Politică

Peste 1 milion de voturi, furate cu softul STS. Război total între Coldea şi Hellvig/Pahonţu

Fostul parlamentar Gelu Vişan, fost lider PMP şi apropiat al Elenei Udrea, lansează acuzaţii incendiare cu privire la alegerile europarlamentare, despre care susţine că au fost fraudate masiv cu programul STS. Vişan susţine că peste un milionde voturi au fost luate de la PSD, ALDE şi USR pentru a fi date UDMR, PMP şi Pro România. Fostul parlamentar prezintă un scenariu şi pentru prezidenţiale, susţinând că este un război pe viaţă şi pe moarte între Florian Coldea, care controlează USR-PLUS şi tabăra Hellvig/Pahonţu, care susţine PNL.



“După o lună de blocaj pe Facebook, deloc întâmplător, fix cu două săptămâni înaintea alegerilor și două după, ar fi de spus câteva lucruri:

1) Alegerile au fost furate la rupere pe un scenariu bine stabilit, cu SOFT-ul STS. Foarte simplu, de aceea i s-a spus lui Dragnea de duminică seara că a fost condamnat, ( condamnarea se scrisese joi, cu cinci zile înainte de anunțare), pentru a nu face numărătoarea paralelă.

Foarte, foarte puțină lume știe că o dublură a SOFT-ului STS o mai are un partid politic ( de dreapta), copia lucrează în paralel cu SOFTUL-ul original: deci, într-o parte fură STS, cu știrea celor care văd operațiunea din SOFT-ul Paralel, în partea cealaltă partidul respectiv își ia și el partea, cu știrea STS.

La europarlamentare, numărul de voturi furate, schimbate, tranzacționare, scăzute, adunate, într-un cuvânt fraudate a fost de peste un milion de voturi. Cifra pe care am avut-o inițial, a doua zi după alegeri, a fost de 600-700 000, sunt însă mult peste un milion. Repet, hoția s-a făcut de către STS și de SOFTUL paralel. Pentru aceasta, orice numărătoare paralelă și/sau verificarea cheilor( care vor arăta că PV-urile nu se “ închid”) va dovedi frauda enormă la aceste alegeri, de fapt preludiul( cum sună!) prezidențialelor. Partidul care deține copia SOFTULUI nu va avea candidat la prezidențiale, îl va susține pe Iohannis.

1:a voturile au fost furate de la PSD și ALDE, au fost luate și din “ anulate” dar și din “ nule”, și de la…USR. Rezultatul real l-am mai spus, arăta următoarea ordine: PSD, urmat de USR, PNL, ALDE și…cam atât, pentru că UDMR, PMP, ProSistem nu au trecut pragul.

2) Moțiunea nu va trece dintr-un motiv foarte simplu: nu vrea Statul Paralel, niciunul dintre capii Sistemului, aripa Pahonțu, nu vrea. În războiul pe viață și pe moarte Helvigh/Pahonțu/ Iohannis împotriva lui Coldea, primii sunt disperați, pentru că Florian Coldea va ieși cu Cioloș( tocmai și-a “ tras” un sondaj în care îl potolește pe Barna) Bineînțeles că a rămas în picioare varianta Koveși, dar numai mintea îmbârligată a lui Coldea va hotărî cu cine iese; vom vedea.

Cert este că Iohannis a pierdut deja alegerile.

Paradoxul este că din acest război al Sistemului în care toate partidele sunt în mâna ori a lui Helvigh/ Pahonțu, ori a lui Coldea ar putea câștiga…PSD-ul, care și-ar putea trimite candidatul în turul II cu Cioloș, iar aici lucrurile s-ar complica. Din păcate PSD-ul are o altă problemă, pe care este, cel puțin deocamdată, incapabil să o rezolve: este înțesat cu oamenii lui Pahonțu/Helvigh, care i-au executat pe cei ai lui Coldea, dar mai ales pe cei ai lui Dragnea, care ieșise de sub controlul întregului Sistem, motiv pentru care l-au executat din două părți: și dinspre “ Edy”, și dinspre “ Florian”. În momentul acesta, decizia în PSD este la Helvigh/Pahonțu, iar Dăncilă nu poate scăpa de ei, din mai multe motive asupra cărora o să revin. Cert este că, dacă lui Dăncilă i-ar trece prin cap să anunțe mâine că va continua programul de guvernare și reforma justiției ar fi “ rasă” marți. Ea însă este într-o situație aparent fără ieșire, în realitate destul de simplu de rezolvat, dar asta o să o discutăm după moțiune. Deocamdată, PSD-ul va rămâne la guvernare, ceea ce-i dă o șansă să rămână și în joc. Va avea curajul să se lepede de Pahonțu/Helvigh, care vor să-l ducă în 15%? Trebuie să știți că dacă Pahonțu se zburlește la treizeci de parlamentari, aceștia își schimbă pe loc votul. Norocul PSD-ului este că Pahonțu/Helvigh știu că dacă pică guvernul, câștigătorul va fi Coldea, adică Cioloș/Kovesi, ceea ce-i anulează orice șansă lui Iohannis. Cu Cioloș Președinte, în șase luni Iohannis înfundă pușcăria, iar Helvigh/Pahonțu dispar. E drept, în plan extern nu se schimbă mare lucru, se schimbă doar stăpânul, Merkel cu Macron, România rămânând la stadiul de colonie.

Revenind însă la PSD, are o șansă enormă să reintre în joc, dacă după căderea moțiunii se trezește și trimite oamenii lui Helvigh/Pahonțu la tăiat frunze la câini.

Șansa PSD-ului este să pună un candidat care să aibă “ ce-i trebuie”, și să nu fie controlat de niciuna dintre taberele Sistemului. Dacă o va face, va lua minimum treizeci la sută în turul I și-l scoate din cursă ori pe Iohannis, ori pe Cioloș Koveși.

Va avea PSD curajul să o facă? Vom vedea.

PS Mulțumesc doamnei Simona Constantin care a avut bunăvoința, riscându-și propriul cont, să-mi preia câteva analize, și dumneavoastră, tuturor celor care le-ți citit și distribuit.

Următoarea postare: “ Petre, ești cel mai bun!” V-ați prins, titlul va fi un pic modificat: “ Liviu, ești cel mai bun!”, scrie Gelu Vişan pe Facebook.

Autor: Roxana Popa

Sursa: Știri pe surse

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • E foarte bine ca au inceput securistii sa se porcaiasca intre ei, pt ca astfel, practic, se demasca, putand afla si romanii de rand, ce se afla in spatele acestor servicii “romanesti”, care in mod real, ar trebui sa apere si sa protejeze tara si poporul(o formulare de tot rasul, in conditiile actuale)! Probabil ca, atunci cand in urma unor evenimente speciale, aceste servicii vor cadea, romanii vor sta la coada pt a castiga indeletnicirea de calau!

  • La Binele Planetei ne gandim? Daca ne pasa aplicam reteta “Moldova”. Multumiri infinite!