Politică

Organizatorul protestelor de la Sibiu: RENUNŢ! Sunt invocat ca pretext pentru diverse acţiuni pe care nu mi le asum

Organizatorul protestelor de la Sibiu a postat, sâmbătă, pe facebook, că nu este de acord cu încercarea unor persoane de a protesta pentru altceva decât pentru ceea ce s-a dat aviz şi nici cu prigonirea membrilor PSD, făcând apel la calm.

WhatsApp-Image-2017-02-05-at-09.36.26-750x430

Doru Apostol scrie că îşi rezervă dreptul de a participa la aceste manifestaţii de stradă doar în calitate de protestatar, însă renunţă la calitatea de organizator, pentru că au fost oameni care au venit pentru altceva decât pentru abrogarea Ordonanţei care modifică cele două Coduri Penale, cum ar fi autonomie, alegeri anticipate ori alte chestiuni pe care le consideră extremiste. Mai mult, Doru Apostol atrage atenţia că “penali sunt în toate partidele”.

„Observ că se creează numeroase event-uri paralele pe reţele de socializare, fără consultarea mea în calitate de organizator. Numeroşi participanţi la aceste proteste au iniţiative personale care depăşesc cadrul legal, fără consultarea mea prealabilă şi fără să îşi asume responsabilitatea acestor acţiuni. Sunt invocat ca pretext pentru diverse acţiuni pe care nu mi le asum: secesiune, alegeri anticipate, diferite acţiuni de instigare şi extremiste etc.

Precizez că nu sunt membru al niciunui partid, ONG, serviciu secret român sau străin, astfel că nu-mi asum nicio luare de poziţie a vreunei entităţi menţionate sau nemenţionate. Îmi rezerv dreptul de a participa la aceste proteste în calitate doar de protestatar, fără a permite vreunei entităţi să-şi asocieze mesajul cu persoana mea. Susţin participarea la aceste proteste, fără violenţă, fără comiterea de acte reprobabile, fără prigonirea membrilor PSD care sunt şi ele victime deopotrivă cu restul populaţiei. Protestul este adresat împotriva modalităţii de promulgare şi a conţinutului acestor ordonanţe, precum şi împotriva penalilor din toate partidele. Sunt convins că soluţia la acestă situaţie conflictuală se află în mâna organelor abilitate ale statului. Ţin să mulţumesc pentru susţinerea acordată şi buna colaborare Jandarmeriei, Poliţiei şi persoanelor angrenate în aceste proteste”, scrie Doru Apostol pe pagina sa de facebook în scrisoarea adresată Comisiei de Avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din Municipiul Sibiu.

Sursa: Tribuna.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Treziti-va, romani!

    Protestele sunt organizate de Sistemul Bancar-Corporatist-ONG!

    LOVITURA DE STAT A CORPORAŢIILOR TRANSNAŢIONALE!
    Iniţiatorul legii dării în plată, deputatul PNL Daniel Zamfir, a remarcat prezenţa la protestele din Piaţa Victoriei a preşedintelui Raiffeissen Bank. Acesta se declară uimit că un om care vrea să dea în judecată România este acum protestatar. “Văd bine??? Van Groningen e la proteste? El, preşedintele Raiffeissen Bank, care a făcut sute de milioane pe cârca Statului român? El, care a jecmănit sute de mii de români şi care vrea să dea în judecată România la instanţele internaţionale din cauza legii dării în plată, e acum protestatar??? Pe când un protest la care să strigăm din toate piepturile: DREPTATE, LIBERTATE şi OPRITI ABUZURILE? Mă înscriu de pe acum la organizatori…”, scrie deputatul pe contul său de Facebook, alături de o poză cu acesta. Klaus Iohannis a câștigat 320.000 de euro de la Raiffeisen Bank, pentru că a închiriat băncii una dintre casele furate.

    Românii trebuie să stie Adevărul! Corporaţiile Transnaţionale au scos oamenii in strada! La Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, cea mai mare parte dintre protestatari provin de la firmele transnaţionale. Acesti oameni au fost obligati sa iasa la proteste de patronii lor, care sunt disperaţi de faptul ca actualul guvern al Romaniei schimba din temelii Codul Fiscal. Conform noilor prevederi ale Codului Fiscal impuse de noul guvern, transnaţionalele din Romania vor fi impozitate fie la cifra de afaceri, fie actionarii lor vor trebui sa plateasca impozit pe dividende de 16 la suta. Pana acum, impozitul pe dividende era de 5 la suta, in timp ce cel pe profit a fost de 16 la suta. Era evident pentru toata lumea ca proprietarii multinaţionalelor preferau sa scoata banii din tara ca si dividende si sa plateasca impozit doar 5 la suta. Acum, cand impozitul pe dividende va ajunge 16 la suta, este clar ca multinaţionalele vor pierde sume uriase de bani, de ordinul miliardelor de euro. Acesti bani vor ramane in Romania si pot fi investiti in spitale, scoli, autostrazi.

    http://www.bzi.ro/romanii-trebuie-sa-stie-adevarul-iata-de-ce-au-scos-multinationalele-oamenii-in-strada-acest-secret-arunca-totul-in-aer-591638

  • Ce spuneti este foarte corect,Mai adaug ca forte oculte vor sa aresteze tot guvernul ca doar DNA are mana libera.

  • “Cine fura azi un ou, maine va fura un bou”, si daca fortele oculte vor sa aresteze tot guvernul, acesta ar fi doar un pas, urmand seria arestarilor: parlament, institutia prezidentiala, justitie, presa, tara cu totul, state-natiuni, continente, planete, in atingerea starii de captivitate, incompatibila, dealtfel, cu normele universal valabile. Daca DNA isi reconfigureaza atitudinea, din institutie de forta intr-una de preventie, atunci, am sa strig in gura mare: “DNA, SA VINA SA MA IA”, caci, in timp ce noi protestam unii impotriva celorlati, ne trezim destructurati ca teritoriu national, in contradictoriu cu mesajul istoric “Astai pohta ce-am pohtit!” reinviat intr-un context confuz, inadecvat si nepotrivit.

  • Pentru instigare la proteste neautorizate,individul asta de la Sibiu trebuie trimis in puscarie impreuna cu sasul penal ajuns presedinte,sas care a vrut sa dea o lovitura de stat prin sustinerea unui protest ilegal impotriva guvernului legal!