Politică

Ospățul libărcilor

libarcileCe cloacă spurcată i-a zămislit, pe acești trădători de neam și țară, ca după doi ani de la referendum, să arunce, întreaga vidanjă de căcat, în capul neamului lor?

Să vină după doi ani și să anunțe, că suntem 20,3 milioane de romani și că din aceștia, 18,3 milioane au drept de vot, este minciuna care, încheie ciclul de capcane (oare se va încheia?), cu care încearcă să ne prostească pe față, puterea actuală, preluând absolut, toată băseala, în care se lăfăie, cu mult înainte de semnarea actului de coabitare. Indiferent că te numești PSD, PNL, PC, PDL, nu aveți nici o scuză în fața poporului.

Să înghiți tu, Parlament al Rușinii Naționale, fără crâcnire, scârna pe care, ți-a vârât-o sub nas AEP (Autoritatea Electorală Permanentă), cred că este culmea nesimțirii, a stomacului și a mațului gros, în stare să digere orice și asta, după imensa risipă de bani (peste 40 de milioane de euro ne-a costat recensământul), de forțe, de mijloace și de timp.

Păi este firesc să fiți de acord, pentru simplul motiv că:
– numărul de aleși în Parlamentul European este proporțional cu populația țării,
– proporțională este și cotizația impusă țării (obrazul subțire ca tovalul, costă) de UE,
– împrumuturile de la FMI se raportează tot la populația țării și dacă sunt 18,3 milioane de votanți, înseamnă că, sunt tot atâția plătitori de taxe și impozite. Nu-i așa?
O singură urare am pentru voi, libărci nenorocite: Nu v-ar răbda pământul, pe care oricum îl înstrăinați  și îl batjocoriți fără milă! Striviți fără milă, asta-i singura soluție!
Am jurat să nu mai votez lepădături și o să-mi respect jurământul.
Se aude Băsescu, Ponta, Crin și ceilalți, care, visați să nenorociți țara asta pe mai departe?

Autor: Grigore Jucan

Sursa: Grigore Jucan