, sau de ce? După ce vor lua tot pe nimic, și asta se rezolvă în 3-4 luni ne vor întreba ce căutăm aici și ne vor vinde și pe noi, credeți că-i o glumă? Păi chiar nu e!

Vânzarea e pregatită deja, noul card electronic presupune acceptul fiecărui posesor de card, de a fi donator gratuit de organe în caz de deces. Nu vrei card, ok, platești la fel CAS, dar nu ai acces la serviciile medicale si nici în farmacii. Rând pe rând ne vom vedea copiii și părinții dezmembrați și vânduți ca piese de schimb, aici nu mă refer la 1-2 ani ci la 30-50, ca ce chestie și la a cui recomandare devenim donatori de organe vrem sau nu în caz de deces? . Și organele noastre interne le vor? Vor aurul, vor petrolul, vor cărbunii, electricitatea, tot vor… și acum vor și elementele noastre organice?…căci pe cele vitale social precum, salarii decente, cultura și educația, sportul sau istoria le-au mutilat deja.

De unde atâta ură?

Abatorul de oameni Romania? …sau mai precis spus de români, asta se vrea?

Suntem conduși de către cine? De către dușmanl nostru cel de moarte? Sunt sau nu români cei ce ne conduc? Mă întreb, deoarece să-ți pui nume de român și să-nveți limba noastră nu e o filosofie, e simplu. E foarte posibil să fie așa, și dacă-i așa chiar pot avea și nume și limbă de român căci e ușor să-i recunoști, sunt la putere de 24 de ani, de 24 de ani sunt aceeași jefuitori de neam și de țară, si-au schimbat doar rolurile și partidul, au început cu crimele din decembrie 1989, ne-au demolat uzinele și industria, acum vor gratis munții bogați și e firesc ca… în final să ne ciopârtească și pe noi, deoarece există teoretic posibilitatea să ne trezim și să-i judecăm.

Ne-au otrăvit mâncarea cu E-uri, inițiu și alte otrăvuri ce, în afara granițelor sunt strict interzise. Ne-au otrăvit apa cu cadmiu, toți cei ce bem lichide, apă, bere,.. din sticle PET, ne auto-otrăvim. În aer plutește formaldehida și plumbul, iar ca o glumă sinistră din când în când crenvrstii și salamul se prepară cu hârtie igienică. Pe sticlele de apă minerală și plată, e scris negru pe alb cât rezidu sec conține, dar noi cumpărăm fericiți otrăvindu-ne singuri. Pateurile se fac din praf de șoric 95% + glutamat, dar nouă nu ne pasă, le mancăm fericiți cu pâine și ceapă, lăudând-le gustul copiilor noștri la micul dejun. Sinistru, dar adevărat.

Acest război împotriva noastră, împotriva neamului românesc durează de ani mulți. Au fost turcii dar nu ne-au înfrânt, au venit apoi fanarioții dar nu ne-au îngenuncheat neamul, au venit evreii comuniști și schimbându-și numele lor cu nume românești ne-au condus alături de unii români până în 1989, așa cum știm cu toții….. de la lovitura de stat din 1989 se pare că au rămas doar ei, lupi în piei de oaie , lupi cu nume și grai românesc dar cu suflet străin…și nu ne-au învis! Pe cine mai așteptăm să ne încerce neamul Strămoșesc, pe extratereștri? Stăm de veacuri ca un munte aici lângă curbura arcului Carpați. Muntele ne-a fost casă și masă, ne-a fost tată și mamă iar acum stăm încă pe gânduri să le dăm or ba Muntele de Aur.

Stăm încă pe gânduri dacă-i mai lăsăm or ba să ne călăuzească pașii prin Pustiu, spre Nicăieri? Ce așteptăm? Din generație în generație plimbăm ideea de a o duce măcar copiii mai bine, plasându-le practic lor obligația de deșteptare. O lașitate copleșitoare a generaților prezente ne pune în situația de sinucigași, ceea ce e de neacceptat. Români Ridicați Steagul, ridicați-vă în picioare!

Roncea Radu

Sunt Împotriva Străinilor care ne Conduc!

Români pregătiți-vă, repurtați tricolorul în suflet și în casă ! Rugați-vă, fiți blânzi ca pormbeii și întelepți ca șarpele… stați pe aproape! Străini, cedați puterea celor în drept. Schimbați-vă numele înapoi și sunteți bine veniți, căci noi vrem pace nu război! Românii v-au votat, așa e …însă poporului român i-ati spus prin mass-media voastră că sunteți români , v-ați secretizat originea strămoșească așa cum obijnuiți a vă secretiza și acțiunile. Ați secretizat contractul cu Roșia Montană, ați secretizat contractul cu Insula Șerpilor, cu OMV, cu ENEL, totul la voi e secret…până și D-zeul la care vă închinați! Opriți-vă, acum vă cunoaștem, vă știm ! România e pământ sfânt și asta nu trebuie să vă deranjeze deoarece românii vă recunosc și pământul vostru strămoșesc ca fiind sfânt. Religiile au fost făcute pentru VIAȚĂ și ADEVĂR sau VIAȚA și ADEVĂR-ul au fost create pentru religii?

Autor: Roncea RAdu
Sursa: Inforor

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Trist este ca si lupta celor de la R.M. este una dreapta si motivata. Dar daca statului i-ar fi rusine sa recunoasca asa cu gura mare ca el nu e capabil sa porneasca R.M si ca o firma de la mii de km e mai tare si mai capabila decat un intreg STAT, atunci ar incepe el lucrarea acolo si minerii ar fi fericiti, ei nu tin neaparat la RMGC ci ei tin la locuri de munca. Dar, se vede treaba ca statul roman face deliberat pe neputinciosul si pe anemicul si pe milogul si crede ca noi nu stim de ce face el pe prostul satului. Dar sper ca, in sfarsit s-a trezit lumea si nu mai crede ca dand totul moca dar pe spagi colosale suntem baieti de baieti si europeni si ne iubeste Bruxellesul si Washingtonul. NU, NU NE IUBESC ! NE IAU DE FRAIERI !

  • E bine si cu astfel de forme de protest dar fortarea guvernului de a face ceva si de fond cum ar fi renationaliza PETROM : BCR, SIDEX, ROMTELECOM (ca oricum e data nu unui privatizat ci unui STAT)RESITA, HUNEDOARA, BRASOV ar fi intr-adevar ceva in ajutorul acestui popor necajit si mamaligos, care doarme pe el. Intotdeauna in istorie nu prostimea a realizat ceva pentru ea insasi ci luminatii lui, inaintestatatorii lui, inaintevazatorii, elitele lui , multimea a fost intotdeauna folosita ca masa de manevra, de presiune, de zadarnicire a tentativelor de revenire la vechea stare. In acest caz cei care manifesta in Bucuresti si oriunde in tara, impotriva curvasariei care se preconizeaza la RM, sunt fara nici o indoiala ELITE !