Politică

Pe când o dezbatere despre mandatul lui Iohannis și despre adevărata natură a politicii sale?

Taci, țațo, că mă cac pe mine de râs! Săriră băieții să-l apere pe Puliken! Nu, nu e trucaj! Pozaru lu șefu trase în rafală, bre! Că i-a cumpărat statu aparat d-ăla de plângi numai dacă pierzi un capac de obiectiv! Și din rafala aia de poze a ales-o p-aia în care nu se vede Fifor!


Cică asta este o culme a inteligenței! Dacă nu l-a băgat nimeni în seamă la summit, cu poza asta se vorbește de el, și află tot românu pe unde fu și ce făcu!

Că nu făcu nimic, știam! Că România e la capitolul ”Votează și nu comentează!”, iar știm! Că-i urăște din rărunchi pe pesediști, iar știm! Dar în afară de asta, mai face și altceva? Ceva util patriei iubite și ”românilor mei”? Sau singurul lucru bine făcut este concediul lui prin Tenerifeeee!?

Nu cred că omul nostru are la Cotroceni doar o echipă a cărei singură misiune este lupta cu Ciuma Roșie. Nu pentru asta există instituția! Gestul de a-l scoate din cadru pe Fifor, folosind Photoshopul sau o fotografie dintr-o rafală, în care este mascat, denotă premeditare, și urmărește umilirea adversarului politic. Doar că adversarul ăla, oricât l-ai detesta, este ministrul Apărării, reprezintă, simbolic, Armata națională, unul dintre garanții suveranității, câtă dracului ne-a mai rămas.

Așa că noi, toți, cetățenii României, am fost umiliți cu premeditare de acela care trebuie să reprezinte statul român. Umiliți în primul rând prin refuzul programatic de a apăra interesul național. Umiliți apoi prin umilirea instituțiilor statului: Curte Constituțională, Parlament, Guvern, oameni politici. Umiliți prin refuzul de a accepta reformele din Justiție, unde există o adevărată organizație de crimă organizată, aflată mână în mână cu oameni din serviciile de informații, care distruge oameni, destine, afaceri.

O răzbunare meschină ar trebui să deschidă o dezbatere despre mandatul lui Iohannis și despre adevărata natură a politicii sale. Nu o va deschide. Se va pune batista sub țambal. Iar echipa de zgomote a propagandei cotroceniste va produce în serie scuze penibile și potop de înjurături la adresa ”dujmanilor poporului”.

Autor: Constantin Gheorghe

Sursa: Constantin Gheorghe

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • De bun augur ar fi o dezbatere pe toate mandatele prezidentiale tinand cont de mostenirile si dezmostenirile – obiect al PROIECTULUI DE TARA. Atentia opiniei publice se indreapta momentan inspre dezastrul generat de inundatii, rapirea specialistilor in Libia – “Surprize, surprize”, in speranta ca n-o mai avea iar cineva nevoie de vreo papornitza cu parale, catre love story by Bazilica, delirum tremens a lui Juncker, legislatia offshore privind exploatarea zacamintelor din Marea Neagra stropita cu Busuiocu …adevarata revelatie. Tenerife vs Ciresica. Beciul domnesc …

  • @ipu.
    Dragnea fura pentru el. bun. cat poate fura? o balta o vila un palat…bun…
    strainul de neam, alogenul pentru vine fura? ale cui interese le slujeste el ? pai multinationale corporatiile occidentale banci…
    asadar cat poate fura Dragnea si cat pot fura corporatiile multinationalele si bancile occidentale strainii care au pus mana pe resurse : aur gaze petrol paduri pamantul agricol…
    eu il prefer pe Dragnea…cat poate fura….